חשבתם פעם על...

• פותח הנושא WoLfN
  • פורסם בתאריך

WoLfN

New member
חשבתם פעם על...

מה למען השם קרה בארבע שנים שבין העונה הראשונה לעונה השניה? זה נורא לא נחמד מצידם לא להראות לנו. בואו ננסה לנחש... רעיונות הזויים ייתקבלו בחום.

האמת, שבארבע השנים האלה התרחש הסרט

השני, עם אומנימון. אבל חוץ מזה, בטח לא קרה שום דבר. מה כבר צריך לקרות?

WoLfN

New member
לדעתי השרט השני הוא בערך

כמה ימים. כמה ימים זה לא ארבע שנים. רציתי "ליצור" [מילה מגניבה
] שרשור הזוי. לא יצא. באסה-.-"

אה, אתה חושב שאולי קרה משהו בעולם

הדיגיטלי בארבע שנים האלה? גם לא נראה לי, אבל אולי. לא דברים גדולים, כמו איזה דיג'ימון שרוצה להשתלט על העולם, כי את זה היו מראים, אבל בהחלט יכול להיות שקרו שם כל מיני דברים.

Digi Lista

New member
אני עדיין בקונפליקט בגלל הפרק היום

ובגלל מה שמראים בסרט עם אומנימון...

Digi Lista

New member
לגביי השאלה עצמה...

אני בטוחה שקרו דברים בארבע שנים...אם כלום לא קרה בכלל זה אומר שהמקום מת והעולם הדיגיטלי חי ופעיל.

Goggle Girl

New member
בעולם שלנו כן XD

אין קשר בין העונות והדבר היחיד שהחברה שהוציאה את הסדרה על עונותיה אמרה שפרונטיר לא קרתה לפני הצירוף של אדוונצ'ר ו02, זהו. לא ידוע כלום על היחס לטיימרס. גם קשה להשוות האמת בגלל ששתי העונות האלה קורות ביקומים אחרים לגמרי... כלומר גם עולם דיגיטלי אחר וגם כדור הארץ אחר E: אחרת קשה להסביר למה העולם הדיגיטלי לא קרה שוב לעזרה של האנשים שעזרו לו קודם... או למה הסוף של 02 לא מחזיק (אפילו הם מתכחשים אליו XD)

star_female

New member
אם את זוכרת, בסוף של 02

אמרו שלכל האנשים יהיו דיג'ימונים משלהם, ומן הסתם זה לא קרה בטיימרז ופרונטיר. או אפילו בסרט הרביעי שמתרחש אחרי סוף העונה. התעלומה שנשארה היא, איך ולמה לעזאזל היו בפרונטיר בובות של וורמון? @_@

star_female

New member
גם הקטע שאיזי הזכיר בפרק אתמול

עם זה שהם נתנו את הצורות מגה שלהם ל"כוח שמגן על העולם הדיגיטלי" (היה נחמד אם היו מפרטים על זה...)

Digi Lista

New member
...

צריך לפרט על הכוח הזה שמגן על העולם הדיגיטלי(בעיקר בעונה הרביעית ובעונה השנייהבהקשר למה שאיזי מספר שמעולם לא נראה כפרק/כסרט),בכלל חייבים להתמקד בזה יותר כי כמה שמסבירים עדיין דברים לא מסתדרים,שאלה על הבובות של וורמון באמת הגיונית. הנקודה היא שאני לא בטוחה שפרונטייר קרתה במהלך הארבע שנים מסיום העונה הראשונה ועד השנייה,כמו שציינת עדי זה מתרחש ביקומים מקבילים אבל זה לא מסביר את העולם הדיגיטלי שאנחנו מכירים בעונה השנייה,העונה השלישית דווקא מובנת לי מהבחינה הזאת-היא לא קשורה,כלומר הדיג'ימונים שם קיימים בהתחלה כתוכנית טלוויזיה ויש בובות,משחקים...גילמון מאוד מזכיר במראה שלו את אקס וימון ואת אגומון,וגם יש פרק שקאזו וקנטה אומרים לטקאטו כשהוא שם את המשקפת במין ירידה שלא יחשוב את עצמו יולי... הנקודה היא מה באמת קרה בארבע שנים שחלפו? אם פרונטייר התרחשה ביקום מקביל אז מדובר בעולם דיגיטלי שונה ועונות 1 ו2 בכלל לא קיימות בשום צורה(פרט לבובות של וורמון),מה שכן אני לא פוסלת שמדובר באותו כוח שמגן על העולם הדיגיטלי,הכוח הזה מופיע בצורות שונות,משהו כמו אלוהים שיש כאלה שאומרים שהוא מופיע אחרת בראש שלהם/כשהוא נגלה לפניהם(בזה אני כבר לא מאמינה)... זה נורא מזכיר את הפאוור ריינג'רס-החל מהעונה הרביעית כול העונות מתרחשות במקומות אחרים ויש הסברים היסטורים אחרים לכוחות(בגלל זה אני אף פעם לא מבינה כשאני מסבירה לאחי הקטן איך הם נפגשים פתאום עם ריינג'רס משאר העונות,חוץ מבעונה מספר שמונה שהחבר'ה מעונה שבע באו מראש מהעתיד...)... למה באמת לא קראו למי שהגן על העולם קודם?האם יש בכלל קשר בין טאי לקוג'י לדוגמא? ואיך מראים בעונה הרביעית שיש גילמון(צורת תינוק,לא זוכרת שם) אם טאקטו צייר אותו? בקיצור עד העונה השלישית הבנתי בערך איך פועלים הדברים,כמובן שתמיד יש שאלות ותהיות אבל מילא,ברגע שעדי כתבה שפרונטייר התרחשה בזמן הארבע שנים בין העונה הראשונה לשנייה התבלבלתי לגמרי...

למעלה