חשבתי על משהו...

black robe

New member
יכול להיות מאוד אבל ממש לא../images/Emo63.gif

הייתי רוצה שזה יקרה... אני רוצה לקרוא את הקרב האחרון בסוף, לא נראלי בדיוק שזה כלכך כיף לקרוא את זה בהתחלה ואז לעצור ברגע השיא... זה מאוד מלחיץ לחשוב על מה עומד לקרות מתחילת הספר.

דעתך כדעתי

מזכיר לי את הספר 'שחר', אם מישהו קרא, <אריאלה?>, זה יהרוס את המשך הספר ואולי גם את הציפיה לסוף, ואם תהיה, הפתעה. הספר ייקרא בפחות מתח.

oshriti123

New member
נכון../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

וזה גם כאילו מודיעים לנו מראש שהארי הצליח למצוא את כל ההור' והוא מגיע שלם לקרב האחרון... הספר לא יקרא בפחות מתח, הוא ייקרא בלי מתח בכלל, לפחות עד הקטע הזה.

2 Mיכל

New member
לא נראה לי.

זה מתאים לפרק בסדרת מתח, לא לספר ארוך כמו של רולינג. יותר מדי עמודים "מבוזבזים" כי בהתחלה לא מבינים כלום ואח"כ בכל מקרה חוזרים על אותו הדבר.

mataNDark

New member
כן? ומה היה הספר הרביעי,

ספר של ג'ינג'י? כשהתחלתי לקרוא את הרביעי כל הזמן בדקתי את הכריכה מאחורה כדי להיות בטוח שזה "הארי פוטר וגביע האש" ולא איזה ספר אחר אם הכריכה שלו לדעתי זה יכול להיות אחד האפשרויות שהוצעו כאן בגלל שלדמבלדור לקח 16 שנה כדי להבין שבכלל יש לוולדמורט הורקרוקסים איך את רוצה שהארי יעשה בספר אחד? יכול להיות שהספר יתחיל במשהו כמו "שלוש שנים עברו מאז מותו של דמבלדור..." או משהו כזה

oshriti123

New member
לא חושבת...../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

אאל"ט רולינג אמרה בראיון איפשהו שהספר השישי והשביעי הם כמו שני פרקים שממשיכים אחד את השני, לא? אז כניראה יהיה המשך ישיר מאיפה שהספר השישי ניגמר... ולדמבלדור לקח 16 שנה להבין את זה כי הוא לא היה בטוח שהוא צודק, היו לו רק השערות. עכשיו הארי יודע שבאמת יש הור' אז יהיה לו יותר קל...

sky44

New member
חחחח../images/Emo189.gif../images/Emo190.gif

כשאני התחלתי לקרוא את השישי הייתי בטוחה שזה פאנפיק ומישהו עובד עלי (התחלתי לקרוא אותו במחשב עד שהשגתי עותק באנגלית)

2 Mיכל

New member
אבל זה מסביר לך את הסוף. זה היה

חייב להופיע בהתחלה. אם רולינג הייתה כותבת את זה בסוף כולנו היינו אומרים "יופי, ואיך היינו אמורים לדעת את זה?!". להתחיל מהסוף זה לא אותו הדבר.

bichov

New member
גם אני

כל הזמן בדקתי את הכריחה בשביל להיות בטוחה שאני קוראת את הארי פוטר ולא משהו אחר. ומוד לא נראה לי שהספר יתחיל בשלוש שנים אחרי. לדעתי הוא פשוט ימשיך כמו כל ספר.

meital f

New member
גם לי ניראה שהיא לא תתחיל כמו תמיד

אבל אין לי מושג איך היא תתחיל

City Of Angel

New member
קשה לי להאמין שרולינג תשנה את סגנון

הכתיבה שלה, שכמעט ולא השתנה בכל ששת הספרים - מתחילים ביומולדת של הארי בחופשה, לאורך כל שנת הלימודים ומסיימים בקרב הגדול שהוא תמיד ביוני. נכון שבספר השישי היא קצת הפתיע בפתיחה שנתנה לנו אקספוזיציה, תזכורת על מה קרה בספרים הקודמים, ותקציר של מה שקרה מסיום הספר החמישי אבל מכאן ועד "להתחיל מהסוף"? לא נראה לי. למרות שזה יכול להיות מעולה

mataNDark

New member
כן אבל עכשיו אין הוגוורטס

בספרים הקודמים היא כתבה על שהותו בהוגוורטס וכל האקשן קרה בתוך הוגוורטס ועכשיו אין הגוורטס אז אפשר לדלג קצת... יש עוד אפשרות אפשרית מבחינה ספרותית- להשאיר אותנו במתח
היא תסיים בזה שהארי מצא את הור' האחרון ולא תכתוב עך הקרב הגדול. אבל לא נראה לי שהיא תעשה את זה ואני גם לא רוצה שהיא תעשה את זה כי זה החלק הכי שווה בספר ד"א אני שמעתי שיכול להיות שיחלקו את הספר השביעי לשני ספרים גם כדי שלא יהיה יותר מדי גדול וגם כדי להכניס עוד כסף

City Of Angel

New member
סתם שטויות

רולינג חוזרת ואומרת שיש רק עוד ספר אחד בסידרה. על ה"קרב הגדול" היא בטוח לא תדלג, אבל בכלל לא אתפלא אם היא תשאיר איזשהו סוף פתוח

dairy milk

New member
לא ממש הבנתי ../images/Emo203.gif

אתה מדבר על משהו כמו שאסתר שטרייט וורצל כתבה בספר 'שחר' - שכותבים את מה שקרה בסוף ורק אז את מה שקרה עד אז?

למעלה