חשבונאים

vakninadi

New member
חשבונאים

הי! לגבי חשבונאות ביניים ב': יש אפשרות לנסות עוד לפני תחילת הסמסטר להזיז את השיעור של יום חמישי ליום ראשון, בסמוך לשיעור של 18:00? אולי אפילו לפני- בשעה 16:00, כי אני יודעת שלהרבה היה שם יהדות שסיימו בסמסטר המאוחד. אלא אם כן יש סטודנטים שיש להם שם קורס אחר ואז אין על מה לדבר... אבל כמובן נשארת האופציה להעביר את השיעור לשעה 20:00 ואז יש את יום חמישי פנוי! מניסיון העבר (ביקורת) שיעור של ארבע שעות הוא אפשרי ולא תמיד באמת נמשך ארבע שעות. וגם אם כן, יש הפסקה וזה שווה "לסבול" עוד שעה וחצי כשאנחנו כבר שם מאשר (לרוב הסטודנטים) לבוא במיוחד לשיעור אחד של שעה וחצי ביום חמישי. נציגים או מי שיכול להזיז את זה.. דעתכם?

vakninadi

New member
צריך לברר אם יש למישהו שיעור ב16:00

כי זה האידיאלי. אבל כמובן שגם 20:00 עדיף מחמישי, ואם נסגור את זה לפני תחילת הסמסטר הכי טוב! השאלה עם מי צריך לדבר ואיך משיגים הסכמה של כולם, הרי לא כולם נכנסים לפורום. מייל? נציגים? (יש מישהו מחשבונאות בנציגות?)

vakninadi

New member
אז האופציה של 16:00 יורדת, אבל נשארת השאלה

מי בעד להזיז את השיעור לשעה 20:00?

YuviDeus

New member
כל הכבוד על המאמץ אבל...

גם אם כולם יגידו לך פה שהם בעד, תמיד יהיה איזה מישהו שישלח התנגדות לראש המחלקה מאחורי הגב של כולם... אני כבר התייאשתי

vakninadi

New member
אם זה מה שכולם יגידו ברור שזה לא יקרה

שכל אחד שמסכים יתן את ההסכמה שלו ויהיה בסדר

abalaba2

New member
100% חתימות חובה!

וגם אז לא בטוח (למרות שיש הרבה סיכוי שכן) וצריך גם את הסכמת המרצה (שלפי הבנתי יש). לפחות נלמדו הטעויות מהשנה ושנה הבאה חשבונאות ביניים א' וב' יהיו 4 שעות רצופות מלכתחילה. בכל אופן, להריץ את זה מעכשיו.

abalaba2

New member
בכל אופן, לא עניתי לענין

תשלחי מייל עם כל הפרטים (ל KALKALA06) ואני אפיץ את הבקשה ברשימת התפוצה של חשבונאות. השבוע בע"ה, אני אבקש רשימה מיהודית/ פנינה של כל מי שרשום ונתחיל להחתים. בכל אופן- מייל.

joker2511

New member
אני בעד

קשה לי להאמין שהמרצה עצמו יוכל בשעה 16:00, אבל שעה 20:00 בטוח עדיף על לבוא במיוחד בימי חמישי..

vakninadi

New member
תודה רבה

ואני מקווה שבאמת כולם יסכימו ולא נחזור לוויכוחים של סמסטר א'. בהצלחה לנו :)

תמרי21

New member
יש עוד אופציה

אולי נזיז את השיעור מיום חמישי ליום שני ב-19:00 (אחרי אפשטיין)

vakninadi

New member
יש מישהו שמתנגד לאופציה הזאת?

(למרות שצריך את הסכמת המרצה שנראה לי שאין לנו, אני יודעת שהוא מסכים על ראשון ב20:00)

יום שני יש לחלק מהאנשים שיעור מ 6 עד 9

ראשון יש לנו שיעור מ 4 -6 אין בעיה עם ראשון בשמונה בערב אבל כמובן שזה לא יעבור את כולם\ כי יגידו שקשה 4 שעות אז חבל על המאמץ, הפעם אני לא שובר את הראש אבל לפחות את ההסכמה שלי יש לכם...

vakninadi

New member
שאלה

לכמה סטודנטים יש ביום ראשון ב16:00 שיעור? אם זה שיעור יהדות לא שווה לבטל או להחליף באחר בתקופת השינויים?

אי אפשר לבטל או להחליף לאחר שהקורס התחיל

או בקיצור - אין סיכוי שב16:00 נוכל. הסיבה המקורית בגללה לקחתי יהדות ב16:00 היתה כדי למלא חור שנוצר בין מימון לחשבונאות.

למעלה