~ חשובבבבבבבבב~

דיקוש כנסי

בקשר למפגש פורום עוד 4 ימים צריך להתחיל להזדרז תדברי עם אייל או לא יודעת אם מי שלא יהיה וצריך ליקבוע את 10 הילדים שיבואו למפגש.. כי אם אני נגיד ניבחברת אני רוצה ליקנות משהו להכין וזה וזה... מחכה לתשובה..! דיקלה

ד י ק ו ש

New member
~ חשובבבבבבבבב~

אינ מבקשת מ=כ=ל חברי הפורום לרשום עכשיו בשרשור הזה את התאריך שבו הם נכנסו לפורום לראשונה!! כדי לדעת כמה זמן הם היו בפורום .. ואני סומעת עליכם שלא תזייפו וגם אם תזייפו אני יכולה לגלות לבד את התאריך שבו נכנסתם פשוט ישלי מבחן גדול ואין לי זמן לזה אז תהיו כנים אני סומכת על כולכם!! וזה רק לטובתכם!! למי שלא זוככר את התאריך מספיק חודש ושנה.. !! אם אתם לא זוכרים כנסו לכרטיס האישי שלכם ושם יהיה כתוב תאריך !!! בבקשה דחוף לי עד יום ראשון !!!!!!!!!!!1 אוהבת המוןןןןןןןן דיקלה :)

ד י ק ו ש

New member
חחחח מתוקות לא אמרתי שאתן שקרניות

רק ביקשתי באמת כנות כי זה חשובב!! אני סומכת עליהן הכי שבעולם!!

טוב.....

שם : הגר משפחה : יצחק גיל : 12 מין : נקבה מזל : מצב משפחתי: גר ב: אחר נרשמתי לתפוז ב: דצמבר 2004 אפילו יש לי הוכחה חחחח

הדרוס

New member
אני ../images/Emo13.gif

שם : הדר משפחה : גיל : 17 מין : נקבה מזל : מצב משפחתי: גר ב: אזור חיפה נרשמתי לתפוז ב: ספטמבר 2004 אבל אני עוד צריכה לדבר איתך דרלינג

שירנוש91

New member
אני..

ממש השבוע אני חדשה ודנדשה חחח.. 4/11/2005 רוצה שעה גם חחח..? 18.30 חחחחח

חבר'ה הודעה חשובה כנסווווווו

דיקלה היום דיברה עם אייל והוא היה בדיוק בפגישה אז הוא אמר לה להתקשר אליו מחר אז תחכו עוד יום ומחר בטוח נדע מה יהיה

למעלה