סימיל לא עובד לי.. רק הדף הראשי..
י יידוב New member 20/7/07 #15 רעיון נחמד, בעיה קטנה אין לי את האימייל ואני כולה רוצה שתראו את הגרסאת נסיון הקטנה והחמודה , אין בה הרבה ואז אני אהיה צריך לשלוח שוב וזה בעיתי..
רעיון נחמד, בעיה קטנה אין לי את האימייל ואני כולה רוצה שתראו את הגרסאת נסיון הקטנה והחמודה , אין בה הרבה ואז אני אהיה צריך לשלוח שוב וזה בעיתי..
ס סימסון האחד New member 20/7/07 #16 מנהלים מה אתם אומרים ? הם מנהלים גם את סימיל (לפחות אסף לפי מה שאני יודע)
1 13daniel13 New member 21/7/07 #53 נאמ, הרדיו שלי עדיין פעיל ואני לא רואה שום צורך בשני רדיו לפורום אחד. חוץ מזה, הרדיו שלי בשיתוף מנהלי סימיל אז זה עוד יותר מיותר..
נאמ, הרדיו שלי עדיין פעיל ואני לא רואה שום צורך בשני רדיו לפורום אחד. חוץ מזה, הרדיו שלי בשיתוף מנהלי סימיל אז זה עוד יותר מיותר..
י יידוב New member 20/7/07 #20 זה בסדר תודה רבה ! אבל כבר יש מישהו שיכין אז בפעם הבאה אני אפנה אלייך תודה רבה ^^
י יידוב New member 20/7/07 #23 תמונה של התוכנה (התפריט שלה הנה ----------------------->>>>> ואם אין כלום סימן שתפוז האידיוט לא העלה אותן ואני ינסה שוב
תמונה של התוכנה (התפריט שלה הנה ----------------------->>>>> ואם אין כלום סימן שתפוז האידיוט לא העלה אותן ואני ינסה שוב
י יידוב New member 20/7/07 #24 דרך אגב (ל shiraditi) במקום הכותרת של הפורום 577 משחקי סים וסים סיטי . שם יהיה העיצוב שלך. ושהצבעים השולטים יהיו ירוק וכחול תודה רבה רבה ! ^^...
דרך אגב (ל shiraditi) במקום הכותרת של הפורום 577 משחקי סים וסים סיטי . שם יהיה העיצוב שלך. ושהצבעים השולטים יהיו ירוק וכחול תודה רבה רבה ! ^^...
י יידוב New member 20/7/07 #32 בקשר לתמונה התמונה באיכות גרועה כי לא הצלחתי להעלות אותה בשום סיומת אחרת.... לכן היא יצאה באיכות לא משהו. אני מזה רוצה עצות ! אימייל ומסנג'ר : [email protected] איסיקיו : 234028282
בקשר לתמונה התמונה באיכות גרועה כי לא הצלחתי להעלות אותה בשום סיומת אחרת.... לכן היא יצאה באיכות לא משהו. אני מזה רוצה עצות ! אימייל ומסנג'ר : [email protected] איסיקיו : 234028282
ג גליגל202 New member 20/7/07 #30 ../images/Emo221.gif היי גל גינוסר בת 12 מחיפה עדין לא הבנתי למה זה אבל אני משטפת פעולה.