חשוב ל כ ו ל ם !

big z1

New member
תשובה לחגית 35

אם היית ממתינה עד סוף התוכנית, היית רואה שהמפיק הציג כתובית עם שמה, תוארה ומספר טלפון של ד"ר אברמוביץ. לא נגרע חלקה בתוכנית.

מוצארט

New member
תודה לכולם על המחמאות

ראשית כל, ביקשו ממני לא להזכיר שום שמות כשאני מתראיין, ואכן, זה מה שאני עשיתי. שנית, צוות ההפקה ביקש ממני במיוחד לשבת ליד המחשב ולספר על הפורום, הם הקליטו וגם צילמו, אך חתכו בעריכה את העניין, כמו גם את רוב דבריי, אך המסר (כך אני מאמין) הועבר בצורה מאוד יפה. שמחתי להיות לעזר, ובהחלט הפכתי לשגריר רישמי למחלה. תגובת הצבא למה שאמרתי בכתבה מעליבה את האינטלגנציה, כיוון שהתרופה שניתנה לי מוגדרת תחת הכותבת "סמים קשים", ויש מחקרים המצביעים ע"כ שתרופות מסוג זה פוגעות בזיכרון. זהו, סיימתי

מוצארט../images/Emo24.gifכל הכבוד

למרות שעקב אירוע משפחתי...לא הצלחנו לצפות בתוכנית...לפי התגובות אני כבר ממש מחכה בקוצר רוח ליום רביעי בחצות כדי לראות שידור חוזר.
לך מוצארט ולכל משתתפי התכנית - מגיע לכם כל הכבוד. לגבי פרופ' גרוס אין לי מילים מכירה אותה באופן אישי - שמחה שלפחות לחלק מכם יצא לראות אותה...היא מדהימה.

ש ל י ק

New member
ביקשתי ממכריי

הטובים והמקושרים לעזור ולהביא למודעות את התסמונת ועל כן אני מודה להם כאן על הטרחה וההצלחה בעזרתם הברוכה.

הלנה

New member
אכן תוכנית מצויינת

מוצארט , היית נהדר! כל כך אמיתי, כל כך אתה, זה מה שיפה כשרואים מישהו שמכירים, יכולים להבחין כמה שזה היה כן וכמה שהתוכנית באמת הראתה כמו שכתבו באחת התגובות, טוראט אמיתי, בלי גימיקים והגזמות. ואיזה אמא נחמדה יש לך.. איך זה שלא הכרנו אותה עד עכשיו? מאד אהבתי את קטעי הנגינה שלך.. מאחלת לך שתמשיך להצליח בתחום זה ובכל יתר התחומים. כאב לי מאד לשמוע את המקרה של דודו, ואני מחזקת את ידיה של אימו, שצריכה עכשיו להתמודד עם עוד ילד עם טוראט, מקווה שעכשיו עם הנסיון זה יהיה קל יותר ומאחלת לדודו שימצאו לו את המסגרת המתאימה... כל הכבוד גם לבעל המאפיה, הוא נראה ממש בחור לעניין. את עידן נדמה לי שראיתי פעם , אולי בהרצאה של גיא, אבל אני לא בטוחה... מאד שמחתי לראות שהוא נילחם ומצא את מקומו בצבא, הוא נראה מאד מרוצה שם. כל הכבוד! קצת התאכזבתי שבסוף לא ראו את דני ובת שבע.. מעניין למה... והכי כאב שהם הזכירו את העמותה ואת זה שהיא על סף סגירה, אבל בעצם היא כבר לא... בקיצור, מההתחלה ציפיתי שזאת תהיה תוכנית עניינית וטובה (עוד כשחשבתי שיעקב אחימאיר הוא המנחה) ואכן היה כך. הלואי שיהיו עוד תוכניות כאלה...מסתבר שיש תמורה בעד האגרה... בכל זאת...

חגית35

New member
בעל המאפיה הוא 10!!! צל"ש!

אות ומופת למה שלא לומדים בשום אקדמיה או מכללה וכמה זה חסר...

mickya

New member
הלנה

דודו לומד היום במסגרת מתאימה והוא מאושר. אימו אשה מקסימה, "לביאה השומרת בקנאות על הגור שלה" . למזלם של ילדי טוראט ידעו לבחור את הוריהם, אנשים משכמם ומעלה. בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ

תפקיד הפורום

לשאלתך הלנה איך לא הכרתם אותי עד עכשיו - בכוונה לא כתבתי ואיני חושבת שאוסיף לכתוב בפורופ שלכם, מהסיבה הפשוטה שזה פורופ שלכם אנשים יקרים ואיני רוצה למנוע מכם חשיפהמכסימאלית. אני רוצה לאפשר לבנינו כתיבה חופשית ולכן איני מתכוננת לפתוח עוד את הפורום הזה. יישר כוח לכולכם ובהצלחה!

אמא של מוצארט היקרה ../images/Emo24.gif

הפורום הזה יכול להיות גם שלך. הכותבים בו, מרביתם הורים ל....... כמובן שחלקם גם לוקים בעצמם , אבל אין להם פורום אחר משלהם
בקיצור, כל מי שקשור לטוראט , כך או אחרת (אפילו אחים יש כאן) מוזמן להישאר כאן איתנו.

למעלה