חשה בפורום

amsi האחת

New member
חשה בפורום../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

היי,אני חדשה בפורום^^ אבל לא במייפל סטורי,חח. אמ,אני בת 11 מהמרכז,קוראים לי עמיטל. יש לי שחקנית במארדיה/מרדיה ברמה 122. בזמן האחרון לא עליתי רמות[כבר חודש
],אני לא יודעת איפה להתאמן ואיך למכור ליצ'ים. [יש לי ג'נסיס] אני מכירה את הפורום הזה כבר הרבה זמן הייתי קוראת סמויה משהו כמו שנה..
יש לי גם dk ברמה 73,שהתחילה בתור hb מיול ,אבל אני ממש לא משחקת בה,רק פתחתי אצלה גילד [Fmlife XD ] וקשתית ברמה 37 ,שאני לא משחקת בה, ועוד איזה 5 שחקניות שאני לא זוכרת,מאיוונט של לעלות לרמה 20~ חחD: פורום באמת מדהים
בברכה,עמיטל:)

Guid

New member
היי עמיטל~

אני עידן, בן 21. יש לי האנטר ברמה 55 בווינדיה. בקשר לבישופית, אין לך מה לדאוג, יש פה 4 בישופיות (ועוד 2 בדרך) שאני בטוח שישמחו לעזור! D: בכל דבר אחר, אני גם אשמח לעזור כמובן. תהני! D:

deisy

New member
איך 4? ../images/Emo8.gif

ליז, שרון ואני לא?
או שפספתי מישהוא?
ועמיטל ברוכה הבאה! אני גלית עם בישופית ברמה 121 בברה... אני אגב מוצאת את עצמי מעלה אחוזים טובים בסקילס או ליצ בהרפס...

deisy

New member
את יכולה לנסות...

האמת, שיש לי ציוד טוב.. וזה כנראה קשור, מה שכן, שם אני משתמשת בשיקויים הלבנים שמעלים 75% HP/MP ולוקח לי 3 מכות להרוג אותם... הניטויס מצד שני, לוקח לי איזה 4-5 מכות והם יורקים מלא ולא שווה לי איתם... בהרפס האחוזים גם סבירים כי יש ספון ממש גדול, ושם אני משתמשת בשיקויים הכתומים שמעלים 60% MP כי הם לא מורידים הרבה וההיל מספיק... אבל שווה לעשות ניסוי ולראות מה הכי כדאי לך...אני כשקיבלתי את הגנסיס עשיתי טיול בלפרי וניסיתי כל מיני מפות.. ככה הגעתי לראות מה הכי מתאים לי.. בהצלחה!

amsi האחת

New member
תודה,יש לי ציוד די טוב יחסית,

רוב הציוד שלי מסוקרל.|מעלה תמונה| פשוט עשיתי פ"ד לפני כמה ימים באיזה פורום אז צילמתי.. תודה על כל העזרה,אני ינסה היום להתאמן שםD:

deisy

New member
מממ... לא בטוחה מה להגיד...

אבל בהחלט שווה לנסות.. אני בדרך שלי היא בעיקר ניסוי הטעיה, אני לא סומכת רק על מה אחרים אומרים, אני לוקחת הכל בגדר עיצות טובות.. אבל כן מנסה בעצמי.. מקסימום - מתים!
בהצלחה שוב! ספרי לנו איך היה! מה שכן, נסי אותם עם השיקויים הלבנים!

Guid

New member
אה, נכון, טעות שלי.

טוב, מתמטיקה לא היה הצד החזק שלי אף פעם~ /tapuzforum/images/emo3.gif

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

יש לי 2 דמויות בווינדיה (בישופית 143 והרמיטית 85) ובנדיטית 65 בברה. אני לא בטוחה שיש כאן מישהו מהשרת שלך....
לגבי ליצ'ים וכאלה. אני משערת שהשרת שלך חדש ולכן אין בו מספיק אנשים. אני יודעת שכשאני מתאמנת בניוטיז עם הבישופית, אנשים באים לחפש אותי ושואלים אם אני מוכרת ליץ'. את צריכה פשוט להיות במפה, אנשים כבר יחפשו אותך. או שתהיי בליפרי בעיר בצ'אנל 1. ממליצה ברמה שלך להתאמן בharps. שם בטוח תוכלי גם למכור ליץ'. תתאמני שם בשעות שיש בהם הכי הרבה אנשים ותראי שמישהו יגיע לשאול אם את מוכרת ליץ'. בינתיים גם תתאמני על הדרך
בהצלחה

amsi האחת

New member
תודה:)

דווקא יש די הרבה אנשים בשרת[כאילו,יחסית..] ותודה,אני ינסה למכור[:

Hasselblad

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני סיון, בת 26 יש לי CB רמה 113 בברה. השתלבות קלה ונעימה

Jolteon

New member
ברוכה הבאה =]

אני נווה, בן 16, ה-מ-ו-ן שחקנים והראשי ביניהם הוא פייטר חרבות רמה 61 בקהיני XD שמח להכיר =]

miss_t

New member
עמיטל../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

אני ליאת, 22 יש לי פריסט ברמה 76 (ועוד ספירמנית וסינית ברמות 30~) אני משחקת בbera לרוב לא יוצא לי לשחק המון, אבל כשאני משחקת אני עושה APQS הדמות שלך נשואה? מעניין לראות את הדמג' שלך! יש לך ציוד נהדר והדמות שלך יפה! עיניים סגולות!! שלי ורודות

amsi האחת

New member
תודה^^

כן,אני נשואה במשחק~ אבל,אין לי כ"כ מזל עם התפוחים
חח,אני יעלה תמונה אחר"כ של הדמג' עם ג'נסיסD:

למעלה