אכן תוכנית מצויינת
מוצארט , היית נהדר! כל כך אמיתי, כל כך אתה, זה מה שיפה כשרואים מישהו שמכירים, יכולים להבחין כמה שזה היה כן וכמה שהתוכנית באמת הראתה כמו שכתבו באחת התגובות, טוראט אמיתי, בלי גימיקים והגזמות. ואיזה אמא נחמדה יש לך.. איך זה שלא הכרנו אותה עד עכשיו? מאד אהבתי את קטעי הנגינה שלך.. מאחלת לך שתמשיך להצליח בתחום זה ובכל יתר התחומים. כאב לי מאד לשמוע את המקרה של דודו, ואני מחזקת את ידיה של אימו, שצריכה עכשיו להתמודד עם עוד ילד עם טוראט, מקווה שעכשיו עם הנסיון זה יהיה קל יותר ומאחלת לדודו שימצאו לו את המסגרת המתאימה... כל הכבוד גם לבעל המאפיה, הוא נראה ממש בחור לעניין. את עידן נדמה לי שראיתי פעם , אולי בהרצאה של גיא, אבל אני לא בטוחה... מאד שמחתי לראות שהוא נילחם ומצא את מקומו בצבא, הוא נראה מאד מרוצה שם. כל הכבוד! קצת התאכזבתי שבסוף לא ראו את דני ובת שבע.. מעניין למה... והכי כאב שהם הזכירו את העמותה ואת זה שהיא על סף סגירה, אבל בעצם היא כבר לא... בקיצור, מההתחלה ציפיתי שזאת תהיה תוכנית עניינית וטובה (עוד כשחשבתי שיעקב אחימאיר הוא המנחה) ואכן היה כך. הלואי שיהיו עוד תוכניות כאלה...מסתבר שיש תמורה בעד האגרה... בכל זאת...