חשוב

יידוב

New member
חשוב

הקיצר ....*.*אני בונה תוכנה כזאת קטנה בשביל הפורום שיהיה שם קודים, אולי מאמרים, תמונות, הכי חשוב זה מידע על הפורום אז אני רוצה שכל אחד יגיב לפה פעם אחת שאני יוכל לרשום את כל הכינויים..^^ אם מישהו רוצה להוסיף משהו על עצמו או לא יודע אז שיכתוב, דבר שני אני צריך מישהו או מישהי שיודעים להכין לוג יפה, מי שכן שיגיב ואני יבקש ממנו להכין מאיזו תמונה לוגו ... תודה XDXDXDXD

shirarditi

New member
../images/Emo108.gifיכולה להכין לוגו../images/Emo13.gif

אבל רק ביום ראשון, ביום שבת אני לא בבית ועכשיו אין לי זמן.

יידוב

New member
הכנתי כבר מין תוכנה שתראו איך זה יהיה

אבל זאת בעיה ! למה כי התפוז הזה לא נותן לי להעלות קבצי RAR אז אם מישהו יכול להביא לי דרך להעלות את הקובץ לאיזשהו מקום ואז משם תורידו אותו...

יידוב

New member
כן זה בסדר... אבל אני לעולם".....

לא יצליח לתת לכם את התוכנהאם לא תהיה לי דרך להעלות אותה

יש לי רעיון בקשר לזה

תשלח למנהלים מסר בו תשאל אם הם יודעים מי המנהל של סימיל.אם הם יגידו תבקש מהם את המייל שלו כדי לשלוח את התוכנה והוא יעלה אותה לסימיל וככה הפורום יוריד אותה

יידוב

New member
אבל דווקא שימושי

אבל זה תלוי ,אם אני יעלה את התוכנה המוכנה אז זה יקח קצת זמן, אבל זה אפשרי... אני קודם צריך את כל הגולשים והכינויים והגילים שלהם, אני צריך שביום ראשון מישהיא תכין לי את הלוגו. אני זוכר שפעם היה רדיו לפורום ובאיזושהיא שעה הוא היה משדר...יש לי אתר שאפשר פתוח בוא רדיו... אז למי שירצה לפתוח זה יעזור, אני צריך להכניס את המאמרים....עיצוב... תון דברים הקיצר לא פשוט... אבל זו דרך

יידוב

New member
אני זוכר ש - 13daniel13 עשתה פעם רדיו

היה מזה מגניב... עם מוזיקה וזה

למעלה