סליחה?! אני?! טוב, אם אני אומר את זה זה יהפוך לשיחה אישית ואתה תרצח אותי...לא משנה
S sivani New member 2/11/02 #43 סליחה?! אני?! טוב, אם אני אומר את זה זה יהפוך לשיחה אישית ואתה תרצח אותי...לא משנה
B BoR|S New member 2/11/02 #44 אמממ, נכון... ../images/Emo13.gif עניין מטומטם של חודשיים! שונא את זה!
B BoR|S New member 2/11/02 #35 איגואנה שולתת! הייתה לי פעם, שמתה מוות טראגי... התחשמלה מהמחשב מאחורה מתי שניקיתי את האקווריום שלה... יהי זכרה ברוך!
איגואנה שולתת! הייתה לי פעם, שמתה מוות טראגי... התחשמלה מהמחשב מאחורה מתי שניקיתי את האקווריום שלה... יהי זכרה ברוך!
S sivani New member 3/11/02 #46 המ.. אני חושבת שהתעוררתי מחלום ממש רע כי קמתי לחלוטין בבהלה כזה והיה לי ממש חם... זה היה נורא... אני חושבת שחלמתי עליו אידיוט
המ.. אני חושבת שהתעוררתי מחלום ממש רע כי קמתי לחלוטין בבהלה כזה והיה לי ממש חם... זה היה נורא... אני חושבת שחלמתי עליו אידיוט
B BoR|S New member 2/11/02 #36 אתם מודעים לעובדה... שאם הייתם מנהלים את השיחה באיי סי קיו או בצ´אט, היא הייתה יותר מהירה?
S sivani New member 3/11/02 #48 סו וואט? זה הכל אשמתו של האייסיקיו!! דרך אגב, אני צריכה את עזרתך כשתחזור מהבצפר, אז תהיה פה בערב שלך... הא קה, יום ראשון היום אתה יודע מה אתה עושה ביום ראשון?
סו וואט? זה הכל אשמתו של האייסיקיו!! דרך אגב, אני צריכה את עזרתך כשתחזור מהבצפר, אז תהיה פה בערב שלך... הא קה, יום ראשון היום אתה יודע מה אתה עושה ביום ראשון?
B BoR|S New member 3/11/02 #51 אני אהיה ככה בערב... אחרי השיעור נהיגה וכאלה, מקסימום שלחי אס אם אס... רק אחד "אתה יודע מה אתה עושה ביום ראשון?" - לא, אבל את בטח תשמחי לומר לי, נכון? בכל אופן באיי סי.
אני אהיה ככה בערב... אחרי השיעור נהיגה וכאלה, מקסימום שלחי אס אם אס... רק אחד "אתה יודע מה אתה עושה ביום ראשון?" - לא, אבל את בטח תשמחי לומר לי, נכון? בכל אופן באיי סי.