חשבתי להזמין

Petruccijr

New member
חשבתי להזמין

1) פדל וואה של מורלי 2) מטאל זון של בוס פדל של מורלי אני מבין בו וניגנתי עליו מטאל זון של בוס אני רק יודע שזה אפקט אחד אין לי מושג למה הוא טוב רק שלא יהיה לי בסוף אפקט לבלאק מטאל

pompernickle

New member
תגידלי...

אמרת שאתה כולה מנגן שנה וכל הודעה שניה שלך אתה קונה את זה וקונה את זה. אולי קודם כל תלמד לנגן לא חבל על כל הכסף .סבלנות הציוד יגיע עם הזמן קודם כל מתחת לכל האפקטים והסאונד צריך בסיס.

Petruccijr

New member
אוקי..

תודה על ההתחשבות יש לי תבסיס, יש לי תאוריה, יש לי טכניה ,ויש לי פנדר סטרטוקסטר שאני מת עליה! אז מה אכפת לך לענות לי? אני הולך להקליט יום שני ואני צריך סאונד טוב! כמה עולה האמבקר ? ומה דעתך על GFX 4 ZOOM להקלטות האם עדיף את ה METAL של בוס

ram liran

New member
OK...

ווא של מורלי??? לא שמעתי על דבר כזה.. עד כמה שאני יודע, ווא ווא קונים משתי חברות: א. דנלופ - החברה שהמציאה את הווא, בעלת המותג cry baby. זה פדאל הווא ווא הקלאסי, והוא מעולה. יש לו המון גירסאות - אם יוצא לך, נסה את זו שמשלבת פאז. דבר מגניב ביותר
. ב. VOX - עוד לא שמעתי את הווא הזה, אבל יודעי דבר אומרים שהוא יותר טוב מהקריי בייבי המקורי. עוד לא יצא לי לראות אחד בארץ. בקשר למטאל זון - אני אישית לא סובל את הפדאל הזה. דיסטורשן ממש מגעיל לטעמי. ועוד אמרת שיש לך סטראט - במקומך, אני לא הייתי קונה את הפדאל הזה. יש אחרים טובים יותר (כמו הDS-1 והDS-2 של בוס, וכמובן הראט, שזה פשוט חלום). אבל אולי זה הסאונד שלך? לדעתי, קח את הגיטרה שלך לחנות הקרובה ונסה אותו. זו הדרך היחידה, לא יעזור לך כלום. ובקשר למולטי של זום - הוא לא רע, אבל אני אישית ממש לא אוהב מולטים. Ram-bo

Papito

New member
VOX

מוכרים וואה של Vox במרום.. ות´אמת הוא עולה נוראה זול שם אני ראיתי וניגנתי על אחד , וביררתי על המכיר והוא עולה רק 400

yoni162

New member
אבל...

צריך לזכור שהוא עובד רק על בטריות ואין לו יציאה לחשמל...אפשר כמובן לדחוף חוט איפשהו לאן ששמים את הבטריות, אבל למה להסתבך כשאפשר לקנות Crybaby?

yoni162

New member
נושא

1)אם אתה באמת מבין (switchless) אז לך כבר על ה-Bad Horsie 2. 2) המטאל זון נשמע טוב על גיטרות שמצויידות בהאמבקרים, מניסיון.

למעלה