חשבתי על משהו...

mataNDark

New member
חשבתי על משהו...

יכול להיות שרולינג לא תתחיל את הספר השביעי כמו שהיא מתחילה את כל הספרים שלה. יכול להיות שהיא תתחיל אותו כמו שFAIRYWITCH כתבה את הפאן פיק שלה ורק תתאר את הקרב הגדול. חשבתי על זה הרבה זמן וסוף סוף אני כותב את זה. יכול להיות שהיא תתחיל את הספר ישר במציאת הורקרוקס או תספר איך הוא מצא את כל ההורקרוקסים ושעכשיו הוא מחפש את וולדמורט כדי להשמידו. "כעבור 5 חודשים הארי סוף סוף מצא את זה. ההורקרוקס הראשון שלו ועכשיו הוא צריך למצוא את זה בתוך המערה החשוכה ולעבור המכשולים שבא..." או משהו כזה. מה אתם חושבים
הביעו את דעתכם. אני חושב שרולינג יכולה לעשות משהו כזה.

אלאסטור

New member
ממש לא.

יש את החתונה של ביל ופלר. ויש את הביקור האחרון בדרך פריוט, כמו שדמבלדור ביקש. הארי גם אמר שהוא רוצה להגיע למכתש גודריק, והוא גם יצטרך לשפר יכולות לפני שיכנס למשחק האמיתי.

אז רולינג יכולה לכתוב את זה, לדוגמא

בהמשך הספר, אבל את הקרב, סוף הסיפור, בהתחלת הספר.

תזכירו לי שנייה מזה מכתב גודריק?../images/Emo12.gif

זה איפה שטום רידל עינה את הילדים האלה? איפה שדמבלדור והארי הלכו לחפש את ההוקרוקס

WOW../images/Emo2.gif

איך אתם יודעים
זה מוזכר בספר כאילו..?
אהה.. זותומרת שהארי והורי גרו במכתש גודריק..? קשה שכמותי

הסבירי את עצמך../images/Emo2.gif.

[מה לעשות שאני טיפשה?
] העובדה הכי ידועה שיש.. כלומר שרשום את זה באחד הספרים או שסתם יודעים?

הגיוני לחלוטין../images/Emo70.gif ../images/Emo2.gif../images/Emo12.gif../images/Emo163.gif

היא תתחיל עם הקרב האחרון - תעצור בשיא
ואז יתחיל כל הקטע של החתונה של פלר וביל, הארי מוצא את כל ההורק' וכד'... ואז היא תחזור שוב למחלמה של הארי ווולדמורט, אבל הפעם היא לא תעצור בשיא! אלא תמשיך לכתוב את הקרה עד הסוף! וואי, זה הולך להיות ממש יפה אם היא תעשה את זה ככה.

Fairywitch

New member
מבחינה ספרותית זה אפשרי-

אבל לא נראה לי שהיא תעשה את זה. זה לא היה הסגנון שלה עד עכשיו, בכל אופן.

אממ...

בכל ספר היא התחילה עם הארי על תחילת הספר וראינו גם בספר ה4 וגם בספר ה6 שהיא לא התחילה עם הארי על תחילת הספר. =\ מה שאומר שהיא כן יכולה לשנות סגנון כתיבה. לא משמעותי כ"כ, אבל אני מניח שאת מסכימה איתי שזוהי יהיה דרך ממש מותחת להתחיל את הספר האחרון בסדרה, לא?

mataNDark

New member
Looking4CoolName אחלה צורת חשיבה

זה יכול להיות נכון מה שכתבת זאת גם אפשרות די ריאלית וגם אני חשבתי על החתונה של ביל ופלעכס (גם אני אוהב לקרוא לה ככה) אבל יכול להיות שהיא תכתוב מה עבר על הארי בחודשים האחרונים או שהיא תעשה כמו שLooking4CoolName אמר והארי אמר שהוא לא חוזר לדרך פריווט

mwagnastar

New member
כי כשהיא התחילה את הרביעי

היא לא עשתה משהו אחרי המון זמן, היא סיפרה על משהו שקרה במקביל. משהו שמתקשר להארי ושאנחנו צריכים לדעת להמשך העלילה. אני לא מאמינה שהיא תתחיל בנקודת השיא כי זו לא צורת הכתיבה שלה. כן יכול להיות שהיא תתחיל באירוע מקביל לחייו של הארי או עם סיפור מהעבר.

למעלה