חשוב! לגבי האליפות!

arielle2

New member
בולשיט מסחרי, נו באמת

אם היית קורא את ההודעות שלי היית יכול לטעון שאני עובדת באיביי שכן אני ממליצה כל הזמן לחברה פה לא להסתפק בהיצע הפאזלים שקיים בארץ. אבל חברת פרסום? אתה מדבר שטויות ואתה יודע את זה. אתה פשוט נוקט בשיטת ההגנה הטובה ביותר זאת התקפה, איסטרטגיה ידועה ומוכרת. האמת הכואבת היא שאירגון התחרות גם אם היה בכוונה טובה, קידום תחום הפאזלים וכו'(מה שכל חברי הפורום היו שמחים אם היה קורה) היה לא רציני לאפילו לקוי ובטח שלא השיג את מטרתו למעט עוד כמה פאזלים שטאואר רקורדס הצליחו למכור.

דביר י

New member
מה נסגר בפורום הזה?

אחת שמפרסמת את איביי אחת שמפרסמת את פי אנד אם. יש פה איזה חובב פאזלים אמיתי? האליפות היתה מדהימה- כל המדינה מדברת על האליפות נושא הפאזלים נכנס למודעות ואתם מבלבלים את המוח ותוקפים את מי שעוזר לכם. אני אפנה לתפוז, נראה לי שהם לא מודעים לבעיות שיש פה.

arielle2

New member
אתה פשוט לא מצליח להבין

מה שאומרים לך, אתה יודע מה זה ציניות? אתה יודע בכלל מה זה איביי? ולמה בדיוק אתה מתכוון שאתה עוזר לנו?

Puzzluna

New member
אתה מוזמן לפנות לתפוז

ואם לא נראה לך הפורום, אין חובת השתתפות. אם אתה רוצה לדבר על פאזלים ללא פרסום ולכבד את חוקי תפוז והפורום אתה מוזמן להשאר. אבל אני חושבת שהסבלנות שלי בקשר להאשמות אישיות מתחילה לפקוע ואני מבקשת ממך להפסיק עם התאוריות וההתנגחויות המיותרות.

Puzzluna

New member
לידיעתך...

הפרסומת הראשונה באתר הייתה כאשר אתר הפאזלים נרשם והוציא הודעה. שאלתי את מנהלת האשכול בתפוז ומנהלים נוספים אם מותר לי להשאיר או שאני צריכה למחוק, התשובה הייתה שאם זה יתרום לחברי הפורום אז אני יכולה להשאיר וככה עשיתי. ומאז כל הטבה שיכולה להיות לחברי הפורום אני מעלה באתר, אם זה הודעה ממני או ממישהו אחר. אם תעבור על ההודעות שלי בפורום תראה שפרסמתי שווה את החנויות ואת האתר ואפרסם בעתיד כל מקור נוסף שיהיה על מנת שיהיה לנו מאגר גדול יותר של אפשרויות קניה. ולא מחקתי הודעות פרסום של אנשים אפילו שהיה ברור שהכוונות שלהם לא טהורות כדי לא לפגוע באף גולש אבל מכאן ועד לרמוז שאני מקבלת כסף או הטבות המרחק הוא רב ובאופן אישי זה מרתיח אותי. אני עונה לכם בסבלנות אף על פי שזה מאוד פוגע בי אישית בגלל שממש אין לי מה להסתיר וכל מי שידפדף בפורום יבין זאת.

MEGA GAME

New member
אני חובב (ילד)...

ואני לא מנסה לריב, אבל נתנו לי להיכנס (אין לי בעיה אם זה) בלי להירשם לאיזו קבוצה (אחרי עשר דקות שהסבב נפתח) ותנחש לאיזה מקום אני והקבוצה שלי הגנו, אנחנו הגנו למקום שני!!! ובכלל נכנסתי עשר דקות אחרי (אני הרכבתי רק 40 דקות) והקבוצה לא ידעה להרכיב בכלל... וזה מראה שמי שהשתתף היו סתם משפחות שלא ידעו לעשות פאזלים.

MEGA GAME

New member
כולם אומרים שבסך הכל...

התחרות לא הייתה מאורגנת כמו שצריך, אז במקום להכנס לויכוחים מיותרים,תנסו לחשוב ביחד איך אפשר לשפר את התחרות לשנה הבא

arielle2

New member
אופס , פיספסתי

היום נגמר המבצע באתר הפאזלים של 2 פאזלים השני בחצי המחיר, דווקא חשבתי לקנות הפעם, אבל נראה לי שלא, לפחות עד שלא תגיע התנצלות ממך או/ו מאתר הפאזלים על ההתקפה שלך, ואולי גם תגיב כשמגיבים לך?

דביר י

New member
והכי חשוב- אני מזדהה!

אני מזדהה בתור עובד של טאוור ולא עסוק בפרסומות סמויות כל היום, וכמה שתתקפו לא יעזור לכם, חברי הפורום יבינו שמשהו פה דפוק- מי שלא עשה אליפות מקבל ממכם גיבוי, ואת מי שעשה אתם תוקפים... ממש חובבי פאזלים...

arielle2

New member
ואני עובדת בחברת כרטיסי אשראי

איך תקשור אותי עכשיו? איזה חנות קיבלה גיבוי ממני או לחילופין ביקורת? אני דיברתי על מארגני התחרות בלי לדעת אפילו מי הם.ואיזה חנות עומדת מאחורי התחרות.

solitaryshell

New member
arrielle2 זה כמו לדבר עם הקיר

בואי נניח לדביר לומר מה שהוא רוצה. בסופו של דבר יש פה אנשים אינטליגנטים שיבינו. לילה טוב לך

yarden090

New member
חבל על הזמן דביר,כמעטכולם פה שתולים

פי אנד אם וטויס אר אס מוציאים את הכסף שלהם על הדברים ה"חשובים": סוכנים שתולים באינטרנט. אני כבר התיאשתי מזמן מהפורום בהנהלתו הנוכחית.

arielle2

New member
מסכימה איתך

אבלאולי משום שאני חדשה יחסית אני מנסה לשנות קצת, אלא שחבריי הפורום לא ממש מגיבים

Puzzluna

New member
את חושבת שכולם שתולים?

האמת ממש הופתעתי מתגובתך. אני נלחמת מאז שהקמתי את הפורום להפוך אותו לפורום פעיל, אבל באמת חברי הפורום לא ממש משתפים פעולה ואולי בגלל הגילאים היותר מבוגרים. בפורומים שבהם גולשים ילדים צעירים בגיל העשרה יש פעילות רבה מאוד. ניסיתי לארגן בעצמי תחרות ומפגש וכאמור נתקלתי בבעיית מימון ולכן זה לא יצא לפועל.אני מנסה להכניס תכנים, מאמרים, טיפים וכו' אבל לבנות פורום לוקח זמן. אני שמחה שאת רוצה לתרום ואני בהחלט מעודדת את זה. אני מקווה שחברי הפורום יעשו כמוך ולא יחפשו מריבות מיותרות.

arielle2

New member
לא הבנת אותי

בקר טוב, הסכמתי לא הייתה לגבי סוכנים שתולים או לגבי ניהול של הפורום, התייחסתי לנושא אי שיתוף הפעולה בפורום ובודאי שאין זאת אשמתך, ואני יודעת זאת היטב.

Puzzluna

New member
סוכנים שתולים? כסף?

מה עובר עליכם??? מעניין ירדן, שכל הודעה שלך הייתה על האתר פאזלים וכמה הוא נפלא. עד עכשיו התאפקתי ולא אמרתי לך כלום מלבד בקשה לא לשים קישור ישיר. כל מי שיסתכל בכרטיס שלך ובכרטיס של דביר יראה שחוץ מלפרסם לא אמרתם כמעט דבר על פאזלים... קודם תתרמו ואח"כ תבקרו! ואולי תקראו קצת בפורום לפני כן ותראו שכל האשמות הללו ממש לא לעניין.

למעלה