חשוב ביותר

חשוב ביותר

תקשיבו משהו עם הפרק של הפרופסור לא מסתדר שתי חברות שלי אמרו לי שהיה להם שם את ההשלמה "פנים זרועות נמשים"הזה כשלי בכלל לא היה את זה וכן היה לי את הפרק איתו ( היה לי 3 מילולי ..)ולי היה משפט "היה קל לקרוא את הספר משום שהאותיות בו היו "והאפשרויות היו "מנקרות","מאירות" וכו' בפרק איתו כשחברות שלי בכלל לא זוכרות את השאלה הזאת אז אם מישהו יכול ליישב את הסתירה זה יהיה טוב כי אם זה לא פיילוט איך זה יכול להית כל כך הרבה אנשים פיספסו דווקא את אלה מה שאני זוכרת זה שהאותיות האלה זה היה השאלה השלישית ממש לפני השאלה עם "החוותה"בפרק של הפרופסור בטוח! מישהו זוכר איפה היה הנמשים הזה ואם זה בטוח היה בפרק עם הפרופסור?

נ ט ע 18

New member
לי היה את הפרק של הפרופסר

היה לי החוותה אבל לא היו לי את שאר המילים.. היו לי 3 פרקים במילולי ולא היה לי את זה עם הנמשים והאותיות..

נ ט ע 18

New member
לי היה את הפרק של הפרופסר

היה לי החוותה אבל לא היו לי את שאר המילים.. היו לי 3 פרקים במילולי ולא היה לי את זה עם הנמשים והאותיות..

נו

אז איך זה הגיוני שהפרופסור לא פיילוט???אם מישהו שהיה לו רק שתי מילולי היה אומר אם היו לו את השאלות האלה על הנמשים והאותיות זה היה טוב

tuluse

New member
תשמעו

כבר חשבתי על זה שיכול להיות שהמרכז הארצי עושה פיילוטים שהם לא פשוט פרק שלם של פיילוט. אלא מכניס שאלות פיילוט לתוך הפרקים האמיתיים ואין פרק אחד שלם שהוא פיילוט. מה שכן, לגבי קטעי הבנת הנקרא, אפשר להיות בטוחים שהפרופסור וכלי הדם הם קטעים אמיתיים כי מי שהיה לו שני פרקי הבנת הנקרא היה לו אותם. לגבי השאר, אי אפשר לדעת איך המרכז הארצי מסדר את הפיילוטים ואולי הם עושים את זה בצורה שלא חשבנו עליה בכלל...

L i r a n L

New member
זה גם מה שאני חושבת

ונראה לי שגם שמעתי את זה איפה-שהוא. המרכז הארצי לא מחוייב לתת פרקי פיילוט שלמים (אני כמעט בטוחה בזה) גם לי היה את ה"זרועות נמשים" אבל לא היה את השני... קשה לקבוע מה היה הפיילוט, ובינינו? זה כבר לא כל כך משנה. המבחן עבר, והציון לא ישתנה אם נדע או לא נדע את הפיילוט. אם נדע זה רק יפיג את הסקרנות שלנו, זה הכל...

למעלה