חשוב ל כ ו ל ם !

big z1

New member
חשוב ל כ ו ל ם !

היום בערב 30.10.06 בערוץ 1 09:45 התוכנית מבט שני, הנושא "תסמונת טורט"

השגיא

New member
היה איכותי!!

כתבה מענינת ואמיתית בלי גימיקים והקצנות לסוגיהם. הרגשתי שזה בסדר שלבן שלי יש טוראט.. אין לי במה להתבייש עכשיו ממכרי..

מסכים עם גלית

כתבה מצויינת. מוצארט כל הכבוד !. ואיפה עידן המומחה למחשבים? שיצטרף אלינו לפורום... ( או שאולי הוא כותב ואני לא מודע.) ולדודו החמוד... מקווה מאד שיתוקן העוול ושהוא יחזור למערכת החינוך הפורמלי.

ילד בן ה14 ממש דומה לשי../images/Emo24.gif

גם בהתנהגות וגם בעניין הבית הספר וגם מסתדר עם אנשים בוגרים וגם אוהב לעבוד איתם ראיתי את זה והדמעות התחילו

mazy

New member
המשדר היה מצויין..

קודם כל למוצארט..יישר כח, היית שגריר מצויין
. המסר שעבר בתוכנית היה חשוב מאד. נקווה שהמשדר יעזור לפתוח "דלתות" במקומות המתאימים.

mickya

New member
דודו , מוצארט ועידן

הייתם נפלאים בתוכנית , יצגתם בכבוד את הלוקים בתסמונת טוראט , הראיתם שיש חיים איכותיים למרות התסמונת, הראיתם חוסן. יישר כוח!! בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ

מספר הטלפון שלך.

אנו מעוניינים ליצור קשר אישי אתך. נא מסרי לי את מספר הטלפון שלך במשרד. אפשר כמסר אישי. תודה

yasha31

New member
ראיתי את התכנית

ודבר ראשון שיש לי להגיד זה: כל הכבוד למוצארט שעשה עבודה נהדרת ויצג את כולנו בכבוד!! ברבו, מוצארט! וגם עידן המקסים, שהלב ממש יוצא אליו. ודודו, הילד החמוד שהסיפור שאף אחד לא הגיע ליומולדת שלו עשה לי ממש רע. ופרופ' גרוס משערי צדק, וההסברים המלווים. בקיצור - תוכנית מצויינת, שנותנת הרבה חומר למחשבה.

yasha31

New member
שמתם לב שראו גם את הפורום?

במחשב של מוצארט, כמובן...

חגית35

New member
כן, חבל שלא הדגישו אותו

חשבתי על זה ואמרתי לעצמי יופי, תיכף יראו שיש גם פורום לטוראט... אבל זה לא קרה...

חגית35

New member
היה מרגש ומא/עלף ו...עצוב!

לא ידעתי שמוצארט הוא יוסף (אם הבנתי נכון מהתגובות כאן) כולם ריגשו אותי עד דמעות זה היה מסמך אנושי ומעניין ורגיש רק לי אישית חסר היה מאוד באופן הצגת אוזלת היד של מערכת החינוך שאף אחד לא הזכיר את מיקי היקרה שלנו- דר' מיקי אברמוביץ שכן עושה עבודת קודש ונלחמת על ילדינו אני ראיתי אישית ורואה כל הזמן את פועלה וכואב לי שאין לשגרירתנו מספיק חיזוקים מתוך המערכת ומיקי, שבאמת היא היחידה שממש באה מהמערכת של משרד החינוך ועושה למען קידומם ושילובם של הילדים הטוראטניקים, לא הוזכרה בתוכנית. מי נרדם על שמריו אני שואלת?

השגיא

New member
חגית אני חושבת שבתוכנית כזו

שעושים אולי פעם בעשור או יותר, רצוי להציג את המקרים היותר נפוצים. נדמה לי שהמקרה של דודו מיצג יותר ממקרים שטופלו ע"י מיקי. גם אצלינו למשל אין זכר לקושי עם בי"ס, לא ביסודי ולא בחטיבה. אבל במסגרת כ"כ מצומצמת כדאי להציג את מה שרווח כדי להעיר את המערכת..

חגית35

New member
אבל עובדה- בני השנה בחינוך מיוחד

ואיני היחידה פה שבנה עם טוראט והגיע לחינוך המיוחד. לא אתחיל למנות את הזכאויות שלו שלא מומשו מכל התירוצים הכי טובים שהשכיח בהם הוא "אין תקציב". זכאות- יש. מימון? אין! אני אמנם בסוף בחרתי לזמן ועדת השמה מיוזמתי, ביה"ס לא העז חרף הקשיים, מהנימוק שהילד חכם ורק אם אני כאמו אבקש יזמנו ועדה. אבל אחרי ששנה שלמה שברו אותנו נפשית ופיזית ומוראלית- האמיני לי (אני יודעת שתאמיני) שאם אני נשברתי- אזי נפלה שלהבת בארזי הלבנון... חשבתי שאין חזקה ממני. המערכת שוברת. רגע לפני שאפול אני למעמסה על בני משפחתי החלטתי לקחת הכל לידיים ולהוציא את בני מהמערכת הרגילה שלא הכילה אותו (והוא לא אותה האמת) ולתת לעצמי גם אויר לנשימה וכוח לשנים הבאות הרבות הפרושות לפנינו. מבחינת אינטליגנציה בני מפסיד. אז אני גם מורה פרטית שלו אחה"צ ודואגת לקדמו בכל מה שלא מספיקים בחינוך המיוחד- כי לא יעזור, העבודה של להכיל את הילדים ולעבוד על רגש והתנהגות באה ע"ח לימודים. אבל לפחות מכילים אותו, אוהבים אותו ומעודדים אותו. הוא לא חריג. ואך אחד בכלל לא מזכיר את הטוראט, אפילו לא מרגישים. זה זניח. מתייחסים לקשיים באשר הם ועמם מתמודדים. הבן שלי "שם בכיס" ביכולות הלימודיות שלו את רוב חבריו- ובכל זאת. תעודת עניות. הוא לא בחינוך הרגיל. ואני אומרת- הפסידו. ואני יודעת- הוא עוד יגדל ויצחק על כולם, גם עלינו כמו שאני ובעלי אומרים תמיד. ואני אהיה שם לטפוח לו על השכם!

השגיא

New member
חגיתוש ברור שאני מאמינה וגם זוכרת

מהכתיבה שלך כאן את השתלשלות הענינים. לא היית צריכה לכתוב אבל בתחילת דברייך שכן אמרת את מה שאמרתי אני. שבד"כ יש בעיות עם המערכת ואנחנו המקרה החריג, לכן צריך להציג את המקרים הנפוצים.

mickya

New member
חגית יישר כוח!!!

בנך יחזור לחינוך הרגיל, כי שם מקומו. את תמשיכי לקדם אותו ולעשות את עבודת הקודש שאת עושה עבורו כדי שתהיה לו נחיתה קלה בבוא היום. ואני מקוה שבשנה הבאה או גג עוד שנתיים הוא חוזר לחינוך הרגיל ואת תהיי שם לטפוח לו על השכם. בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ

mickya

New member
גלית

המקרה של דודו מיצג עוד כמותו ומן הראוי באמת להעיר ולהאיר את מערכת החינוך. ילדים כמו דודו עם התייחסות נכונה יהיו נכס ולא נטל. טיפול מערכתי הולם בשיתוף פעולה של הורים חיוני להצלחה. בברכה ד"ר מיקי אברמוביץ

מיקי כמו המקרה של דודו יש גם את

המקרה של שי .כמו שאמרה מישהיא מהמועצה שי הוא נטל בשבלים ובעייה הוא לא יגיע רחוק הוא תמיד ישאר במצב הנמוך כך במקום לקדם אותו כך היא אמרה לנו .שום תרופה לא תקדם אותו במקום לעודד אותנו היא תמיד אבל תמיד משפילה אותנו ואת יודעת בדיוק על מי אני מדברת העם אני יוכלה לשלוח לך מסר כי אנחנו צריכים אותך

yasha31

New member
אותי הדהים המספר

של אחד מכל 700 ילדים לוקה בטוראט. זה מספר בלתי נתפס!

למעלה