חשוב! לגבי האליפות!

דביר י

New member
חשוב! לגבי האליפות!

בתור אחד שמעורב בהכנות, אתם לא מבינים דבר פשוט: הציעו לכל חנויות הצעצועים ולפיאנאם לעשות את האליפות- אף אחד לא רצה! אף אחד מהם לא שם עלינו- הם יודעים רק דבר אחד: להוציא ממכם כסף!!! אתר הפאזלים מימן ארוע שלהערכתי עלה מעל 50000 שקל! איפה אתם חיים???? למה אתם נותנים לפרסומאים שנכנסים לאתר בשמות בדויים (ובינהם מנהלת הפורום שמקבלת הטבות בפיאנאם) לעבוד עליכם?

solitaryshell

New member
../images/Emo46.gifמעניין מאוד שוב אתר הפאזלים...

אני מכירה באופן אישי את מנהלת הפורום, ודבר אחד בטוח היא לא מפרסמת אף אחד!!! לא את P&M ולא את אתר הפאזלים או כל גוף אחר. היא גם לא מקבלת הטבות ב P&M!!! זהו פורום לחובבי פאזלים!!!! לא מעניין אף אחד כמה הוציא אתר הפאזלים!!!! הגיע הזמן שתבינו כל נציגי אתר הפאזלים זה לא עוזר להכנס בשמות בדויים ולפרסם את האתר (כפי שכבר נתקלנו בעבר), וזה בטח לא עוזר לתקוף את חברי הפורום ועוד יותר לא את מנהלת הפורום. בלעדיה רבים לא היו יודעים על קיומו של אתר הפאזלים, שעושה מאמצים להוציא לעצמו שם רע, ולהןציא לנו את החשק להזמין ממנו!!! מתי תבינו שאנחנו חובבי הפאזלים בסך הכל רוצים להנות מהתחביב שלנו, בלי כל הבאלגן מסביב!!! ודבר נוסף, בסך הכל נאמר פה שהייתה תחרות נחמדה, ושאפשר היה לעשות אותה מעט יותר מאורגנת, לא בעלות אלא בפירסום ואינפורמציה, מרבית האנשים היו לוקחים את הביקורת כבונה ולא נעלבים כפי שאתה נעלבת!!! בהצלחה לכם, אם הכוונה לקבור את עצמכם, אתם בדרך הנכונה... אני ממליצה לכל נציגי האתר לחשוב לפני שתוקפים פה אנשים!

Puzzluna

New member
לאדון דביר הנכבד!

קודם כל לפני שאתה מתקיף היית צריך לברר את הפרטים במלואם עם ה"חברים" שלך באתר הפאזלים. אני פניתי אליהם מזמן לעשות אירוע משותף והתשובה הייתה: כמובן שאפשר אבל את צריכה להשיג מימון ושלחו אותי לדבר עם מנהלות שיווק בקניונים לבקש שיממנו את הפאזלים לתחרות בתמורה לעשיית התחרות בקניון. אז אל תספר לי על מימון לתחרות! בקשר להטבות מ-P&M זה קשקוש מוחלט! לא קיבלתי מהם כלום ויתרה מכך לא קניתי פאזל כבר למעלה מחצי שנה. והם לפחות היו נחמדים יותר כשפניתי אליהם בקשר למפגש או תחרות והיו מוכנים להשקיע ולעשות אירוע אצלם אבל זה לא הסתדר עם הנהלת הקניון. אני במקומך לא הייתי מזדרזת להאשים האשמות חסרות שחר אפילו מעל האינטרנט כי אתה עלול להתבע על הוצאת דיבה... וברמה האישית אני מצפה ממך לברר את הפרטים עם החברים שלך באתר הפאזלים ולחזור לפה עם התנצלות ראויה!!!

Puzzluna

New member
דבר נוסף...

אם תעבור על דפי הפורום ותראה כמה הודעות הכנסתי על התחרות ועל אתר הפאזלים וכמה פירסמתי אותם ללא תמורה (כשביקשתי שהם גם יאזכרו אותנו במייל שלהם התשובה שקיבלתי הייתה שאני יכולה לקנות באנר באתר אם אני רוצה), תראה שכל תיאוריית ה"קונספירציה" הקטנה שלך אין לה אחיזה במציאות כלל. אין לי שום אינטרס לפרסם אף אחד! אני רק מביאה לידיעת הפורום מבצעים שאני יודעת שמענינים את הפורום. לפחות החנויות לא שולחות אנשים שיבואו משום מקום ויהללו אותם.

arielle2

New member
קודם כל חבל שאתה לא משרשר את

הודעותיך כדי שנוכל לקשר אותם לדו-שיח שהתחלנו לנהל פה. שנית, אני לא פרסומאית ולא עובדת בחברת פרסום, אני חובבת פאזלים כבר 40 שנה לפחות. שלישית, לאן אתה בדיוק שייך? מי אתה? מנהל/עובד באתר הפאזלים? אם כן אתה צריך להתבייש בכך שאתה מציע הטבות לאנשי הפורום כדי שיפרסמו אותך. אתה הוא זה שנכנס כל פעם לפורום ומפרסם את עצמך, אדוני זה לא המקום, פה כולם כבר מכירים את האתר ואת החנות, עליך לפרסם במקומות שלא מכירים. רביעית, חבל על ה- 50000 ש"ח שהשקעתם, אליי לא הגעתם וחבל, השנה קניתי כבר כ-80 פאזלים באיביי ואף לא אחד מכם. חמישית, במקום להתייחס אלינו ברצינות אתה מנסה להשפיל ולגמד אותנו חבל, ההפסד כולו שלך !!

דביר י

New member
אני עובד בטאוור רקורדס שעזרו בארוע

אני עובד בטאוור רקורדס שהשתתפו בארוע משם אני יודע בדיוק מה היה: פנו לפי אנד אם בת"א, הם הסכימו רק אם הסנטר ישלם, אח"כ פנו לפי אנד אם כ"ס, שמבזבז את כל הכסף שלו על מודעות ב"על השרון", הקניונים לא מוכנים להוציא אגורה על הארוע, וpzzeluna בעצמה כתבה את זה... לבסוף פנו לאתר, שעשה את הארוע יחד עם טאוור רקורדס, כי גם האתר וגם טאוור האמינו שיש משמעות לקדם את תחום הפאזלים ואת מי שאוהב את התחום. זה ידוע שכשהאמת כואבת אז נלחצים קצת... אבל יש פה אנשים שאוהבים פאזלים באמת, ולא מעניין אותם כל הבולשיט המסחרי שלכם, וכדאי שתדעו מזה.

solitaryshell

New member
אני עדיין לא ממש מבינה

האם זאת התנצלות? האם אתה מאשים אנשים מהפורום או את מנהלת הפורום? "זה ידוע שכשהאמת כואבת אז נלחצים קצת..." - לא הבנתי את המשפט. ולפני שאתה יוצא בהאשמות כאן כדאי מאוד שתבדוק את העובדות. אני לא ידעתי שטוואר רקורדס בכלל קשורים לתחרות ואפילו לא ידעתי שהם מוחרים פאזלים. מאיפה הגעת למסקנה שמנהלת הפורום מקבלת הטבות בP&M? ומה אכפת לך מה עושים אחרים עם הכסף שלהם? לנו לא אכפת מי מימן את התחרות, שוב, אנחנו בסך הכל הבענו את דעתינו לגבי ההתארגנות של התחרות, בתקווה שפעם הבאה הוא ינוהל מעט יותר טוב... ואני עדיין לא מבינה מה הקשר בין מה כן או לא עשו P&M, הקניונים ואתר הפאזלים, לבין האשמות שלך לגבי אנשי הפורום, ובפרט מנהלת הפורום?

דביר י

New member
אני לא מאשים את חברי הפורום!

אני פשוט יודע מה עבר על מארגני האליפות ואני יודע שבלי טאוור ובלי האתר היא לא היתה מתקיימת ופה זה פורום של אנשים שאוהבים פאזלים- ובמקום להעריך מי שמתייחס לפאזל יותר מאשר ל ע ס ק תוקפים דווקא אותו! למה לא פונים לחנות כמו פי אנד אם או טויס אר אס, שמוכרות פאזלים, ודורשים מהם להרים גם אליפות?

arielle2

New member
דביר אני שמחה שהטון קצת ירד

אני חוששת שאתה לא מבין את רוח הדברים, לא תקפנו את המארגנים, ברור שהכוונה הייתה טובה אבל הביצוע לקוי, מבחינתי תחרות פאזלים ואני חושבת שפה אוכל לדבר גם בשם חברים אחרים היא רצוייה ומבורכת , אך ברצינות לא היו קווים ברורים התחרות , אני אשה בת 44 יושבת להתחרות מול ילדים עם פאזל של ילדים, זה נראה לך הגיוני ? לא נראה שהושקעה פה יותר מדי מחשבה כיצד לקיים אירוע שדווקא אנחנו בפורום ייכולים להית התומכים הגדולים והמשתתפים הרציניים שלו וכך לקדם הרבה יותר אם האהבה לפאזלים.

solitaryshell

New member
אתה לא מאשים את חברי הפורום../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

תרשה לי לצטט אותך: "למה אתם נותנים לפרסומאים שנכנסים לאתר בשמות בדויים (ובינהם מנהלת הפורום שמקבלת הטבות בפיאנאם) לעבוד עליכם?" לא רק השמצת את מנהלת הפורום, אין לך גם את האומץ להודות בכך ולהתנצל
וכל מה שאתה ממשיך לעשות זה ללכלך על חנויות אחרות, כל פעם נוספת עוד חנות שלא בסדר... אני בטוחה שהנהלת טאוור רקורדס לא הייתה מסכימה שתהרוס להם כך את השם. אני יכולה לומר לך שפגעת באתר הפאזלים אם התקיפה שלך פה, אני יודעת בוודאות שאני לא אקנה שם יותר (וקניתי בעבר), כי לי נמאס מהפרסום והבאלגן סביבם!!! אני עדיין חושבת שלמנהלת הפורום המקסימה מגיעה התנצלות ממך!!!!!!!!!!

דביר י

New member
למה את לא מדברת לעיניין?

לאף אחד- חוץ מטאוור ומהאתר, לאף אחד אין עניין לעשות ארוע שיעשה טוב לפאזלים! טאוור הסכימה לעשות והשקיעה בכך- למה לא תקני מטאוור? כי היא עשתה ארוע? כי אמרתי את האמת? הכל הפוך פה??????? ראית במעריב של יום שישי עמוד 5 איך פרסמו את תחום הפאזלים? אם כולם יהיו כמוך ויתמכו במי שרק לוקח מאיתנו כסף, לאן נגיע?

arielle2

New member
ובכן הפתעה

לנו מאד איכפת מהתחרות שהייתה ועוררה הרבה התרגשות בפורום, זה הדבר שהכי קרוב לליבנו ולבטח העיניין שלנו אינו קשור בכסף אלא באהבה שלנו להרכבת הפאזלים, שוב נראה שאתה תוקף אותנו לשווא, ואם אתה גם חושב שחנויות הפאזלים קורעות לנו את הכיס שלא בצדק תיכנב ל- ebay.com שזהו בלשון חיבה שוק הפשפשים הגדול ביותר בעולם, תעשה חיפוש על פאזלים ותראה אופציות נוספות מקנייה בארץ. מדובר באלפי ועשרות אלפי מוכרים פרטיים מכל העולם, כמו דוכנים ובטח שאני לא מייצגת אף אחד מהם. טאוור יכלה לפנות בעיניין הארגון אלינו ואני בטוחה שהיינו יכולים לתרום לארגון תחרות. כל מה שאני אומרת שהתחרות שהייתה הייתה חובבנית. ונראה לי שיש מקום לתחרות מקצוענית לפחות זה מה שמעניין אותי. לילה טוב

solitaryshell

New member
בוא אני אסביר לך שוב למקרה שלא הבנת

יש פה שני עניינים: 1. השמצת את מנהלת הפורום. לא יעבור לסדר היום, לא מקובל עלי. אם יש מישהו שמנסה לקדם את התחביב הזה ללא מטרות רווח, זו היא!!! היא משלמת על הפאזלים בדיוק כמו שאר חובבי הפאזלים, ובנוסף היא דאגה לפתוח פורום בשביל שלנו חובבי הפאזלים יהיה איפה לדבר על התחביב שלנו שאינו מפותח מספיק בארץ. ולכן אני לא משנה את דעתי וחושבת שאתה חייב לה התנצלות. 2. פרסום - אין מישהו שמתנגד יותר ממני לפרסום בפורום, זאת אחת הסיבות שההודעה שלך כל כך מעצבנת אותי. מבחינתי אתה מפרסם בדיוק כמו כל אחד אחר. ציטוט מההודעה שלך "אתר הפאזלים מימן ארוע שלהערכתי עלה מעל 50000 שקל! "

דביר י

New member
לא מקובל עלייך? כולנו עוברים לדום..

כדאי שתלכי לפי אנד אם בת"א והם יסבירו לך למה התכוונתי... כנראה שאת לא יודעת הכל. בכל מקרה- מי שלא משקיע בחובבי הפאזלים, לא יצליח לצאת מזה טוב, ולא משנה כמה הודעות ישתיל בפורום הזה: את אליפות הפאזלים מארגנים מי שאכפת להם מהתחום, ומי שלא פשוט מנסים לתקוף אותם. אני גאה להיות בצד של מי שאכפת לו, וכן- כל הכבוד למי שמשקיע כסף באליפות! במיוחד לאור הפידבק המגעיל ממנהלי הפורום.

Puzzluna

New member
פידבק מגעיל?

אתה שם לב בכלל מה שאתה רושם??? שמת לב כמה הודעות פתחתי על התחרות? נכנסת לאתר מומלצים בתפוז לראות כמה הודעות על התחרות העלתי שם? ראית כמה פעמים ההודעה על התחרות עלתה לשער תפוז בזכותי??? כדאי מאוד שתתחיל להפנים את העובדות!!! האתר לא משקיע בחובבי הפאזלים ללא רווח אלא לשם שמיים? אז למה הם מפרסמים בפורום ולא מוכנים להכניס אפילו מילה על הפורום ללא תגמול? כל הפניות שלי אליהם לא עזרו, הם היו מאוד נחמדים אבל הבהירו לי שהם יפרסמו את הפורום שלנו בחינם. אתה עושה לאתר שירות רע מאוד כשאתה נכנס ככה ומשמיץ ללא הבחנה.

דביר י

New member
האמת יוצאת לאור...

לא מכיר את השיקולים של אף אחד, ולא יודע מי מפרסם את הפורום אם בכלל איפשהו. לא ראיתי שום פרסום של הפורום בשום מקום ובשום אתר. זאת הסיבה שגם אריאלה וגם ירדן וגם אני וגם רוב הפורום חושב שהבעיה בפורום הזה הוא בניהול שלו. והפתרון לא יבוא ממך, מהסיבות שכבר ציינתי...

solitaryshell

New member
עכשיו אתה גם רוב חברי הפורום?

או שמא אתה סתם נוהג להכניס לאנשים מילים לפה? כרגע עשיתי חיפוש הודעות על שמך... מעניין שכל הודעה שלך בפורום קשורה לאתר הפאזלים (ויש לך רק 4 הודעות מפתיחת הפורום עד היום - לא כולל). דרך אגב כל אחד יכול לבדוק את זה. אז אנא ממך!!!

למעלה