חשוב חשוב

amozglass

New member
חשוב חשוב

באיזה שעה ההופעה מחר? ועוד משהו יש מישהו שמגיע מכיוון עפולה או מכיוון עמק יזרעאל כי אני ממש צריך הסעה חזור

hadarr1

New member
ההופעה בבארבי

הבטחתי לחברות שלי שאני אמצא הופעה טובה. ואכן מצאתי. אם מישהו יוכל לתת לי יותר פרטים על ההופעה, אני מאוד אשמח. (ואני מצטערת אם כבר שאלו) לילה טוב.

ben4ever

New member
excellent choice../images/Emo13.gif

כרטיס להופעה עולה 120 ש"ח,אבל באתר של הבארבי ישנו תלוש הנחה איתו ניתן לרכוש כרטיס ב-100 ש"ח. המקום נפתח ב22:00,אבל אני ממליץ בחום להקדים הרבה לפני כדי להספיק לקנות כרטיסים,שנחטפים שמה תוך זמן קצר אני משער שהקופות נפתחות כבר ב21:00). מומלץ גם לנסות להזמין מראש בטלפון. בתפריט-גיטרות מנסרות,שירים מהאלבום החדש,שירים מהאלבומים הקודמים ביחד ולחוד,אחד ברי מלך ואחד פורטיס משוגע שבשמיים ובארץ. אחרי ההופעה מוכרים דיסקים ואלבומים של השניים במחירים מוזלים. תיהנו

amozglass

New member
מישהו יודע תכתובת המדויקת?!

מישהו יודע מה הכתובת המדויקת של הסיטי הול?! כי הבנתי שזה קרוב למרכז הקונגרסים אבל אז מישהו אמר לי שזה קרוב למרכז חורב. אז אם מישהו יוכל להגיד לי ליד מזה או מהתחנת האוטובוס הקרובה אז אני נורא ישמח.

lilistears

New member
לא לשם ולא לשם

הסיטי הול נמצא ברחוב שבתאי לוי 7, בהדר. התחנה הכי קרובה לזה זה בת גלים שלא כל כך פעילה כבר- התחנה המרכזית הישנה. אם אתה מגיע בחוץ לעיר הכי טוב להגיע לרחוב הרצל, או בלפור- שאוטובוסים עוצרים בו וזה ממש קרוב. אוטובסים שמגיעים- 37 מגיע מול הסיטי הול, ולדעתי גם 28, 14 עוצר ליד הרצל ואז צריך ללכת קצת.

amozglass

New member
רגע אם זה בהדר

רגע אם זה בהדר, אז זה אומר שאם אני לוקח אוטובוס ממרכזית המפרץ להדר אז זה מגיע קרוב לסיטי הול. כי בדקתי תקווים שאמרת ואף אחד מהם לא יוצא ממרכזית המפרץ למרכזית המפרץ ממש קל לי להגיע.

למעלה