חשבתי שהיא תפסח עלי...

חשבתי שהיא תפסח עלי...

ראיתי וטיפלתי בהרבה שנדבקו בה...השנה היא דיי קשה..כך אומרים כולם...מותירה אחריה חודש של תחושת חולשה ושיעול טורדני...ואני ככה הבטתי בכולם ואמרתי לעצמי...כל הכבוד לך..זה בזכות האורח החיים הבריא שסיגלת לעצמך בשנה האחרונה...ואפילו בשלג..ישנתי עם חלון פתוח..ואולי בגלל שאני מודאגת [קצת] תנגודת הגוף ירדה? אז זהו עכשיו חברותי תצקצנה ותאמרנה:"זה בגלל שלא לקחת חיסון אז זהו....גם אני נפלתי חלל והוכרעתי...מאתמול שיעול חולשה כללית חום [האצבעות טפו טפו עובדות ואני למרות הכל כאן] שבת נפלאה לכל חברי....

ש ר ה לה

New member
ערדי חמודה.. ראשית מאחלת לך החלמה מהירה../images/Emo201.gif

שנית, למה שהיא תפסח על אחת מתוקה כמוך הנמצאת בדיוק במקום אליו מתנקזים כל אלו ש'היא' לא פסחה עליהם
? שלישית, האם זה 'ירגיע אותך' אם אומר שגם עלי לא פסחה ה'נבלה' עם ולמרות החיסון שאני לוקחת כל שנה... ושהשנה היא גרועה מתמיד?
,הקפידי לשתות הרבה ודאגי למחליף/ה במקום העבודה כי זאת של השנה היא עקשנית במיוחד ולא חוששת לתקוף שוב ושוב.אחרי הפוגה קלה... החלמה מהירה לך נשמה טובה מציעה לך את התרופה שעובדת עלי יותר טוב מכל דבר אחר (כמעט) טוב נו... אין סמיילים..., רציתי לשים פה נשיקה...

תודה בנות..הדבר היחידי שמטריד אותי

מה אני יעשה מחר אם אמשיך להרגיש כמו עכשיו ..אין לי אחות מחליפה...יום ראשון שיא "העבודה., [טוב הכל יחסי] .לי כבר נמאס לשכב [עוד מעט יהיו לי פצעי לחץ בתחת] ממוש...נשיקה לא כדאי עכשיו...טוב...נו..יאללה.פ'סדר..אבל בלחי...[כי עם בנות אני לא מתנשקת על הפה..]

ben 911

New member
רפואה שלמה ערדניקית. ../images/Emo193.gif

יתכן שמצב רוחך בזמן האחרון היה ירוד כמעה.. לכן המערכת החיסונית שלך כשלה.. מספיק וירוס קטנטן של איזה בדואי שישן כל הלילה ליד המדורה ו/או דפק את פטמה בלי לשטוף ידיים..כדי להפיל אותך לקרשים. עכשיו, מה שנותר לך לעשות זה לשכב במיטה. אם יש מישהו שיכול להיות לידך ולסעוד אותך במרקים ותה חמים...מה טוב. ולא...עשי זאת בעצמך. (אם אין אני לי מי לי) העיקר לא לקחת ללב.
ותתפלאי, מזה אף אחת עדיין לא מתה.

תודה רבה דוק....לא להגזים המערכת החיסונית לא

כשלה....זה "רק חיידק קטן וזה עובר" יש שיר כזה של אריק אינשטיין לא..... שרלה???

ש ר ה לה

New member
הרי מה כל התסכול עם השפעת הארורה הזאת?

שאתה מרגיש לגמרי סמרטוט... וכל מה שאתה מקבל מהרופא זה: להקפיד על שתיה מרובה, לקחת משכחי כאבים מורידי חום ולנוח כשבמציאות אתה לא ממש יכול לנוח..... עם בתי הגעתי למיון בגלל סיבוך של שפעת. על העירוי ויתרו ברגע האחרון כי ראו שהיא התחילה לשתות... אז רק המלצה לכמה ימי מנוחה... כשאתה יוצא מבית חולים אתה מצפה שירשמו לך איזו תרופה פצצתית... אבל כאן מה קיבלנו??? נאדה!!!

והנדא הזה הוא הכי נכון...

תארי לך שמה שקרה עם הבת שלך קורה עם תינוק...מיובש..לא אוכל..לא שותה...רופא טוב לא ייתן אנטיביוטיקה עם ספירת הדם תקינה ואין סימני דלקת באוזניים או בגרון..אבל לצערי...הרבה רופאים נכנעים ללחץ של ההורים " דוקטור תן משהו" ורופאים נותנים על כל נזלת או שיעול אנטביוטיקה לא נותנים למערכת החיסונית הטבעית שבגוף לעבוד ומה שקורה שהגוף מפתח יציבות לאנטביוטיקה...ואז כשקורה באמת תהליך דלקתי בגוף לא תמיד מוצאים את האנטיביטיקה המתאימה כי הגוך פיתח יציבות נגד רוב האנטיביוטיקות...וכמו שהתכוונתי..זה רק ווירוס קטן וזה עובר...דרך אגב...הקטן שלח לגדול הודעה במסנג'ר הכל בסדר הוא ב..פאי???תאילנד..עכשיו אני חשה הרבה יותר טוב...

יש שינוי בגישה התרופתית

לקחתי את הקטנה של אחי לרופא עם חום גרון דלוק ובלוטת לימפה נפוחה ליד האוזן יצאנו ממנה עם תרופות לאנלציה בלבד ואקמולי למחרת לקחנו אותה לרופאה הקבועה שלה והיא קבלה סירופ מכייח וזהו למרות הגרוון האדום משהו שיעזור לה בנשימה והוצאת הכיח , ממש לא אנטיביוטיקה ,הרופאה המליצה על פרוביוטיקה במקביל היום רק אחראי תוצאת משטח היא קבלה טיפול תרופתי כבד יותר ובלוטת הלימפה ירדה לבד ,והילדה נרפאה .

טרם חזרה תשובת תרבית גרון

כך שטרם נשלל סטרפטוקוקוס המוליטיקוס...שזה חיידק....ולרוב אני סובלת בנוסף מדלקות בגרון..שאגב אני סוחבת כמעט כל החודש עד שהחלטתי ביום חמישי לשלוח משטח לתרבית..

ערדניקית....השנה עשיתי את החיסון

נגד שפעת בפעם הראשונה כי סבלתי משפעות חוזרות וקשות מס' פעמים בעונה. אחרי החיסון קיבלתי שפעת קלה יותר.גם עכשיו איני במיטבי אבל...מרגישה שזה עובר קל יותר. החלמה מהירה.

בכל פעם שהבן מתקשר מתאילנד

אני חשה יותר טוב..התקשר שוב לפני חצי שעה עושה חיים בצפון תאילנד..היום סיים טראק של שלושה ימים בג'ונגלים איזה כייף לו.....תודה....גאייה...

שיהנה וישוב בשלום

עושה רושם שהטיולים שם זה חלק ממסלול ההתבגרות הישראלי וכדברי השיר עוף גוזל

נראה לך???למרות שיש בי שורשים

פולניים..
..אני מפרגנת ושמחה בהנאתו....וחליתי רק בגלל וירוס/חיידק שהצליח לחדור למרות בכל.....עוד יום יומיים ואני פנתרה...

למעלה