הרי בעצמיך כתבת שאלוהים שומר,עלפי זאת ההנחה,למי שקרה,לא סתם קרה...ואם באמת שומר,אותו אל כל יכול,לא נראה לך הגיוני לקצצ בביקורת ולהשקיעה במקום איפה אפילו אלוהים כבר לא מתקרב...{טבריה לדוגמא אם כי מתאים גם לבית שאן}
הוא התיצב לי בסלון,שאג אני השטן נראה לי אתה רוצה להצתרף...שפכתי אליו מים והוא נמס,אז צעקה עלי הילדה שזה בכלל הדרך לטפל במכשפה,ואני מבלבל הסיפורים מה גם ככה אי אפשר להמשיך,צא טיל בחוץ שאב לך קצת אוויר מפילטר ושלח הכלבה פנימה שתנבח לי את שאר הספור.
תקנה לבת שלך את הסיפור "טרמפ על מטאטא" (בעצם ממליצה על הסיפור לכולם. אחלה סיפור על חברות). אחלה סיפור על אחלה מכשפה מכשפה על הגובה עם חתול ועם כובע עם אף לתפארת וצמה קשורה בסרט - החתול נהם בנחת היא חייכה בכל פה כשטסו עם הרוח על מקל של מטאטא. אני כבר זוכרת את זה בעל פה. ובבקשה בלי בדיחות גסות
חתול כלבלב צפרדע באמצע הטיסה,צנחו נפלו התגלגלו ישר לתוך ביצה.... חיזרי אחורה בערך שלוש שנים בארכיון,תימצאי את הספר פה כמעט כולו,תחת ההגדרה פינה של מכשפות...
חמש מכשפות לוקח ובגדול...ארון ספרים בחדר ילדים איננו כזה עד שמכיל אותו בתוכו,קצת ליד הפו,ולפני הנסיכה הקסומה...כאדי לקרוא להם כל ערב,אחרת נפסיד לטליויזיה...