...
צריך לפרט על הכוח הזה שמגן על העולם הדיגיטלי(בעיקר בעונה הרביעית ובעונה השנייהבהקשר למה שאיזי מספר שמעולם לא נראה כפרק/כסרט),בכלל חייבים להתמקד בזה יותר כי כמה שמסבירים עדיין דברים לא מסתדרים,שאלה על הבובות של וורמון באמת הגיונית. הנקודה היא שאני לא בטוחה שפרונטייר קרתה במהלך הארבע שנים מסיום העונה הראשונה ועד השנייה,כמו שציינת עדי זה מתרחש ביקומים מקבילים אבל זה לא מסביר את העולם הדיגיטלי שאנחנו מכירים בעונה השנייה,העונה השלישית דווקא מובנת לי מהבחינה הזאת-היא לא קשורה,כלומר הדיג'ימונים שם קיימים בהתחלה כתוכנית טלוויזיה ויש בובות,משחקים...גילמון מאוד מזכיר במראה שלו את אקס וימון ואת אגומון,וגם יש פרק שקאזו וקנטה אומרים לטקאטו כשהוא שם את המשקפת במין ירידה שלא יחשוב את עצמו יולי... הנקודה היא מה באמת קרה בארבע שנים שחלפו? אם פרונטייר התרחשה ביקום מקביל אז מדובר בעולם דיגיטלי שונה ועונות 1 ו2 בכלל לא קיימות בשום צורה(פרט לבובות של וורמון),מה שכן אני לא פוסלת שמדובר באותו כוח שמגן על העולם הדיגיטלי,הכוח הזה מופיע בצורות שונות,משהו כמו אלוהים שיש כאלה שאומרים שהוא מופיע אחרת בראש שלהם/כשהוא נגלה לפניהם(בזה אני כבר לא מאמינה)... זה נורא מזכיר את הפאוור ריינג'רס-החל מהעונה הרביעית כול העונות מתרחשות במקומות אחרים ויש הסברים היסטורים אחרים לכוחות(בגלל זה אני אף פעם לא מבינה כשאני מסבירה לאחי הקטן איך הם נפגשים פתאום עם ריינג'רס משאר העונות,חוץ מבעונה מספר שמונה שהחבר'ה מעונה שבע באו מראש מהעתיד...)... למה באמת לא קראו למי שהגן על העולם קודם?האם יש בכלל קשר בין טאי לקוג'י לדוגמא? ואיך מראים בעונה הרביעית שיש גילמון(צורת תינוק,לא זוכרת שם) אם טאקטו צייר אותו? בקיצור עד העונה השלישית הבנתי בערך איך פועלים הדברים,כמובן שתמיד יש שאלות ותהיות אבל מילא,ברגע שעדי כתבה שפרונטייר התרחשה בזמן הארבע שנים בין העונה הראשונה לשנייה התבלבלתי לגמרי...