חשוב ביותר!

Doctor Evil

New member
חשוב ביותר!

אני משתוקק כבר מאז שהגעתי לאכול תפוצ´יפס אורגנו. אני יודע שהתפוצי´פס זה בדיוק אותו דבר כמו lays שהם אבל לא מצאתי בטעם אורגנו. יש איזה מיליון טעמים אבל אורגנו אין. אולי אתם יודעים שיש לזה איזה שם אחר פה? או משהו דומה לזה? אני חייייייייייייב. אני גם חייב שוקולד פרה עם ביסקוויט. יש משהו קרוב לזה?

sivani

New member
lays זה אפילו אותו מותג

אורגנו...ראיתי אצלנו אני חושבת
די שוקולד פרה עם ביסקוויט..ומילקי...אוף! אין פה מה לאכול!!!

Doctor Evil

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo2.gif

לא יכול להיות....! חייב להיות לזה שם אחר. לא יכול להיות שאין! לא יכול! אני פשוט יצטרך לקנות את כולם ולנסות אחד אחד.

F R E A K O U T

New member
אחי...

קנה אחד בטעם שהכי מזכיר לך אורגנו ופשוט תוסיף לזה אורגנו קנוי זה לא אותו דבר אבל זה מה יש...

Doctor Evil

New member
מה נראה לך?!

זה כמו לקנות ביסלי רגיל ולהוסיף תבלין לפיצה!

FriendlyFriend

New member
חחח אפשר גם עזרה?!

בישראל אני לא ניצלתי את ימי הספורים מספיק בשביל לאכול... קרמבו! לצערי זה אחד מהדברים האהובים עליי ו........אין את זה בקנדה!
אם מישהו גר בטורונטו (תראה את עצמך יא...בלש! ארגג) אז.................תאמרו לי איפה יש! יש איזה מקום אחד שיש בו מאכלים מישראל (סיון, בדקתי, יש שם מילקייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) אני מתי שהוא יטוס לישראל לביקור מולדת אז..........אני יביא לכם קצת מילקי וראפלס וקרמבו בשביל עצמי...! חחחחח

sivani

New member
דיייייי אני רוצה מילקי!!!!!!!!!!

זה לא הוגן אני אתן כליה בשביל מילקי! (ואת הכליה השניה בשביל את-יודעת-מי שיר
שיחה קודמת באייסיקיו...)

Doctor Evil

New member
היה לי פעם רומן עם מילקי

אבל זה עבר. זוכרים את הפרסומת? "כל זה התחיל פתאום בצהריים, לה לה לה לה לה לה לה הייתה כבר שתיים, לה לה לה לה לה לה לה לה לה, מיייייייילקי הוררררס" *לה= אני לא זוכר
אין מה לעשות. שוקולד פרה עם ביסקוויט פשוט שם את המילקי בעטין הקטן (יענו.. במקום בכיס...
דההה)

sivani

New member
חחחחחחחחחחח ../images/Emo13.gif

מה?! אתה לא אובייקטיבי
די כמה ממתקים יש מהאלווין...אחי הקטן אסף בערך 150 חטיפים קטנים כאלה אז יש לי משהו כמו 70
כל ה-150 שלו לא משתווים למילקי אחד!

Doctor Evil

New member
האלווין היה חוויה נחמדה

באו לבית שלנו מלא ילדים קטנים, ואמא שלי התלהבה...ואני מצוטט: "Hi! Happy holloween! how are you? do you want cookies? yes! cookies! byee" *תנסי אבל לדמיין שהיא מדברת בקול כזה כמו שמדברים אל תינוקות. כי באו הרבה ילדים קטנים. עם קול אינפנטילי כזה ומעצבן. שיגעה לי את השכל. וכל שניה באו. אפילו הייתה ילדה אחת שבאה פעמים, ממש שתי דקות אחרי הפעם הראשונה. אז אמא שלי שואלת אותה: "לא היית פה לפני שניה?" אז הילדה עונה לה שזאת הייתה אחותה התאומה. זה שקר טוב! תחשבי- אם היית באיזה בית שהביא לך ממתקים טובים אז יכולה לחזור ולקבל פי שניים.

sivani

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

האמת אני אתמול כל הערב לא הייתי בבית אז לא כל כך יצא לי לפגוש הרבה ילדודים אבל אלה שבאו היו כאלה חמודים ובדיוק חזרתי הביתה אז אני פותחת את הדלת והם כמעט פרצו פנימה אז שאלתי אותם "hello kids, today you can choose if it´s treak or treat" אז אחד החמודים האלה עונה לי treak אז עשיתי לו פרצוף מצחיק והוא צחק
איזה מתוקים

Doctor Evil

New member
חחחחחח../images/Emo9.gif

רק אני ואת אונליין. הפורום מת. מה את עושה ב-weekend? משהו מיוחד?

sivani

New member
בסופ"ש??

דרך אגב, אתה בפסיפיק סטנדרט טיים כמוני?? בסופ"ש? מחר אני הולכת לדאון טאון עם אמא ואחי (אבא שוב נסע לארץ לשבועיים
) המ...וזהו מתכוננת לכמויות של מבחנים ועושה שיעורים אתה?

Doctor Evil

New member
כן פסיפיק טיים

אני בדרך כלל נשאר בבית. אבל אולי ניסע לסן דייגו ביום ראשון כי קרוב של אמא שלי מגיע (אמא שלי אמריקאית- כל המשפחה שלה גרה בארה"ב). אולי אפילו נלך לגן חיות. הוא אמור להיות ממש מעולה.

sivani

New member
שווה! ../images/Emo13.gif

ויי מגניב סוף סוף מישהו באיזור זמן שלי
סן דייגו? זה בניו-מקסיקו לא? (לא מקסיקו, המדינה ניו-מקסיקו בארה"ב)

Doctor Evil

New member
לאא...

סן דייגו זה בקליפורניה. ניו מקסיקו זה ליד טקסס מערבה. ועוד מערבה אחרי ניו מקסיקו יש את אריזונה ורק אז קליפורניה. (יש לי כל שבועיים מבחן בהיסטוריה אמריקנית על כל המדינות וכל הבירות של ארה"ב...קיבלתי 100!!)

sivani

New member
האאאא

אני מבינה :) לפחות בקנדה יש רק 12 מחוזות ואני יודעת בדיוק איפה כל אחד נמצא
חחחחחח די הסטוריה אמריקנית זה דבר מעצבן לא אוהבת אנחנו לומדים על ההסטוריה של קנדה לא בהרבה יותר טוב

Doctor Evil

New member
אם אני חושב?!

אמ.... כבר 12 עוד מעט. ואם יש לך הרבה שיעורים אז כן. אני פשוט מדבר עם חברים מהארץ באייסיקיו. אחרת הייתי הולך לישון גם כן.

למעלה