הצחקת אותי...
לו הייתי צריך לרשום כאן את כל הדברים ההזויים שראיתי נהגים עושים בזמן נהיגה- היה נגמר הגיו במקלדת.. רשימה קצרה מהתקופה האחרונה: כביש 6 , משאית פול טריילר 90 טון. עוקפים אותה , אני מסתכל על הנהג. אוחז ביד שמאלו כוס פלסטית לבנה גדולה. לפתע נשלחת יד ימין וטובלת משהו בכוס. היד עוברת לפה , הראש מורם למעלה ואני רואה את תנועת המציצה של השפתיים. מה או מי החזיק בהגה באותו זמן - עד היום אני מפחד לנחש. משנעצר, כל מה שהיה לו להגיד זה "הייתי רעב, אז הוצאתי כוס לבנה LABANEH מהצידנית, לקחתי לחמינה וטבלתי בכוס. מה רצית, שאני אשתה את הלבנה ישר מהכוס??" כביש החוף, משמרת ערב, חורף,גשם, כבר די חשוך. ניידת סמויה, ללא אורות כחולים. לפני נוסעת סובארו "קלאסית", ואני מבחין שרק הנהג ברכב. לפתע צץ ראש מעל משענת המושב הקדמי הימני, הראש יורד ונעלם, עולה ומציץ, יורד ונעלם... אני מתקדם עם הניידת, שולף את האור הכחול וכורז לו לעצור. הנהג נתפס כשמכנסיו ותחתוניו מופשלים, הנוסע .(גבר , מה לעשות) , מנגב את פיו בשרוולו. אם לא היו כאן ילדים, הייתי ממשיך בתיאור.. כביש החוף, אור יום, מכונית ספורטיבית חדישה, כשעוקפת אותנו -מימין.. אני רואה את הנהג אוחז ביד שמאל בעיתון יומי מפורסם הפרוש על גלגל ההגה , ביד ימין הוא אוחז באביזר שנראה כמו טלפון נייד. עוצרים אותו. אני ניגש לרכב - הנהג לא מפסיק לרגע ממעשיו - העיתון פרוש לפניו, ביד ימין "קפיץ כושר" כחול והיד עושה תרגילי לחיצה ושחרור ללא הפסקה. אני שואל אותו , בציניות . "אפשר להציע לך גם כוס קפה?" , "לא תודה" הוא משיב. "כבר יש לי". מרים את ההעיתון, בין רגליו אחוזה כוס טרמית גדולה מהבילה.. ולא נסיים בלי המין היפה...מכונית נוסעים על כביש החוף לכיוון תל אביב. מתקרבים אליה ועוקפים אותה, הנהגת אשת תקשורת ידועה, אוחזת פנקס רשימות גדול ביד שמאל , כלי כתיבה ביד ימין והיא מקרבת את פיה למיקרופון של דיבורית המחובר על מגן השמש (תופעה די נפוצה - רבים נוהגים כך - חושבים שצריך לקרב את הפה למיק..) כורזים לה לעצור, אני ניגש אליה , והיא לא מפסיקה את מעשיה. נוקש על החלון, השמשה נפתחת ואני שומע אותה, בקול רם " רק רגע, רזי, עצר אותי שוטר תנועה לא כל כך נחמד" . קיבלתי אח"כ את כל ההקלטה מגלי צה"ל. הגברת היתה באמצע ראיון אצל רזי ברקאי, וזכיתי "לככב" בתוכנית מבלי שידעתי..