בן אדם חולם כ-8 חלומות בלילה. כל לילה. אם את חושבת שלא חלמת, אז את פשוט שכחת
א אמבריי לנצח New member 15/10/04 #39 בן אדם חולם כ-8 חלומות בלילה. כל לילה. אם את חושבת שלא חלמת, אז את פשוט שכחת
T TziMHoNoa New member 15/10/04 #40 אבל,../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif שחולמים ושוכחים, יודעים שחלמנו.. אבל לא זוכרים מה... לפעמים פשוט לא חולמים, יש דבר כזה, אנשים מאוד עייפים פשוט ישנים שינה נטולת חלומות...
אבל,../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif שחולמים ושוכחים, יודעים שחלמנו.. אבל לא זוכרים מה... לפעמים פשוט לא חולמים, יש דבר כזה, אנשים מאוד עייפים פשוט ישנים שינה נטולת חלומות...
א אמבריי לנצח New member 15/10/04 #41 לא, זה בדוק. גם אני בהתחלה לא קניתי את זה, אבל לפעמים הזמן מאז החלום האחרון ועד היקיצה ארוך עד שאת לא זוכרת שחלמת. אם תנסי מעכשיו כל יום לנסות להזכר במה חלמת תשימי לב שככה זה כל יום..
לא, זה בדוק. גם אני בהתחלה לא קניתי את זה, אבל לפעמים הזמן מאז החלום האחרון ועד היקיצה ארוך עד שאת לא זוכרת שחלמת. אם תנסי מעכשיו כל יום לנסות להזכר במה חלמת תשימי לב שככה זה כל יום..
ק קטרפי New member 15/10/04 #43 תחשבו על משהו אחר ../images/Emo110.gif אם היא בכלל לא יושנת כול היום¿ אז היא לא חולמת....
S Shaaaki New member 15/10/04 #45 תחשוב על זה... אם היא לא ישנה כמה זמן היא מתה... יש מחלה כזאת שכל פעם בן אדם ישן פחות ופחות זמן עד שהוא לא מצליח לישון בכלל ואז הוא מת...
תחשוב על זה... אם היא לא ישנה כמה זמן היא מתה... יש מחלה כזאת שכל פעם בן אדם ישן פחות ופחות זמן עד שהוא לא מצליח לישון בכלל ואז הוא מת...
ק קטרפי New member 15/10/04 #46 היא לא תמות |תמנון היא תמות רק אם היא לא תישן המונמון זמן בטיול שהיה לנו של סוף הבצפר, אני לא ישנתי כול הטיול שזה יותר מ30 שעות וכמו שאתה רואה אני חי ובועט, מה שאומר שאפשר לא לישון 24 שעות
היא לא תמות |תמנון היא תמות רק אם היא לא תישן המונמון זמן בטיול שהיה לנו של סוף הבצפר, אני לא ישנתי כול הטיול שזה יותר מ30 שעות וכמו שאתה רואה אני חי ובועט, מה שאומר שאפשר לא לישון 24 שעות
S Shaaaki New member 15/10/04 #47 לא דיברתי על כמה שעות דיברתי על כמה ימים... אפילו שבועות (לא יודע כמה במדויק...)