חשבתי על משפט...

חשבתי על משפט...

שיוכל לפתוח לי בתולה. דמיינו לעצמכם את התמונה הבאה: לילה, כוכבים, בלה בלה בלה... בחורה יושבת ליד ואז אני אומר לה שכדאי לה ללטף לי את הפנים כי אם היא תהיה יום אחד עיוורת היא תוכל לזהות אותי.

זה לא יעזור בפתיחה

ככה היא מקסימום תמצוץ לך. >ספל חמאה לא חושבת שמשפט יעזור בכל מקרה<

Kimbal1

New member
ואני חושב....

שלחשוב במונחים של "לפתוח לי בתולה" לא יביא אותך יותר מדי רחוק בלי קשר למשפט.....

Le Fay

New member
חשוב שוב. גם על התעריף של הסנגור

שכדאי לך לקחת בהמשך.

תגיד, ראית "נפלאות התבונה" ?

גיבור הסרט, מתמטיקאי ששמו ברח לי ואני אזכר בו שנייה אחרי שאני אשלח את ההודעה, היה מתחיל בצעירותו עם בחורות בערך כך: הוא היה מתיישב ליד הבחורה, שותק כמה רגעים ואז אומר משהו שאפשר לתמצת אותו בערך כך: הרי בסופו של דבר אנחנו הרי מדברים על חילופי נוזלים, אז אולי נקצר את תהליך החיזור שקשה לי איתו ? בד"כ הוא קיבל סתירות, אבל אחרי כל בחורה שזרקה אותו מייד אחרי שהוא אמר את מה שהוא אמר, גדלים הסיכויים שהבחורה הבאה תסכים ...

rigoletto111

New member
קראו לו ג'ון נאש

ואני לא מאמין שהוא שירלל מישהי ככה. נ.ב. הוא קיבל סטירות, לא רק סתירות...

MAYA20

New member
הדבר היחיד שבטוח יפתח אותה.

לילה, כוכבים, שניכם ביער רומנטי ליד מדורה חמימה, אתה רוכן לעברה ולוחש לה: "מותק שלי, אני אוהב אותך יותר מפשטדה" היא לוחשת חזרה: "הוו, אביר שלי" אתה מרגיש שזה הולך להיות הלילה הגדול שלך... היא פותחת את הריצ'רץ בבטן. ויוצאים משם שני גמדים קטנים ושלוש ארטישוקים. וזהו. פתחת אותה.

MAYA20

New member
זה בהחלט

מה שהתכוונתי לכתוב בהתחלה. אבל ההודעה שכתבתי זיעזעה אותי קצת...

Le Fay

New member
ידעתי

שחשבת על זה
אם רוצה להיות מנומסת, תכתבי "איזמל" - זו פרקטיקה חוקית ושכיחה וגם אנשים בריאים בגופם מתמסרים לה מרצונם (כדי לנסר עצמות, לשאוב שומן, למלא בבוטוקס וסיליקון והשד-יודע-מה עוד).

סיטרא

New member
חומר למחשבה:

ואיך פותחים בתולים? דהיינו, בחורה שרוצה לבתק את בתוליו המטאפוריים של איזה חננה. מה היא תגיד לו?

rigoletto111

New member
הזכרת לי את הבדיחה...

על ביתוק הבתולים ממין זכר: חתול רחוב קשיש וחרוש צלקות ניגש לחתול צעיר שזה עתה יצא מהפח ואומר לו: "פסססט... רוצה לזיין?" החתול הצעיר לא ידע בדיוק מה זה לזיין, אבל הוא שמע שמדברים על זה הרבה ורצה לנסות, ואמר : "כן". החתול הזקן לוקח את הצעיר לקרן הרחוב ואומר לו: חכה כאן. בינתיים הגשם מתחיל לרדת, הטמפרטורות צונחות, והצעיר מחכה ומחכה... אחרי שעה החתול הרטוב כבר אומר לעצמו: "העצמות שלי כבר קפואות, יאללה, אני ממשיך לזיין עוד רבע שעה וחוזר הביתה..."

למעלה