חשוב!חשוב!חשוב!

בקשר לתחרות טפטים../images/Emo70.gif

שיעמם לי מאוד בכמה שעות האחרונות, אז עשיתי את הטפט לתחרות וסיימתי אותו! אני מתה להראות אותו!!! אפשר כבר להראות או עדיין לא?

n o g i t

New member
בקשר לתחרות...

אולי במשך החופש נפתחי שרשור מיחוד לזה שלא יהיו שם תגובות אחרות חוץ מהטפטים, ואז כל אחת מחברי הפורום שלא משתתפת תצביע למי שהיא רוצה אחרי החופשה, גם כדי לתת צ'אנס למי שלוקח הרבה זמן להכין טפט, וגם שמי שלא נמצא פה בחופשה(*אהמ*
) יוכל להנות...

ThisIsJustME

New member
אמממ.....

אפשר לעשות את זה אבל עד סוף החופש השרשור של זה בטח ירד לעמוד אחר

n o g i t

New member
../images/Emo9.gifנכון

אבל נדמה לי שהמנהלת יכולה לעשות משהו כדי שזה ישאר בתחילת העמוד עד תקופה מסויימת לא?

זהו,

בדיוק רציתי להגיד את זה! שהמנהלת יכולה ככה עד סוף החופש פחות או יותר שהשירשור יישאר למעלה כל הזמן.
ואוףף.. בא לי כבר להראות את הטפט שלי!

ThisIsJustME

New member
סבבה ביותר אז מתי אתן אומרות

שכדאי להתחיל את התחרות
כלומר לשים את הטפטים
ואיך אתן רוצות לעשות את ההצבעה

נעשה שצריך

לשלוח למנהלת, או למישהי כלשהית אחרת אחת את הקולות להצבעה. ואז המישהי הזאת תעשה סיכום של נקודות ותגיד מי הזוכה/ות. וכן! אני רוצה להתחיל כבר!! כי יש לי כבר טפט ואני מתה להראות אותו!!

ThisIsJustME

New member
../images/Emo26.gifטוב אז נעשה ככה ,אבל,

למי נשלח
כאילו מי רוצה לקחת על עצמה לספור את הקולות
ואני חושבת שצריך לעשות כזה שבוע שכולן שמות את הטפטים שלהן אחרת מישהי נגיד תשים בתחילת החופש ומישהי אחרת בסוף החופש ואז כל ההצבעה צריכה להידחות כי אי אפשר להצביע לפני שרואים אתכל הטפטים... אז אפשר להגיד שמיום שלישי הזה (הקרוב..) התחרות מתחילה, ועד שלישי של שבוע הבא אפשר לשים את הטפטים
ואז מתחילים להצביע
כי פשוט אחרת לא יהיה לי זמן להכין טפט כי יש לי ריכוזים מיום ראשון עד יום שלישי (לצערי הרב...
) בסיידר?

n o g i t

New member
מעולה!

אז רק צריך לפתוח שרשור שיהיה בתחילת העמוד כל הזמן. ולהסכים שלא יהיו שפ שום תגובות אחרות חוץ מהודעות עם טפטים. אה! אפשר לפתוח עוד שרשור של :תגובות על הטפטים
אם מישהי מעוניינת.. ואז אחרי החופשה, עד שכולן יתרשמו מהטפטים, נקבע מועד הצבעה (מיום___ ליום____ בשעה____), נשלח למישהי את הקולות, היא תסכם הכל ונכריז על המנצחת בתאריך________.

רעיון מעולה../images/Emo70.gif

רק אני חושבת שזה יותר מדי שירשורים "שרשור טפטים לתחרות" ו"שירשור תגובות". פשוט נעשה תגובה לשירשור של התמונות שאליה כולם יגיבו.
רק אני מקווה שמספיק יעשו טפטים ולא רק אני, את ועוד איזה מישהי..

n o g i t

New member
נכון

אבל אם התכוונת אלי כשאמרת "את", אז אני ממש אבל ממש לא עושה טפט, אני בקושי יודעת להשתמש בצייר... כמה טפטים מותר לכל אחד להכין ולהציג בתחרות?

מותר בכלל יותר מאחד? ../images/Emo12.gif

חשבתי שצריך רק אחד.. וול, אם אפשר יותר מאחד אז זה דווקא מאוד טוב!! אבל הקיצר אין לי מושג..
ותנסי לפחות! שיהיה מישהו...
נ.ב. התכוונתי לשירה ב"את"..

n o g i t

New member
אמממ

לא יודעת... כי אם כל אחת תשים יות מטפט אחד אז יהיו לה יותר סיכויים מלאחרות, אז צריך לקבוע מספר מסויים שכולם חייבות לשים. או אחד או שניים, לא אכפת לי כי אני גם ככה לא הולכת לשים משו

ThisIsJustME

New member
רק אחד...לא?../images/Emo12.gifלדעתי רק אחד...וגם

אני בעד שככה, לגבי מה שנגה כתבה מיום שלישי ה: 30/3 (שזה יום שלישי הקרוב) מתחילים לשים רקעים עד יום שלישי ה:6/4 שזה שבוע אחרי, אחרי זה כבר אי אפשר לשים יותר
. מה-7/4 אפשר להתחיל להצביע לרקע שאהבתם. אני מוכנה שתשלחו אליי את ההצבעות, פה דרך המסרים, ובתאריך ה-14/4 שזה יום רביעי, יומיים אחרי שנגמר פסח אני אכתוב בפורום מי ניצחה בסדר? אבל באמת צריך לראות כמה בנות מכינות בכלל רקעים אם בכלל שווה לעשות את התחרות כי זה לא בדיוק שווה רק אם 4 בנות מכינות חח
אז מי שמתכוונת להכין רקע שתשרשר הנה את הסימן-
מי שלא אז שתסמן-

n o g i t

New member
סבבה!../images/Emo9.gif

חחח יסמין, ואני לא מכינה רקע..
גם ככה אין לי זמן... אבל אם יהיה אני ינסה להפליץ משהו...אה- רק שתדעו, אני לא אחראית אם יגרם לכם עוורון...

למעלה