חשוב!חשוב!חשוב!

TrinMyQueen

New member
וואיתחרות רקעים זה נשמע אחלה../images/Emo168.gif

שירה, הבאת אותה ביציאה
אני גם אולי אשתתף
אם יצא לי משו יפה... בכל מקרה- נדבר על זה בפסח?

NimaZ

New member
לפי דעתי

אני חושבת שהבנות שלא יודעות להכין רקעים (כמוני) צריכות להיות שופטות... פשוט שואלים מי לא יודעת............. בוחרים שלוש.... ו... וואלה............. אבל צריך לקבוע תאריך והכל............... כדי שבנות שדשרוצות להשתתף יספיקו להכין ו/או יהיו ביום המסוים בפורוםם.................... נ.ב. אם לא הבנתן אני מממממממממממממש רוצה להיות שופטת....................... אפשר? פליייייייייז

לכל הבנות שמעונינות להיות שופטות...

כולנו נקבע ביחד מתי תיערך התחרות.. ומי שרוצה להיות שופטת שתגיד..ביחד כולן כבר נעשה הכל... {שמתי לב שאני לא מבינה ברקעים כמו בחשבתי-לכןלהתחלה-אני מציעה את מועמדותי להיות אחת מהשופטות..

אה.ו............./images/Emo24.gif../images/Emo14.gif

צריך להודות לשירה שהביא לנו את הרעיון..תחרות רקעים.. *הולך להיות מזה כיף!!(מוי כיף!)

שמתי לב שאני לבד פה...

אני מתה מעייפות.. ואני זזה לישון, ביי נשמות!!! ----------------->בינתיים מי שרוצות להיות שופטות: NimaZ ו-זוהר(זוארץ שולט), ואני!

אני מציעה את מועמדתי... חח...

אני ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש רוצה להיות שופטת!!! פליזזזזז!!! פליז! (כי ממש אין לי מושג בפוטושופ!! או בתוכנות האלה!)

אבל..

לא שאני מתנגדת לזה שיהיו שופטים, אבל למה לעשות שופטים, ולא כמו שעושים בד"כ תחרויות. כולם מצביעים ושולחים במסר למנהלת ואז היא מראה את הזוכים..? (או מישהי אחרת למקרה שהמנהלת לא תוכל). ואני אשמח להכין טפט..
*הטפט הנוכחי שלי כבר מתחיל להיות ישן פשוט...
*

ThisIsJustME

New member
../images/Emo26.gif יסמין זה רעיון מעולה../images/Emo70.gif

אולי נעשה ככה באמת???

ThisIsJustME

New member
../images/Emo6.gif וכן, נדבר ונקבע דברים בפסח

כולל תאריך, שופטות והכול

ThisIsJustME

New member
אגב ../images/Emo32.gifקטן

מישהי ראתה אתמול את הפרק הראשון של אנג'ל
אם כן, אז נכון שהייה מדדדדדדדהים

ThisIsJustME

New member
מצויין, כי ביום שלישי בצהריים זה ה

יום האחרון שייש לי ריכוזים ככה שבימים ראשון-שני-שלישי אני אהייה ממממממש עסוקה ואז שלישי בצהריים מבחינתי מתחיל החופש

TrinMyQueen

New member
../images/Emo168.gif

אני יחזור לפה רק ביום חמישי, כי מיום ראשון יש לי טיול... אזזזז תעדכנו אותי שאני יחזור, הא?

למעלה