חשבתי שזאת חברות אמת..

חשבתי שזאת חברות אמת..

חשבתי שזאת חברות שתישאר לנצח. חשבתי שלא משנה המרחק או הזמן, תמיד היא תישאר ולא תשתנה. חשבתי שהיא הדדית,שכמו שנתתי והשקעתי כך אקבל ממנה,בתקופה קשה. שבזמן האמת היא לא תפנה לי עורף ותשנה את פרצופה. שנבין אחת את השנייה ללא מילים,גם בזמנים שנהיה רחוקות. חשבתי שזאת חברות כמו בסרטים,שנשארת לעד.. בפעם הראשונה שנזקקתי לה, היא כאילו נעלמה.. בפעם הראשונה שלא הייתי שם בשביל לתת,אלא בשביל לקבל כאילו לא הייתה קיימת כלל. ההרגשה איומה,מנסה לשקר לעצמי כדי לרכך את הכאב. שתקתי,לא אמרתי מילה. חשבתי שזה יעבור מעצמו והכל יחזור לקדמותו. חלפו הימים, זה רק החמיר. מרגישה כל כך רחוקה. אני מסתכלת לה בעיניים,ומרגישה שמשהו נקרע מבפנים,כאילו משהו חסר בי. היא השתנתה,היא לא אותה אחת. היא מצאה לה אחת חדשה,וזה קשה עוד יותר. כשאני איתה אני מרגישה מרוחקת,כאילו היא לא אותה אחת שהייתה איתי כל השנים,אותה אחת שאיתה הייתי הכי אמיתית. קשה לי לצחוק לידה,לדבר או סתם לשבת לידה. פעם, היינו מבינות אחת את השנייה בלי מילים-חושבות אותו הדבר,מרגישות אותו הדבר. חשבתי שהיא לא תשתנה לעולם.. שיחות הנפש הפכו לריקות מכל,לשתיקות ארוכות ולרגשות אכזבה. אני מרגישה שאיבדתי אותה,וזה כואב. "Trouble oh, trouble set me free. I have seen your face and it's too much, too much for me.."

RayoDeLuz

New member
אני כ"כ מבינה אותך...

ובינינו, היא לא שווה את זה... היא לא מעידה על חברה אמיתית... אני מניחה שבבוא הזמן עוד תמצאי מישהי אחרת.. יותר טובה ממנה... אבל עד אז, תהיי חזקה!

אוי אני כל כך מבינה אותך...

אין מה להגיד פשוט כואב עצוב לא נתפס שמשהו שבטוחים בו משתנה עכשיו... אם זה בגלל שאת מרגישה שהיא השתנתה אז במקרה הזה אין מה לעשות אנשים משתנים במיוחד בגיל הזה. תני לי לספר לך שהיה לי מקרה דומה, יש לי חברה רחוקה ממני כבר המון שנים תמיד היינו מרגישות אותו דבר מבינות אחת את השנייה מעולה... בדיוק כמוך וכמו החברה שלך, רק שבשנה האחרונה היה לנו משבר, חשבתי שהכל נגמר הייתי פשוט בדיכאון, אבל אחר כך הכל הסתדר פשוט דיברנו על הדברים הכל היה אי הבנה שהובילה לחוסר תקשורת מסויים שחשבתי שהיא פשוט לא קולטת מה עובר עליי ואני לא עליה... ותאמיני לי שהכל היה לטובה אז יש לי כמה דברים יש לי להגיד לך, אחד זה שתני לעצמך לבכות על זה ולכאוב על זה. תני לעצמך להתפרק... תכירי אנשים חדשים, אני בטוחה שיהיו לך עוד חברות טובות ושלישית, אם את חושבת שיש איזשהו סיכוי שאפשר להתגבר שאפשר לדבר תעשי את זה! לפחות תלדעי שניסית ושזה לא הלך ככה לאיבוד בלי שעשית משהו

למעלה