חשבתי על זה

RJlake

New member
חשבתי על זה

וחוץ מזה שהתחשק לי לפתוח הודעה חדשה אז צצה בראשי תהייה... למה רק לנעמי יש תוכנית שנקראת על שמה ולכל שאר השדרנים אין?

yhaa hi

New member
אני גם חשבתי על זה!

ואין לי תשובה

limors2

Well-known member
כי נעמי הכי שווה!

וגם כי זה משחק מילים שכזה! אבל המשחק מילים של נעים הכי שווה. גם נעים בכביש וגם מוזיקה נעימה

tkuihehr

New member
ושתיקת הכבישים?

כי אף פעם אין דיווחים והמוזיקה שקטה

tkuihehr

New member
ומתגלגלים!

כי נועה גראס [כן, חי חי, לגלגל גראס, אנחנו קטנים] וגלגלגלגלגלצ ומתגלגלים, לא שזו שעה שמכוניות מתגלגלות בכבישים ,אבל אתם יודעים, מעבירים את היום. טוב ,זה נהיה סתם, אני סתם מסביר את השמות של התוכניות. הבחירות, כי המאזינים בוחרים שירים המצעד, כי זה מצעד מדינה בדרך, כי זה בשעה שהמדינה בדרך סטארטר, כי כשמתניעים, עושים את זה עם הסטארטר, וזה בשעה בבוקר שמתניעים ומתחילים לנסוע, וזה גם תחילת היום. מדברים בשקט, כי מדברים בשקט קולות החיילים, כי יש שם קולות של חיילים סופשבוע רגוע, כי זה בסוף שבוע וזה רגוע טוב מיציתי, נו, שיעמם לי ,מה אתם רוצים, לא הייתי בסינגלס, ועכשיו יש לי אווירת טחירה, ואין פה אף אחד!! טוב נו, אולי אני אלך לישון לילה טוב

yhaa hi

New member
יש עוד../images/Emo3.gif

בוקר טוב-כי זה בבוקר וזה אמור להיות בוקר טוב וסינגלס- כי זה מגזין המוזיקה החדשה (אמור להיות) לינק- כי זו תכנית קישורים המסור(
) - כי זו תכנית רוק שיכולה לנסר
(
) וזהו, גם לי שיעמם.

limors2

Well-known member
כן, אבל נעים זה הכי משחק מילים!

ועד לפני שנה בערך לא קלטתי את הכפילות שבשם

tkuihehr

New member
וגם

כשליאורה תספור הודעות בסטטיסטיקה שלה, אני אהיה בפיגור אחרי כולם

tkuihehr

New member
אלה שמכירים אותי

יבינו את השטות הזאת של ה47, השאר סתם יחשבו שאני מוזר, תאמינו לי, אני לא מוזר..

tkuihehr

New member
וואי, הספקתי לכתוב הרבה בדקה

אומנם הודעות חסרות תוכן, אבל לרוב ההודעות שלי חסרות תוכן, אז מה ההבדל..

tkuihehr

New member
כן, גם זה תוכנן

רציתי 4 או 7, לא יודע למה דוקא את המספרים האלה. סיימתי את ה4 ונשאר עוד זמן, אז לקחתי סיכון והמשכתי ל7. והספקתי

limors2

Well-known member
היום תעשה מתישהו 4 ב47!

ב00:47. כי זאת השעה הכי שווה שיש!

למעלה