חחחחחחחחחח לא נורא...אני אסלח לך...
ח חן חולה על מאיה New member 6/11/05 #30 יששששש תודה אמורה אני אזכור לך את זה לכל החיים תודהההההה נשמתיייייי
ר רותם שרוטה עם תעודה New member 6/11/05 #31 חחחחחחחחחחח יאללה עפתי ללמוד למבחן בתנ"ך...בעעעעעעעעעעעעעעע חחחחחחחחח ביי אמורה יפתי
מ מלודי מתה על מאיוש New member 5/11/05 #11 אני אני בערך שנה בפורום כי ההיתי במפגש פורום שעבר ובדיוק יומים לפני המפגש רשמתי שאני חדשה ואני בטוחה בכך
אני אני בערך שנה בפורום כי ההיתי במפגש פורום שעבר ובדיוק יומים לפני המפגש רשמתי שאני חדשה ואני בטוחה בכך
מ מלודי מתה על מאיוש New member 5/11/05 #12 בדקתי בול מתי נרשמתי לפורום 06/11/04 בשעה 7:38 נשבעת לכם...
S sapiroooosh New member 5/11/05 #15 .. מאי 2005 אבל עם זה בשביל המפגש הזה ביום רביעי אני לא יכולה לבוא בכל מקרה... אז מי שכן הולך... שיעשה חיים... בלע הלוואי והייתי יכולה לבואאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!
.. מאי 2005 אבל עם זה בשביל המפגש הזה ביום רביעי אני לא יכולה לבוא בכל מקרה... אז מי שכן הולך... שיעשה חיים... בלע הלוואי והייתי יכולה לבואאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!
מ מאיה בוסקילה45 New member 5/11/05 #16 לא זוכרת ....... אני חושבת או ביולי או באוגסוט או לפני זה...אבל אני נכנסת לפה מדיי פעם.....לתעדען מה קורה.
לא זוכרת ....... אני חושבת או ביולי או באוגסוט או לפני זה...אבל אני נכנסת לפה מדיי פעם.....לתעדען מה קורה.