חשבתי שצריך לשתף!

חשבתי שצריך לשתף!

ערב טוב לכולם! זה כ 3.5 שבעלי נפטר אך הוא נפטר לא ממחלה ולא מתאונה אלה התאבדות! אני עוברת ועברתי המון תמיכה לגבי התמודדות עם אובדן טרגי זה, אך אני כאן היום לדבר אל התמודדות בתור אלמנה בתור אם חד הורית שלא בחרה בכך. בקושי הכלכלי שהוא פשוט גורם לי להתפרק כל יום מחדש כמו לדוגמא הוצאה לפועל רצו לפרוץ לי את הדלת בכלל אי תשלום ארנונה. הבנק סגר לי את המסגרת לכן גם הקצבה שלי לא זמינה עד שאני אסגור את מינוס. בני בן 6 סיים גן חובה והסבא שלו (אבא של בעלי) לא יכול להגיע, לו יש חיים משלו חדשים התחתן עם אישה צעירה ממני.... וכבר יש לו ילדה בת 2 היא הדודה של בני חחחחח בנוסף תשאלו מה אני אוכלת או האם יש לי כסף לדלק האם יש לי את מי לשתף אני לא יודעת מהיכן לקחת כוח, שלחתי את בני למשפחתי בצפון כדי שהיה מוגן שהיה לו מה לאכל שהיה לו נעים ולחסוך ממנו את כל המשברים שאני עוברת חופשה חחחחח לבני מאימא אני מתגעגעת רק בשבת הוא נסע אך אני יודעת שהיה לו כיף אמיתי בנתים לא לאמין אני אוכלת לחם עם מרגרינה כי מצבי בכי רע. אספר לכם שאני חייבת להתפנות מהדירה שלי ואין לי גרוש לא לחפש דירה שלא נדבר אל הובלה שלא נדבר איך אני אשלם שכר דירה עם אין לי צקים?! איזה כוח אנו צריכים ושלא נדבר על העתיד ההתמודדות של בני עם התיק שאביו והחיים בנו לו. לפעמים אני כל כך רוצה ללכת מהחיים הקשים והמורכבים האלה. אני מבלה שעות בבכי בכאב אך החשוב מכל כאן. בני יובל גיליתי שאף אחד לא יכול לתת לו מה שאני נותנת לו וזאת כל הנשמה האהבה החיבוק והמון דברים אחרים שקשה לציין אותם במילים. אני וודאי בטיפול אך שום טיפול לא יכול לעזור להתמודד במשברים כה קשים ומורכבים ושלא תחשבו שאין כסף כי קניתי בגד או כל שטות אחרת זה כבר שנה שאני סופרת כל שקל שאני לא יודעת מה זה בגד חדש או נעליים נוחות אך מה אומר לכם אלו רק דברים חומרניים. הקשה הוא שהוצאה לפועל רצה לפרוץ לי את הדלת היום ונחנקתי ומאיפה אני אשלם שיש לי 124ש"ח. הוצאה לפועל דחה אותי למחר להגיע לעייריה ולהסדיר את החשבון... אך אתם תגידו לי אך עושים זאת??! אולי ידידי הקרובים אתם יודעים אך ממשיכים לבד שהמיטה כה גדולה – דרך אגב זה כבר חודשים אני ישנת בסלון כדי לא להרגיש את הגודל של המיטה הריקה. אני נשארתי עם חבילה ענקית ואני לא יכולה לעזוב ולא יכולה ללכת לשום מקום אלה להמשיך להתמודד לבד ולבכות ולסבול ולכאוב בכדי להגן על יובל ולא להשאיר אותו יתום אנא ממכם תנו לי כתף ותסלחו לי שאני משתפת אתכם בכל הצער שאני נושאת איתי אך משפחתי עוזרת ותומכת אך אני מתביישת לומר להם שאין לי ממש מה לאכול, לעומת זו חמי לעולם לא שאל האם חסר ליובל לנכדו משהו האם אנו צריכים עזרה ותמיד אותו משפט עובר במחשבותיי. מה שהוא לא נתן לבעלי בחייו למה שאיתן לנכדו! בכאב בקושי באובדן כוחות מרים

צר לי על מה שחווית בחייך, זה לא קל ../images/Emo201.gif

אני כן הייתי פונה למשפחתך ולמשפחת בעלך ז"ל ובטוחה שהם יהיו שם למענך ויעזרו לך.

כתבתי

מה שהוא לא נתן לחגי בחיים הוא לא יתן לי. בקשתי ונהנתי בשלילה. אילו ידעתם כמה כסף יש לו. איזה סגנון חיים יש לו. לפעמים ולרב בא לי לפרק אותו לפגוע בו - אך במה זה יעזור? כלום הוא זבל אך מקווה שהוא למעלה ידע והחזיר לו. סלחה על הכעס

תפני לביטוח לאומי

את זכאית לקצבת שארים לך ולבן שלך ,ושם גם יעזרו לךלהשתקם כי יש חוק במדינה ולצערינו העובדים סוציאלים שובתים אחרת הייתי מפנה אותך לעיריה במקום מגורייך יש פורמים המיועדים לאלמנים ואלמנות ופורום המטפל בביטוח לאומי שם תקבלי את ההכוונה והעזרה שאת צריכה כיום

efriend

New member
אני יודע שאני לא ממש יכול לעזור

אבל רציתי לספר לך שיש לי שכנה שהיא אם חד הורית, ומגדלת לבד ילד בן 8. לא קל לה מבחינה כלכלית, אבל היא מסתדרת, והבן החמוד שלה נראה ממש מאושר, ילד בריא, יפה, מוכשר וחברותי. אני לא יכול לתת לך עצות איך עושים את זה, כי אני עצמי במצב מאוד שונה בתור רווק ואיש הייטק, אבל לו היית מסתכלת עליה, היית רואה שזה אפשרי. הם גרים בדירה שכורה, היא עובדת בתור מזכירה, ושניהם מקסימים. אני יודע שעכשיו קשה לך, אבל יש לאן לשאוף, יש למה לקוות, הכל עוד יכול להסתדר למופת. לא סיפרת אם את עובדת - זה כמובן מאוד מהותי.

למעלה