חשוב מאוד!!! תעזרו לי!!

slallum

New member
או או

4 נקודות
ברחו על נפשותיכם

slallum

New member
../images/Emo7.gifשקדדד../images/Emo70.gif ../images/Emo7.gif תגיד להה../images/Emo70.gif../images/Emo7.gif

היא מפחידה אותי
בכל מקרה - הנה הצוואה שלי למקרה שגיתית תממש את האיומים שלה - אני מוריש את הדיסקים שלי לתום, אבל את הדיסק של מטאליקה והסימפוניה אני משאיר לשקד, את המחשב שלי אני נותן לשלומי ואת כל השאר ענבל מקבלת =]

YaEloNeT

New member
ומה איתי../images/Emo35.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo8.gif

darkness calls

New member
גיתע את מוזמנת להרוג אותו../images/Emo123.gif

טנקס עופריישן
היי רגע
אני דורשת בעלות על כל הכוסיות והכוסיות שלך לעתיד
[וכן, אני מדברת על גיטרות
]

slallum

New member
גיתית אמרה שהתשובה היא

חולמת - חולה מת, אז הראתי לה שכבר כתבת את זה ושזה לא נכון.

בסדר, הקטע הוא שאני מכירה את החידה

ולפי מה שראיתי באינטרנט, התשובה חולה-מת הייתה נראית לי טיפשית ולא זכרתי אם היא נכונה.

slallum

New member
נצל"ש :D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D::DD

אני הולך לבר מצווה של אורפנד לנדדדדדדד!!!!! :D:D:D:D:D:D:D אני כל כך שולטטטטטטט!!! דיי זה יהיה פשוט עננק!!!! בושו לכם, אנשים שלא הולכים לבר מצווה של אורפנד לנד, בושה עליכם!!! אני אהיה שם מתפרע לי עם שירים כמו A Call to Awake, The Storm Still Rages, Mabool, Nora El Nora, Ocean Land, ואתם תהיו פה בבית משתעממים ואומרים לעצמכם: איזה כיף לעופר, הוא הולך לבר מצווה של אורפנד לנד!! :D:D:D:D:D:D טוב הפסקתי להתלהב, אני צריך להתארגן לילה טוף! :D

TziMHoNoa

New member
זה לא היה כבר../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

נראה לי שהם טובים

TziMHoNoa

New member
רגע.. יש אותם.. ויש עוד מישהם..../images/Emo12.gif

אחד מהם טובים...<
>

slallum

New member
יש גם את Salem (סיילם)

והמתופף שלהם הוא המתופף הכי טוב בארץ, ואפשר להגיד אפילו בין הגדולים בעולם. אבל אני אוהב יותר את אורפנד לנד
היה עליהם סרט בערוץ 8 אתמול, היה שולט =]

R e L L a

New member
ווואי

אני כל כך זוכרת את החידה הזאת
התשובה היא באמת חולמת
והחולה-מת
. דרך אגב- יומולדת שמח לי
(כן אני דורשת קצת צומי
...חח)

למעלה