חשוב לדעת...

חשוב לדעת...

פורום תרומה לקהילה ממשיכים לעשות טוב. והפעם: תרומה של מסיבת ברית מילה לתינוק שנולד. כל הפרטים וההתארגנות עכשיו בפורום.
היום ב-14:00 נשדר live ב-blogtv ובפורום "השדרן של המדינה" את השלבים האחרונים של המיונים לקראת תחילת התחרות. היום תושלם בחירת 16 המועמדים הסופיים. השידור ימשך עד 20:00. כולם מוזמנים.

LillipooT

New member
מחשב טפש!! ../images/Emo60.gif

המחשב שלי משתגע. וגם תפוז לא אוהב אותי היום.. מי שראה שהתחיל כל פעם שרשור של תמונות אבל הוא נמחק - התפוז מוחק לי את השרשור כל פעם!! אני אנסה שוב אח"כ. עצבים.

גל1234

New member
התקבלתי למשלחת למונטירואל

יו הו לי........ מה קורה? איך עבר עליכם היום? אני כולי שרוף וזה כואב כל יום בריכה בקייטנה ושישי שבת נסעתי לים בהרצליה עם חברים אז גם נשרפתי אני בסוף אחלה בסרטן חס וחלילה טפו טפו טפו בואנה שמעתי שמועה שיש עכשיו חופש גדול , איזה חופש? אני עובד יותר קשה מבבית ספר , היום עבדתי עד 3 ב9 אני הולך לערב התרמה לכדורגלן עבר שצריך השתלת כליה שאני אמור להתנדב שם עד איזה 1 , אחרי זה להתנדב בהכנת סנדביצים לילדים עם בעיות כלכליות ומחר ב9 בבוקר מועד ב במתמטיקה בהצלחה לכולם ......

Dawson girl

New member
וואו, כל הכבוד! ../images/Emo13.gif

אני ממש שמחה בשבילך!
וזו נשמעת ממש קריעת תחת, העבודה בקייטנה. אבל היי! אתה מרוויח כסף! ולמה אתה בכלל ניגש למועד ב'? אל תגיד לי שאתה מאלה שמקבלים 98 והולכים כדי לקבל 100

גל1234

New member
האמת שכן.......

כאילו אם קיבלתי 98 לא הייתי ניגש שוב ואני גם לא מאלה שאומרים שמקבלים 50 ומקבלים 100 (רמז דק) , לדעתי קיבלתי 100 אבל לא אומרים תציונים אז לא מפריע לי לגשת שוב לשעה וחצה.. ההפך , יום חופש מהעבודה :)..... והקייטנה כן קריעת תחת , כאילו שאני עם המדריכה השניה זה בסדר אבל היא רוקדת ויש להם מלא חזרות לפטיבל בכרמיאל אז אני הרבה לבד ואז זה קשה... בכל אופן עכשיו חזרתי היה ערב התרמה לשוקי בנאדו - מאמן כדורגל באר שבעי שגילה בן השאר את יוסי בניון אליניב ברדה ואלעד בונפלד - כבן אדם? זה האיש שאני הכי שונא בעולם , אבל אם אני יכול לעזור? לבריאות שיהיה לו.. היה בסדר , התרמנו כדורים חתומים , צביקה הדר ועמיר בניון הופיעו , היה חמוד.. אני חושב שהתרימו פול כסף , כרטיס כניסה עלה 500 שקל , אני מילצרתי וגילתי שאין לי עתיד בזה... עפתי להחליף בגדים ולהכין אוכל , אני לא מבין תקטע לעצמי אני לא מכין אוכל אז לא נמאס לי כל לילה להכין אוכל לאנשים שאני לא מכיר? משועמם שכמותי..... לילה טוב שיהיה לכם

המפ../images/Emo4.gif

קנו לי פלאפון חדש... ואני בדכאון (חחחחח מי בעד לאשפז אותי?) לא, פשוט.....אני רציתי את הפלאפון הקטנצ'יק,הכחול החמוד ואמא קנתה לי את 3510. ועכשיו אני תקועה איתו שלוש שנים
בלעח

Dawson girl

New member
הממ. אפשר תמונה של החדש?

פשוט אין לי מושג על מה את מדברת. אבל היי! פלא חדש זה כיף!!!
אני מתה על שלי למרות שהוא כבר לא ממש חדש (כבר שנה פלוס. מזדקן הילד )...

גל1234

New member
לי יש את זה מהפרסומת של צביקה פיק

עם האורות...... לא אוהב אותו , אני רוצה להחליף הוא לא נוח בגרוש..... שאני נועל מקשים אני לא יכול לענות לפלאפון וזה מעצבן רצח מישהו מתקשר אני צריך קודם לפתוח מקשים ואז לענות וזה לוקח חצי שנה ..... כל הנוקיה הישנים למיניהם הכי נוחים

Dawson girl

New member
לי יש SK SLIDER

SK 5100, בצבע אדום. לא צבעוני, אי אפשר להחליף פאנל, אבל הוא כזה חמוווווד! אפילו אחותי ששאלה ממני שיחה כשהיינו באיקאה אמרה שהוא חמוד
אה והוא כבר בן שנה פלוס- מאפריל 2003

הפלאפון שקנו לי אתמול../images/Emo77.gif

אני מתלבטת אם לקרוא לה (כן, היא בת!! אם כל הפלאפונים יהיו זכרים לא יהיה לכם איך להתרבות!) מוניק או דונטלה או ויקטוריה. מה אתם אומרים? כמובן שהפאנל יוחלף

LillipooT

New member
חמודון.. ../images/Emo60.gif

היה לי את הפלאפון בתמונה הראשונה ועכשיו יש לי את הפלאפון בתמונה השניה. האמת שאין מה להשוות בכלל......
אבל גם הראשון חמוד....................
תתחדשי אלה

DAN1EL

New member
ממ....

אני בעד שלא תקראי לה בכלל. למה? א. כי זה פלאפון. לא קוראים לו בשמות. זה טיפשי. אל תהי בשמת. ב. ככה. ונמש - יש לנו את אותו פלאפון רק בצבע אחר. שלי אפור\כסוף

אני רואה שאתה אחראי על היחסי-ציבור

של בשמת.. ואני מעדיפה כן לקרוא לה בשם. למה? א. כי היא פלאפון. ולכולם קוראים ''פלאפון'', היא צכה להיות מיוחדת. תגיד תודה שאין פרווה ורודה וטוטו (פלאשבקים מבנות גילמור)
ב.ככה

Dawson girl

New member
../images/Emo124.gif תופים!

כולם לסגוד- הפלאפון שלי ושל דניאל (לא, אין לנו אותו אחד
לו יש בכסף ולי יש באדום)- SK סליידר

פיכס פלאפון

אסקייפ זה אחלה. אבל פלאפון זה ג'יפה. ברוך א-שם שנפטרתי מהחברה הזאת
וסליידר זה חמוד

Dawson girl

New member
ואגב,

בהתחלה באמת קראתי לו בשם- "סמי". אבל עכשיו הוא סתם "הפלא" כי אין לי כוח לשמות...

למעלה