חשוב נא להיכנס!!!!!

Endomtriosis

New member
חשוב נא להיכנס!!!!!

שלום אני הדס בת 34 חולת אנדו׳
כרגע מנסה ליצור וליזום פרויקט בנושא אנדו׳
פרוייקט שיגביר את המודעות של המחלה והטיפול בה.
אשמח אם תצטרפו לקבוצה בפייסבוק
קבוצה שתכלול אנשי מקצוע רופאים וכל הנוגעים בדבר הטיפול והתמודדות שלנו עם האנדו,
מחפשת מתנדבים שירצו להיות חלק מפרוייקט
הגברת המודעות, דרכי טיפול והתמודדות, זכויות החולות ביטוח לאומי ועוד......
שם הקבוצה בפייס endomtriosis endo
מחכה לכם שם
הדס

liats80

New member
היי הדס

היוזמה מבורכת כמובן.
אבל אני תוהה - למה לפתוח קבוצה נוספת בפייסבוק כשכבר יש קבוצה אחת לפחות של אנדו בישראל?
למה ליזום פרוייקט באופן עצמאי כשישנה עמותה שניתן לשתף איתה פעולה בנושא ולקדם את נושא האנדו יחד?
למען הגילוי הנאות - עזרתי בהקמת העמותה. אבל אינני מעורבת בה כעת.
אני פשוט חושבת שעדיף לשתף פעולה ולאסוף את כל הכוחות יחד למען המטרה ולא לפזר את הכוחות ולבזבז אותם.
בכל אופן - שיהיה בהצלחה בכל דרך שתבחרי. קידום נושא האנדומטריוזיס והגברת המודעות למחלה זה תמיד מבורך.

ליאת.

Endomtriosis

New member
...

חשוב לציין שאני רק בתחילתו של תהליך שאני מאמינה שבסופו של הרעיון שכולם יתאחדו ויהיו ישות אחת!!! כל פעילות היא מבורכת!
בנתיים בנות הצטרפו לפחות לקב שיהיה לנו כוח לעשות לשנות ולהגביר את המודעות למחלה בכל מקום שיכול לסייע למטופלות.

מסק28

New member
מסכימה עם ליאת.

כל הכבוד ליוזמה באמת אבל אין שום אינטרס בלפזר את הנושא לתת קבוצות. מספיק שבקבוצה הקיימת לא ראיתי מספיק חברות וזה די מבעס....
אני גם לא ראיתי שיש בנות שמעדכנות את הוול בקבוצה - כנראה מטעמים אישיים ומטעמים שלא ירצו שאחרים שלא אמורים לראות יראו כמו מקומות עבודה וכו....
יש לדעתי מלחמה של כולנו למקד וזה ביטוח לאומי.....

אולי כדאי שנעזור בפרסום מודעות לקבוצה שכבר קיימת? אחיות אנדומטריוזיס.

מצטערת אבל ככל שהנושא יהיה מפוזר ככה הוא מאבד את הטעם.

שיהיה המון בהצלחה :)

Endomtriosis

New member
ללא נושא

שלא תטעו אני מחפשת שיתופ פעולה אז כל מי שבראשי קבוצות קדימה כולנו יחד זה כוח קבוצת אחיות אנא פנו אלי למייל [email protected] לגבי עמותת אנד״י אני בקשר פרוייקט זה יעשה באזזזזז וייתן תמיכה לכל פעילות שכבר נעשית או תעשה בעתיד שבוע טוב הדס

פז08

New member
יקירתי,

קודם כל שאפו על היוזמה.
עם זאת, אני מסכימה לחלוטין עם ליאת.
יש קבוצה בפייסבוק, יש עמותה בתחילת דרכה ויש את הפורום הזה.....
כולם, מטרתם אחת: להוות בית לבנות האנדו', להעלות את המודעות בציבור - הציבור המקצועי והציבור הרחב כאחד, ולסייע למטופלות בכל דרך אפשרית.
כפי שקודמותיי לשרשור כתבו- היות והפעילות היא בתחילת דרכה והיות והכוחות הפועלים גם כך מצומצים, הבה נאחד כוחות ונתגייס כולנו למטרה.
האנרגיות שלך מעולות- כולנו נשמח אם תפני אותן לפעילות במסגרת הקבוצות שכבר קיימות (שאגב נגזרות האחת מהשנייה ומרבית המשתתפות בקבוצה אחת, משתתפות גם באחרת...)
חבל בהחלט לפצל כוחות. בשלב זה צריך לגייס את כל מי שאפשר על מנת לחזק את הקיים, ואני מאמינה כי יש לך המון לתרום!!!!
בהצלחה!!

Endomtriosis

New member
ללא נושא

לכל הבנות שתוהות למה אני כרגע מגייסת כוחות לבד, עמותת אנדי בתחילת דרכה וחשוב לתת לה רוח גבית ושהיוזמה תצא תחת עמותת אנדי. אני בשלב ראשון של רעיון ואחרי גיבושו ורצון של בנות לעזור נתאחד ליישות אחת ו בואו כולנו יחד נתאחד !!!! כולנו זה כוח שבוע טוב

Endomtriosis

New member
ללא נושא

אגב עמותת אנדי עוסקת בפעילות מבורכת אך חשוב לציין שאין מספיק כוחןת ואין מספיק חברים לעמותה שיכולים לתרום בשלב זה החברים הקיימים עוסקים בעוד פעילוית, לכן אני מחפשת עוד אנשים שירצו להיות חלק מפרוייקט שבסופו של יום יצמח מהעמותה כי אחרת לא יהיה לזה טעם. מנסה לגייס עוד אנשים שלא חלק מעמותה ולנסות לרתום אותם לפעילות מבורכת חשוב לציין אני לא באה להתחרות עם אפ טחד רק מחפשת אנשים שרוצים לתתת מעצמם ויש להם זמן כדי להתחיל לפתח את הרעיון. אחרי שתהיה תוכנית מסודרת אנשים שרוצים לעבוד אני מאמינה שפרוייקט זה יצמח מקבוצה קיימת

Endomtriosis

New member
ללא נושא

אגב עמותת אנדי עוסקת בפעילות מבורכת אך חשוב לציין שאין מספיק כוחןת ואין מספיק חברים לעמותה שיכולים לתרום בשלב זה החברים הקיימים עוסקים בעוד פעילוית, לכן אני מחפשת עוד אנשים שירצו להיות חלק מפרוייקט שבסופו של יום יצמח מהעמותה כי אחרת לא יהיה לזה טעם. מנסה לגייס עוד אנשים שלא חלק מעמותה ולנסות לרתום אותם לפעילות מבורכת חשוב לציין אני לא באה להתחרות עם אפ טחד רק מחפשת אנשים שרוצים לתתת מעצמם ויש להם זמן כדי להתחיל לפתח את הרעיון. אחרי שתהיה תוכנית מסודרת אנשים שרוצים לעבוד אני מאמינה שפרוייקט זה יצמח מקבוצה קיימת

Endomtriosis

New member
המשך

liats80

New member
הדס

אנד"י היא עמותה חדשה שהוקמה רק ביוני. ונכון אין בה עדיין מספיק חברים וכן החברות הקיימות עוסקות בעוד דברים (למה לא בעצם?!).
אז למה שלא תצטרפי אליה?
איך הפרוייקט יצמח מהעמותה אם את לא חלק מהעמותה?
להקים פרוייקט, לאסוף בנות ואז לאחד כוחות זו דרך די עקלקלה להגיע למטרה שאת מציגה כאן.
לדעתי אם את באמת מעוניינת שהפרוייקט שלך יהיה חלק מהעמותה יהיה פשוט יותר אם תצטרפי לעמותה, תבקשי להתנדב ומשם תובילי את הפרוייקט - כחלק מהעמותה.
אני כרגע עדיין בחו"ל ולא חלק מהעמותה כך שאין לי אינטרס מלבד האינטרס המשותף לכולנו.
אני באמת חושבת שהדרך הטובה ביותר היא שיתוף פעולה.
ושוב - היוזמה מאוד מבורכת ואני מאחלת לך הצלחה בהרצת הפרוייקט.

Endomtriosis

New member
המשך

עמותת אנד:י עוסקת בפעילות מבורכת
אך חשוב לציין שאין לה מספיק כוחות, אין מספיק חברים לעמותה שיכולים לתרום בשלב זה\
החברים הקיימים בעמותה עוסקים בעוד פעילויות,
ולכן אני מחפשת עוד אנשים שירצו להיות חלק מפרוייקט שבסופו של יום יצמח מהעמותה או מקבוצה כי אחרתלא יהיה לזה שום טעם.
מנסה לגייס עוד אנשים ומנסה לרתום אותם לפעילות מבורכת.
מיותר לציין כי אני לא באה להתחרות עם אף אחד
רק מחפשת אנשים שרוצים ו יכולים לתרום מעצמם
על מנת לפתח את הרעיון.
אחרי שתהיה לי תוכנית מסודרת עם צוות שמוכן לעזור
נהיה חלק מקבוצה!

אז בנות לשנס מותניים
(אגב נתקלתי באנשים שמעוניינים לתרום ולעזור שאינם מכירים את הקבוצות הפועלות, אז לא לשכוח מימוש הרעיון שלי יגרום להכרה בעמותה !!!! ויחשופ אותה לתורמים פוטנציאלים רופאים חולוות וכו

כמו כן אני מאמינה שבעקבות הפרוייקט יצטרפו עוד חברים לעמותה
עוג מתנדבים
עוד תורמים
ועוד ועוד....

liats80

New member
אולי תשתפי אותנו ברעיון שלך?

בנתיים לא כתבת מה הרעיון עצמו.
ומדוע את לא רוצה להצטרף לעמותה ולהתנדב בה כבר עכשיו?

זואילי

New member
ומנצל"שת כדי להזכיר לנו

שיוזמות זה מבורך, אבל גם לכתוב כאן - בהום בייס של האנדואיות זה לא פחות חשוב.
וכל אחת מאיתנו יכולה לתת אפילו חצי שעה קטנה בשבוע... כדי לתמוך, להגיד מילה, לשתף, ולספר מנסיונה.
גם זה מקדם את המודעות.
כולנו עסוקות, לכולנו חיים מעבר לוירטואלי - אין לי ספק שכל אחת מאיתנו יכולה לתת כמה דקות שבועיות לפורום.

פיצ 50

New member
בנות יקירות

אכן לכולנו מטרה אחת, מחלה משותפת, ועם כל זאת ניסיון שונה..דרכי התמודדות שונות..ידע שונה..לכן כ"כ חשוב שנאחד כוחות, כי מה קבוצה עושה אדם בודד לעולם לא יעשה...
מסכימה עם כל מה שנאמר כאן...אין טעם לפצל כוחות לנפח בלונים ולהיות תפסת מרובה לא תפסת...

אז קדימה...ביחד..
בהצלחה ענקית לכולנו

פיצ

למעלה