חשבתי על משפט...

rizzo

New member
זה ממש קשה. אחד הדברים הקשים ביותר

שניסיתי לעשות, ולצערי, לא הצלחתי. אני חושבת שנקטתי בגישה תוקפנית מידי ("נו, תשכב איתי?)". סתאאם. מה בחורה יכולה לומר? אני חושבת שאם היא תסביר לו שהיא רוצה אך ורק את הגוף שלו הוא לא יתנגד יותר מידיי לא? זה באמת יכול להיות קשה לשכנע בחורים? כלומר, אני חושבת שסירוב יכול לבוא משתי סיבות : סיבה אתית (שכבת עם החבר שלו לפני זה) או סיבה טכנית (הבחור הומו). עכשיו יתנפלו עליי כולם ויאמרו- "את חושבת שזה מה שיש לגברים בראש? רק לפתוח בתולה???"

Le Fay

New member
תמיד שווה לנסות להתחנף קודם

לאינטלקט שלו
עובד כמו שעון.

Kimbal1

New member
הא! ../images/Emo6.gif

לאינטלקט???? לאינטלקט?????? לצערי טעית ו"בגדול" (וכאן מסתתר רמז לאיזה איזור צריכה להיות מכוונת החנופה
)

אתם מדברים על אותו דבר!

שניכם הרי מדברים על המקום שבאמצעותו אנחנו - הגברים - חושבים, לא ככה ?

Le Fay

New member
אהההההה, אז לזה

אבי נרגילה התכוון כששלח לי את זה

Le Fay

New member
רגע, שאני אבין -

הנחת העבודה היא שאני רואה את יעד החנופה האולטימטיבי?
(לא מצאתי אייקון שמעפעף בתמימות)

Le Fay

New member
נירה לך?

שאני אטריח את עצמי להיטפל לבתולים שאפילו מה ללבוש אין להם?

almog4

New member
ואני חשבתי ש

ואני חשבתי שכדי להגיע עם גבר למיטה, כל מה שבחורה צריכה לעשות זה ללכת לפאב בשעה 23:00 , לשבת לבדה, להזמין משהו לשתות
ולספור עד 10 ... לא ככה?

זה תלוי בכמה המצב קשה.

אם המצב קשה (לפני נסיוני המצב תמיד קשה) אז זאת לא בעייה. אם המצב בקשיות מעודנת אז גם אין בעייה. אם המצב אינו קשה אוטומית, מעצם הגדרתו, הוא הופך לקשה ואז אין בעייה שוב. והכי פשוט להגיד: תתפשט. (אלא אם כן רוצים להפשיט את הבתול לבד, ואז אומרים לן: שתוק ואל תפריע [אלא אם כן לא מפריע לפותח שהבתול ידבר, אז אומרים רק: תרים את הרגל / תרים את היד]:) >ספל חמאה לא רואה בעייה<

MAYA20

New member
זה פשוט מאוד מאוד.

היא צריכה לומר: "בסדר יא נודניק"

MAYA20

New member
למרות שכנראה

גברים חושבים שלפי הסטיסטיקה רק אחת ל3 מליון(בהנחה שזו כמות הנשים בארץ) אומרת כן. זו טעות. יש שתיים והשניה היתה איתך בחושך.

למעלה