חשוב לקרוא!!!

hasaroot

New member
למה שאני אנסה למשוך בחורות כאן

ואני יודע שאני מרחם על עצמי יותר מדי - אני במין (קצת אירוני..) תקופה מתסכלת כזאת קצת פתאטי - באמת יש בנות שזה עובד עליהן? וזה כן שפיכת לב - אני עדין לא מבין למה שאני ארצה להשיג בחורות דרך הפורום?....

Cleopatra

New member
עצה

הכי צפויה- קח את הזמן שלך. ולא, אני לא איזו סבתא. וכן, אני בהחלט בן אדם שוחר סקס... אבל זה צריך להיות בכיף... אה כן, וגם אני בתולה. אז מה? אם יש לך חברה... היא יכולה לדאוג שגם תהנה וגם תישאר בתול...

ביאנה

New member
הלו? מה קורה לכם?

מה זה? סקס בגיל 16??????????????????? אולי אני נורא מיושנת, ואם יזדמן לי אז אולי אני אכן יקיים יחסי מין בגיל 16, אבל לשבת ולכתוב שאתה עצוב כי עוד לא ``עשית את זה``???!! תחכה קצת, זה יבוא. בסופו של דבר לא רבים הגברים שנשארים בתולים עד גיל 100. סבלנות, היא הדרך המהירה מכולם (ולא גנבתי את זה, גנבו ממני!!!) בקיצור תפסיק להיות בבאסה ו... תמצא לך חברה!!!

רותם ג

New member
מה זהההה?

שמעת מה אמרת , 16!!!!!!!!!!! את כולה בן 16! מה? ,לא ן למהר, כמו חבר שלי שתמיד אומר לי שהוא רוצה שנעשה את!!! עצה ידידותית בראד, אל תלך לשרותים המחורבנים האלה ,זה נפש, זה הצטברות של גועל נפש וזהו!!! תחכה היא תגיע וזה היקרה שהכי לא תהיה מוכן ואחרי שהיא תמרר לך את החיים ותהיה מוכנה (לך תדע אולי זה יהיה מהר יחסית) אז תעשו את זה... ואין לאן למהר קח את החיים בקלות אתה כולה כאן 16 שנה!!!!

למעלה