חשוב ביותר!

sivani

New member
גם אני מדברת עם ידיד שלי ../images/Emo13.gif

המ...לא יודעת,שיעורים ומבחנים נשמרים ליום ראשון מחר דאון טאון יו איזה פחד אני פתאום רואה צל עומד מאחורי (כולם כבר הלכו לישון) ופתאום החתולה שלי קופצת לי על הראש...יו...

Doctor Evil

New member
אמאאאאא../images/Emo12.gif

נשמע כמו סצנה מאיזה סרט אימה קנדי (סתם בחיים שלי לא ראיתי סרט קנדי) נראה לי את יותר מדי עייפה אם את מדמיינת צלליות מאחוריך..

sivani

New member
חחחחחחחחחחח גם אני חושבת ../images/Emo13.gif

מה שאומר שאתה נשאר פה לבד, בדד...תיזהר שלא יקפצו עליך מאחורה
nitez!

Doctor Evil

New member
בגלל זה אין לי ואף פעם לא

היה לי חתול. או כלב. או תוכי. או איגואנה. או אוגר. או צפרדע. או נחש. אמא שלי לא הסכימה לכלום.

sivani

New member
אוי עצוב ../images/Emo10.gif

יש לי חתולה סיאמית בת שנתיים שהיא פסיכית לחלוטין,תשאלו את בוריס וכלבה שמנה אבל כוווווווסית (מילים לא יפות
)

Doctor Evil

New member
אוקיי..איך לעזעזאל כלבה יכולה להיות

כוסית?! לדעתי את סובלת מאיזושהי תסמונת.. אבל לא שמעתי עליה אף פעם. יכול להיות שאת הראשונה בעולם שסובלת מזה. את קולטת מה המשמעות של זה?! זה הישג אבולוציוני בתרבות הקנדית!

sivani

New member
יש לי הרגשה שאתה צוחק עלי אורן

נעלבתי!! אתה צריך לראות אותה בשביל להבין יש לה פנים יפות כאלה וחמודות אולי נסרוק לכם אותה
חוץ מזה, אל תרד עלי,תמיד הייתי מיוחדת
לילה!

Doctor Evil

New member
רגע!

רק רציתי להגיד לך שהייתה לי חברה טובה בישראל שהייתה לה כלבה מתוקה משהו כמו פודל ננסי אבל חמודה ללאלה, שהיה לה דובי כחול (כמו של אלה של המלחמה בסרטן אם את יודעת על מה אני מדבר) והיא הייתה מאוננת עליו. כל פעם שהייתי בא אליה היא הייתה נעשית חרמנית. נראה לי שאת היית אוהבת את זה.... לילה!

sivani

New member
חחח whatever

אני עייפה מדי מכדי להגיב תגובה צינית אל תדאג, תקבל אותה מחר nitez!

BoR|S

New member
החתולה היא הפסיכית?

לא נראה לי... זאת חתולה מסכנה, שכולם מתעללים בה, יש אחד שמרביץ לה עם עכבר של מחשב, ויש אחת שאוכלת לה את האוזניים.

sivani

New member
חחחח

היא מוסרת נשיכה, כי היא יושבת לי על המסך ומנסה לנשוך לי את האצבע... טיפשה קטנה וחוץ מזה האוזניים שלה כבר לא טעימות מרוב לעיסות איבדו טעם
סתם סתם

BoR|S

New member
די להתעלל בחתולה שלך!

היא עוד תברח למצוא לעצמה איזה חתול!

למעלה