חשבתי וחשבתי

חשבתי וחשבתי

אולי נעשה איזשהי הפתעה למלך הפרטי שלנו???? לדוגמא: למה לא שלחנו לשלמה משאית ענקית שעליה היו מלא זרי פרחים לרגל העבודה שהוא זכה כזמר השנה ברשת ג?? (בעיתון "הד ארצי" בירכו אותו). אז אנחנו צריכים לעשות דברים הרבה יותר "ביזאריים". וככה שלמה יידע שיש לו מעריצים שחושבים עליו מעבר להופעות. הקטע עם המשאית והפרחים היתה סתם דוגמא. אבל אני מתכנן משהו מאוד מאוד משוגע שאפילו העיתונות תפרסם את זה.חחחח "הערב בחדשות..... "יאסר עראפת הוגלה ללבנון... "ארה"ב תחל את המתקפה בעיראק בעוד כחודש ימים בדיוק... "מצנע יתמודד בפריימריס על ראשות הממשלה .... ו....................................... ו......................................... ו............................................. מעריציו של שלמה ארצי קבעו תקדים חדש של ההערצה ......בלה בלה בלה בלה (את זה כבר נתכנן.) מה דעתכם???? תשקיעו קצת.לא ייקרה כלום

לדעתי אחלה רעיון!

מממ... רעיונות? אני לא מקורית..... אין לי איזשהו רעיון שהוא מטורף לגמריי ומקורי ביותר... אגב בקשר למשאית... נראה רעיון גדול!

תודה-וגם אני חושב שזה אחלה רעיון

אבל השאלה עד כמה אנשים יהיו כאן רציניים? ואני לא חושב שזה פוגע בפרטיותו של שלמה. אנחנו לא מתכוונים להיפגש איתו או להפריע למנוחתו. פשוט,להוקיר אותו.זה הכל. אפשר גם לקחת את כל העטיפות של כל כל כל כל התקליטים שלו מאז ומעולם... (כמובן,להגדיל אותן) ולסדר אותן בצורה כזו יפה בתוך מסגרת ענקית כזו )כמו תמונה ענקית ממש) ומתחת לכל תקליט לרשום את המכירות של אותו אלבום... ולבסוף לרשום את סה"כ המכירות של כל כל כל האלבומים. פעם "סוני" עשו את זה למייקל ג´קסון--והם חילקו לו את זה. הם בסה"כ לקחו 4 עטיפות של אלבומים ורשמו בזהב טהור כזה למטה .... 60 מיליון! וזה היה בתוך מסגרת מוכספת כזו. מה שזה עשה לאגו של ג´קסון רק הוא יודע. אז אפשר לעשות משהו כזה (זו היתה רק דוגמא),ולשלוח לו את זה הביתה או אפילו למשרד של סלוצקי.(מבלי שנפריע להם בכלל). אשמח לשמוע עוד רעיונות ומה אתם חושבים? אתם מוכנים להשקיע? : ) :) :) :)

ממ....

אני דווקא בעד הרעיונות שלך... הם נראים לי אחלה רעיונות(איזה יופי.. נראה לי רק אתה ואני פה) אפשר באמת לאסוף את כל העטיפות ולסדר אותן בצורה יפה... נראה לי אחלה רעיון

בת כמה את?

ושנינו לבד בטוח שלא נוכל להרים דבר כזה. אני לא מדבר על משהו מקצועי וטוב שייראו שנעשתה השקעה. הרי את לא רוצה לזלזל בשלמה שלנו הפרפקציוניסט. הוא ייעלב אם זה ייראה כמו דבר שעבדו עליו 2 דקות. צריכים עוד אנשים

17...

וברור שאני לא מזלזלת חס וחסה... אני מקווה שעוד אנשים פה יגיבו על זה... כי זה נראה לי דבר יפה לעשות.. במיוחד בשביל זמר כמוהו. וברור שלא נעבוד על זה שתי דקות.. אולי גם במפגש(שיהיה מתי? סוכות?) נדבר על עוד רעיונות..

למעלה