חשוב לקרוא!!!

בראד

New member
חשוב לקרוא!!!

היי! תגידו לא נימאס? אני בן 16. וכן, אני עדיין בתול! לא יודע למה. מה שאני לא יעשה-זה אף פעם לא ילך. אני ת`אמת ניראה די טוב, יש לי חוש הומור מפותח מאוד, אני יודע איך לדבר- אבל זה הכל זאת לא יוצא. מה כבר אני יכול לעשות? אני כבר מת לעשות את זה - לפחות פעם אחת! להרגיש איך זה. הרי כולם מדברים על זה, ותמיד שומעים על זה בטלויזיה, ויש גם אתרים שונים באינטרנט בשביל הדברים האלה, אבל תוצאות-אין. אני לא רוצה להשתמש בשרותים של יצאניות שונות, כי אני רוצה שהפעם הראשונה שלי תהיה מיוחדת. אבל אני לא יודע מה לעשות. אז יש לי רק בקשה אחת מכם - יש מישהו שיכול לתת לי עצה? אבל שיעשה את זה מהר. כי אני יודע שיש עוד מלא אנשים שמזדהים איתי, וזה גם יועיל להם. אני מחכה.

Sprite

New member
אני גם בת 16

אבל אני לא כל כך משתוקקת לעשות את זה כנראה בגלל שאני בת וזה אמור וכואב לנו אבל תחשוב על זה ככה פעם ראשונה שלך יכולה להיות בדיוק שתי שניות בגלל בבתרגשות והכל, ואלא אם תמצא מישהי שתרצה לעשות את זה אחרי חודש שאתם יחד או משהו כזה אז התמזל מזלך אבל יש הרבה בנות שיגדיו שהן רוצות להכיר אותך יותר זמן ובלה בלה... בהנחה שהתנשקת אם אתה כבר חושב על סקס אז לידעתך יש הרבה אנשים שלא התנשקו בכלל בכיתה שלי יש ממש הרבה כאלה אז מצבך הוא טוב לעומת הרבה אנשים שבכלל לא התנשקו אז בהצלחה! קודם כל תמצא חברה אז תחשוב על דרכים לדפוק אותה!:)

בראד

New member
חשבתי על מה שכתבת

אני אסביר לך משהו: את יודעת שכולנו מתבגרים, נכון? יש לנו חלומות, שאיפות, פנטזיות... אני לא אגיד לך שאני כל היום יושב בבית וחושב איך לדפוק את אותה הבחורה הכוסית שמופיעה עכשיו באמטיוי. כי אני לא. ואולי המצב שלי יותר טוב מאחרים כמו שאת אומרת, אבל אני לא מסתכל בכלל על אחרים. כי הם בעצם לא מעניינים אותי. אני רוצה לעשות את זה לא בשביל, או בגלל החברה, אלה בשביל עצמי. אני לא יעשה את זה בשביל להרשים אף אחד. נניח יוצא לי לעשות את זה עם איזה בחורה כוסית מהשכבה. הדבר האחרון שאני יעשה זה לרוץ לחברים שלי, ולספר להם על, ואיך היה, ולמה, וכמה, ואיפה, ואיך. אני פשוט לא יעשה את זה כי זה לא אני. אני מסתכל על עצמי כעל אדם אינדיבידואלי, ולא על אחרים. נ.ב זה שאת לא עשית את זה, אז באמת כל הכבוד לך. כי זה מאוד קשה לבנות להחזיק מעמד בימינו. יש ילדה מסויימת שאני מכיר, שאמרה בגיל 15 שהיא תעשה את זה עם ידיד, רק פעם אחת כדי לראות איך ההרגשה. ואת יודעת - אם חוצים פעם אחת את הגבול, אז חבל על הזמן. ואז אם אמרה ``אם כבר אני לא בתולה, אז למה שאני לא אכייף כמה שיותר?`` אז עד היום היא דפקה בערך את חצי מהבנים מכרמיאל (איפה שאני גר). ומילדה מצטיינת, היא הפכה לפרחה, עם שם של נותנת, וכולם מכירים אותה ככה. היא התדרדרה מאוד בלימודים, ושמעתי שהיא גם מעשנת גראס. אז היא דוגמא למה שהדברים האלה גורמים לבנאדם. ביי!

תפסיק לדבר על אמא של דימה!

סתם סתם אחי גם אני מכרמיאל ולא ידעתי שכרמיאל כוללת רק בית ספר אחד (חצי מכרמיאל) אני יודע טוב מאוד על מי אתה מדבר.

באמת אתה רוצה שאני אכתוב

את הפרטים שלה כאן? אולי באותה הזדמנות אני אכתוב את שלך?

:)

ההודעה שלך גרמה לי לחייך, באמת, לא בקטע של לצחוק עליך, אלא שזה ממש חמוד מה שכתבת. זה כ``כ נשמע כמו דוסון לירי בלבטיו המיניים בעונה הראשונה, מקסים פשוט. זה אף פעם לא ילך אתה טוען? זה יבוא בסוף, באמת שכן, אז בסדר, אז כולם מזדיינים ומשתגלים להם להנאתם בימינו, ככה זה הרבה מהחברים שלי, אבל אם הם רוצים, שיעשו את זה. זה באמת נורא מפתה, לשמוע מחברים על מה שהם עשו במקלחת, במתקן הנחש בדיזינגוף סנטר או במכונית של אמא. וגם לראות את זה בטלוויזיה, לא מדברת על סרטים כחולים, שזה דיי מעורר בחילה, אלא תכניות קיטש-לבני-טיפשעשרה-ממוצעים כגון דוסון-קריק-ושותפיו או משהו, זה גם נורא מפתה, ואתה מת לדעת מה כולם עושים מזה ביג דיל. בראד, יקירי, זה לא ביג דיל. לא שאני יודעת לפחות, אני מחבורת ``בתולות לנצח`` (או משהו כזה), ומכל הסיפורים של חברים שלי אני יותר מפחדת לעשות את זה מאשר רוצה. יודע למה זה לא ביג דיל? זה מימוש אהבה, אלא אם כן מדובר בסתם זיון. אני יודעת שאם אשבור את חברותי בחבורת ``בתולות לנצח``, זה יהיה מתוך אהבה בלבד, אבל זה לא יקרה כי אני אהיה בתולה לנצח. או משהו. זה כמו שתאכל גבינה, זה כמו שתשמע מוסיקה, זה כמו שתעשה את צרכיך, זה יהפוך להיות הרגל עם הזמן, ואתה תשיג עוד. אז כן, הפעם הראשונה מרגשת מאד כנראה, אבל אני מניחה שאחרי שזה יקרה לא תרגיש שום שינוי משמעותי. חברים שלי הם אותם חברים רגילים שלי, מלפני ואחרי שעשו את זה. זה לא כרטיס לעולם הבגרות או משהו כזה, כי כמו שאומרים, אין שום טלנובלה אמיתית בחיים. או משהו. think floyd מיכל נ.ב. אתה נשמע לי כמו דמות תמוהה מארבעת הדמויות ב``אמריקן פאי``, כ``כ, אבל כ``כ, ואם לא ``אמריקן פאי`` אז סרט אמריקקי אחר, כמו ``10 הדברים שאני הכי שונאת אצלך``, ``קלולס`` ועוד כל מיני...

erlich

New member
עצוב.

עצה. אני קצתיותר גדול ממך. קצת יותר מנוסה. ``להרגיש איך זה`` - תאכל שוקולד :)) פעם קראתי באיזה מקום רשימה של 25 סיבות למה שוקולד יותר טוב מסקס. אני אחפש את זה אולי אמצא את זה היום :) בכל אופן, ברצינות. אל תציב את זה כמטרה. זה יבוא כשזה יבוא. ואני מציע שזה לא היה סטוץ מזדמן. או שתעשה את זה סתם. אבל רשמת שאתה רוצה שזה יההי מיוחד אז אולי יש לך עוד תקווה. מישהי כתבה לי משהו באחד הפורומים (את יודעת מי את אז אני לא מזכיר את שמך, מקווה שתקראי את זה) זה היה בערך ככה: אל תמהר לגדול, אנחנו מצטערים על זה. עכשיו אני אומר לך את אותו משפט. אבל מה אני יודע, אני עדיין ילד (או לפחות מנסה להישאר כזה - יותר כיף :) מקווה שהבנת את מה שניסיתי להגיד לך, ארז.

N0

New member
אוי נו אפשר לחשוב...

טוב נו N0 לא יודע בדיוק איך לנסח את המחשבות שלו בצורה טובה. מצד שני הוא אף פעם לא יודע איך לנסח את המחשבות שלו אז הוא פשוט יזרום עם זה. אפשר לחשוב ! N0 בן 18 (עוד מעט) וגם לו מה לעשות לא רק שלא יצא להשתשע עם נשים במיטות נטושות כשראש המוסד בחו``ל, אבל גם לא ממש יצא לו להתנשק עם בת (טוב נו אז N0 באמת לא דוגמה כי הוא לא משהו והוא גם לא יוזם שזה שילוב די גרוע... אבל יש לו חברים שהם דוגמאות טובות יותר). חוץ מג` (החלאה הקטנה והמסריחה, שהיה לו מזל עצבני ובכלל הוא כנראה האדם הכי מזליסט בעולם , וN0 עדיין לא מאמיןם שהוא זרק את אותה אחת, שגם הייתה אחד האנשים הכי מקסימים בעולם, אבל מה לעשות ג` טיפש...) אף אחד מהחברים הקרובים של N0 לא השתעשע. עכשיו שלא תבין את N0 לא נכון, החברים שלו עם האנשים הכי כריזמטים בעולם (נכון זה משאיר שני בנים אבל N0 צמצם את זה לחברים קרובים כמו שהוא אמר). אחד מהם יכול לגרום לכל אדם לעשות את כל מה שהוא רוצה (וכנראה שהוא פשוט לא רוצה, לדעתו של N0 הוא גם אף פעם לא התנשק אלה עם מישהי לקחה את זה ממנו בכח) והוא אפילו די אישיות בבית ספר אז N0 לא יתן יותר מידי פרטים עליו שראסטות לא תתחיל לחבר קצוות. והחבר האחר הוא גם דמות די כריזמטית והיו לו הרבה חברות אבל כנראה שהוא מעולם לא הגיע לזה (או שהוא פשוט מסתיר פרטים חיוניים מN0). ואולי אתה תתפלא לשמוע שמחברותיו הקרובות של N0 עוד פעם רק בת אחת השתעשע והשאר לא. אבל עוד פעם הן בנות אז הן רק צריכות להרים יד ומישהו יטפל בהן (זה נשמע רע אבל ככה זה). ובכלל מה שN0 מנסה להגיד זה אתה לא לבד. ועד כמה שהוא מבין את התחושה הוא יודע שהבנים שעושים סקס אלה האנשים או שיש להם חברות כבר הרבה זמן, או אלה שמש רודפים אחרי זה באובססיביות. ונכון שכל התוכניות האמריקאיות הטיפשיות מכניסות לנו למוח שאנשים מתחילים לשכב בגיל 13 ואם לא אז הם ממש בפיגור, אבל ככה זה באמריקה. מה שכן הוא ראה משפט די נכון באיזו תוכנית טלויזיה (מפגרת לא פחות) שאמר ככה ``סקס זו לא תחרות , לא משנה מי מגיע לזה קודם העיקר מה עושים שמגיעים לשם`` אז נכון זה לא מעודד בגרוש, אבל שווה לחשוב על זה. N0

אני בתול בן 18

אם אמרתי את זה בציניות או ברצינות ? לעולם לא נדע ... אומרים שהזיונים הכי טובים באים בגילאים 16-20 אז לכל הבתולים .. כדאי להתחיל לעבוד .. גם בנות אגב .. רוב הבנות מתמכרות לזה רק בגיל 30 ככה .. וכולן מצטערות על זה שהן לא עשו את זה יותר מוקדם .. אז מה הפחד ? קדימה ! מה אני מדבר כאילו אני מלא נסיון ... ואל תחכו שזה יקרה מאהבה ! מי אמר שתהיה אהבה ?

ferme

New member
בתולים\חתולים

נו אז מה אתה ציני או רציני? H-)

B.side

New member
צ`מע אתה צודק

אבל זה יכול לבוא מאהבה אני עדיין בתול ויש לי חברה שני מה זה אוהב וכנראה שזה יקרה איתה אז אם זה בא מאהבה זה מעולה ואם לא אז לא לחכות תתחילוצ לזיין כבר

mini

New member
so what?

אז מה אם אתה בן 16 ועדיין בתול מה זה פתאום יושב לך על הנשמה???? ונכון פעם ראשונה צריכה להיות מאד מאד מיוחדת ככה שתמצא לעצמך אהבה אבל אהבה אמיתית לא סתם ואם שניכם מוכניםתקפצו למיטה (כמובן עם אמצעי הגנה). אז בהצלחה...

hasaroot

New member
סקס סקס סקס סקס סקס סקס סקס

סקס סקס סקס סקס סקס סקס.... בכל מקום, כל פעם שאני מתחבר לאינטרנט - אפילו שאני בד``כ לא מחפש כל פעם שאני פותח את הטלויזיה כל פעם שאני קורא ספר (עזבו את זה שהספר האחרון שקרתי מרצוני החופשי היה ג`ינג`י 44..) סקס נמצא בכל מקום - חוץ מאצלי ומה לעשות - זה אחד הדברים שיותר מעסיקים אותי אני יודע שאני לא אהיה עוד סוף ימי חיי בתול, אבל מתי? איך? למה? כמה? מתי? מתי? מתי? מתי? אז כן, שלום, אני שגיא, ואני בתול... וזה לא יעזור כמה אני אתבכיין על זה, מול ידידות, חברים, עוד קצת ידידות ועוד קצת חברים לא בתולים - זה לא מה שיעזור לי, לא בקטע הזה. אז מה עושים? זה כ``כ ברור! כ``כ ברור וכ``כ קל! הולכים לאיזה מועדוון, מזהים איזו בחורה על הבר, מתחילים לדבר, קצת בום שם, קצת באנג כאן - וזהו! - אני לא בתול! אז מארגנים כמה חברים - הולכים, מזהים, כבר מתקרבים לבר.... אבל פתאום.... הלשון מרגישה נורא כבדה, הרגליים נורא כבדות ואיזה ברנש (אני לא יכול לכתוב הודעה שלמה בלי להשתמש במילה הזאת פעם אחת לפחות...) בתוך החזה שלי מנסה לצאת החוצה בכל הכח... אבל בכל, אני הלכתי לכיוון המטרה שלי שלי, כל הביטחון שיש לי על הבמה פתאום לא עוזר והלשון הכבדה שלי מסרבת לזוז. מה? מה הולך כאן? אני לא מאמין! השפתיים שלי זזות! הן מנסות לתקשר!!! הן מוציאות קול!!! אני לא מבין מה הן אומרות!.. משהו על תרנגולת מעוכה??!!!! יופי, כרגע אמרתי לה שאני לא סובל ביצים, דבר שכמובן יוביל לשיחה מרתקת לחלוטין על מזג האויר, ואח``כ על החבר הכוסון (האפי..בשביל דנה....) שלה... ואחרי השיחה המעצבנת כמעה (כמעה?) הזאת, מה יצא? הופסאלח! יש לי עוד ידידה, איזה כיף.... נלך הביתה? למיטה? לבד? שוב? after all - tomorrow is another day על מי אני עובד? tomorrow will be the same habarnash i`m a loser baby, so why don`t you KILL ME

Cleopatra

New member
אתה ממש עושה לי לבכות...

האם אמרתי את זה בציניות או לא? לעולם לא נדע! סתאאם. תפסיק כל כך לרחם על עצמך- זה לא סקסי.

מי אמר שהוא ניסה להיות סקסי?

אולי זה פשוט שפיכה של הלב (ולא של משהו אחר), ואולי הרחמים העצמיים האלה נובעים מכך, למה שהוא ינסה להיות סקסי בדיוק? למה שהוא ינסה למשוך בחורות? האמת, יש בנות שזה עובד עליהן, אבל אני לא חושבת שדווקא בהודעה הזו שלו זו הייתה הכוונה.

לא זה לא,

בימינו זה נקרא העברת ביקורת. ואין שומדבר רע בהעברת ביקורת, אבל למה על נושא כזה? מילא אם הוא היה מציג כזה דבר כיצירה ספרותית, או משהו. אבל הוא חלק כמה דברים דיי אישיים, ואת באה ויורדת עליו.

למעלה