חשוב ל כ ו ל ם !

big z1

New member
ד"ר אברמוביץ.

לידיעתך, בסוף התוכנית, המפיק איתי לנדסברג הציג כתובית עם שמה, תוארה ומספר הפלאפון של ד"ר אברמוביץ.

תודה ענקית ../images/Emo140.gif

להוגי התוכנית , למוציאים לפועל , "לנחשפים" (יישר כוח , מאד מאד קשה ורבים לא היו מסכימים): יוסף ומשפחתו , עידן ומשפחתו ודודו ומשפחתו. תודה לכל מי שפעל מאחורי הקלעים ובקדמת הבמה. גאה בכם. תוכנית רצינית ומאלפת , פנתה לקול ההיגיון וגם לרגש במינונים הנכונים. תוכנית שכיבדה את המשתתפים בה , שייצגו נאמנה את אחיהם הלוקים ומשפחותיהם. חבל שלא ניתן זמן שידור נוסף....... מקווה שכל מי "שקשור" לעשיית "התוכניות האחרות" (והמבין יבין) צפה בתוכנית ומבין וחש טוב יותר מהו הטוראט ועד כמה הנושא רגיש.

שביק

New member
בקר טוב, כוכב7, אי אפשר לרצות את

כולם, בעיקר בנושא מורכב מאד. כאשר מפרסמים מקרים קשים - ישנם המלינים על כך מדוע "המקרים הקשים" מתוארים ומופיעים בכתבות. והנה הפעם, המקרים הבינוניים, שהצליחו עם ולמרות הטוראט לחיות חיים נורמטיביים ורגילים ע ם הקשיים. לא קל לאנשים שלנו להיחשף. מעט מאד אנשים מוכנים לכך. מטרת השידור היתה להביא בעיקר את אזלת היד והאטימות של משרד החינוך. אני, במסגרת העמותה, מזה 14-15 שנים נותנת הרצאות במוסדות החינוך ברחבי הארץ, בכל מקום שיש בעיה. במסגרת ההרצאות אני נותנת המון מידע על הטוראט ודרכים למערכת להתמודד נכון, מהו ילד עם טוראט, מה מרגיש ילד עם טוראט וכלים למערכת. גם לאחר סגירת העמותה אמשיך לתת הרצאות ומידע. הרי מידע אינו הולך לאיבוד. המאגר אצלי גדול מאד וכמובן שאמשיך לעזור לכל מי שיפנה וצריך את עזרתי. השידור היה טוב, המשתתפים ומשפחותיהם, אני מסירה את כובעי בפני כל אחד מכם. יום נעים לכולם. שביק

הלנה

New member
כוכב הכל בסדר אצלך...

אני מניחה שאת לא מכירה הרבה טורטניקים ולכן, מכיוון שהמקרה של בנך הוא אולי יוצר קל (אני רק מנחשת) זה נראה לך קשה וקיצוני... אבל אני בטוחה שאם היית מסתכלת על התוכנית ממרחק של זמן ומהיכרות עם הרבה טוקטניקים, היית רואה שיש דוקא הרבה תקווה ב-3 הסיפורים. אני לא אכחיש שהיה לי עצוב וקשה לשמוע על הקשיים שבדרך, אבל אני מאמינה שהעתיד יהיה הרבה יותר טוב.

אכן הייתה תוכנית מוצלחת

כל הכבוד לכל המשתתפים בה

רציתי להגיב על התוכנית באתר של

רשות השידור , לתת להם פידבקים חיוביים , אבל אני לא מוצאת אפשרות כזו בשום מקום. אם מישהו ימצא , בבקשה להעלות קישור.

ואנחנו צריכים עזרה כנראה

שאנחנו לא הולכים להסתבך אבל לא נקבל את העזרה שאנחנו צריכים ומצטערת שלמתי לעומתה

violet10

New member
המשדר היה מדהים

דבריו של בעל המאפיה 'אנחנו מקבלים אותו גם אם הוא מפשל' פשוט כל הכבוד לו משדר מאוד חשוב ואני מקווה שיהיה לו המשך. יחד עם זאת מה שהפריע לי הוא שהביאו את המקרים הקשים הרי לטוראט יש קשת מאוד רחבה של סימפטומים ודרגות חומרה וכשאני מספרת שלבני יש טוראט אז מיד אנשים רואים את התמונה הקיצונית ומיד מודבקת לו תווית מסוימת כשהמציאות היא שונה ומצבו אי שם באמצע

השגיא

New member
המקרים הקשים???

לדעתי שלושת המקרים היו בגדר הסביר ביחס לתסמונת. אנשים נורמטיבים עם טיקים....

הלנה

New member
נכון, ממש לא המקרים הקשים

דוקא מה שאהבתי בתוכנית זה שהביאו 3 מקרים שונים של טורטניקים נורמטיביים שמשתלבים היטב בחברה (גם דודו, אין לי ספק שימצא את מקומו, רק חבל שבית הספר לא השכיל לקבל אותו). אני מכירה אחד מהם באופן אישי והוא בהחלט לא מקרה קשה...

ש ל י ק

New member
ברוכה הבאה לפורום

וגם לבני היו טיקים מינוריים וטוראט שלא הורגש כמעט מבחינת הטיקים אלה יותר בתסמינים בולטים וכיום הוא כמעט בן 12 ואולי זה קשור לגיל ההתבגרות או (מה שאני נוטה יותר להאמין) קשור לנטילת רילין יש לו טיקים מאוד מורגשים ומציקים לו ואף לסביבה. הטוראט מאופיין בגלים וכך גם הטיקים/התסמינים שמשתנים בהתאם.

שביק

New member
שליק, את גדולה! למה??? מפני

שבזכות יוזמתך צולמה ונערכה התכנית. אין ספק שהתכנית זכתה לחשיפה גדולה בפני רבים רבים.
משביק

למעלה