חשבון נפש

מורני !

New member
חשבון נפש

בזמן האחרון יש לי הרבה מחשבות... על מה היה ומה יהיה... מה היה? היו הרבה דברים... המון. בזמן האחרון התחלתי להיפתח לסביבה... נאסטי אומרת שלפעמים אני שוכחת שהשתנתי... זה נכון. השתנתי. פעם הייתי מהסוג שהיה עובר לידכם ברחוב ולא הייתם מסיטים אחריו את המבט.. יודעת שזה ככה. מודעת לעצמי הכי הרבה.. יותר מכולם. עושה חשבון נפש.. איפה הייתי... מה עשיתי ולאן אני הולכת. אני מתנגדת לצער. מתוך עיקרון לא מצטערת על דבר שעשיתי, גם אם זה הכי מטומטם שיש (אוף וכמה דברים מטומטמים עשיתי!)... הייתי בכל מקום.... הייתי דתייה. הייתי חילונית. הייתי באמצע. היה לי חבר. הייתי לבד. וכן.. גם פה היו זמנים שהייתי באמצע. הייתי מאוהבת. הייתי הרבה יותר לא. שנאתי. ואז הפסקתי. רבתי. כעסתי. צחקתי. השלמתי. הייתי בכל. למדתי. עזבתי. חזרתי. הוצאתי ציונים גבוהים. נכשלתי בכמה מבחנים. בכיתי. המון. על המון. על עצמי... על אחרים. נשבר לי הלב. נשבעתי שזה לא יקרה לי יותר. זה החזיק מעמד בדיוק עד הפעם הבאה שנשבר לי הלב. ואז הבנתי שזה לא תלוי בי. לאן אני הולכת? שידוך. מעטים כאן יודעים שאני מועמדת לשידוך. כרגע זה ... אין לי מושג. תואר? כמו שניראה .... אני אכשל בכל הקורסים... משפחה? בית? אני שקועה בעצמי יותר מידי בשביל לבנות כרגע בית. ללדת ילדים. סותרת את עצמי? אח... כמו תמיד. ובסוף חשבון הנפש... אמממ אוהבת את עצמי. אוהבת עוד מעטים בחיי. עושה כרצוני. יוצאת עם מי שאני רוצה. לומדת כשרוצה. בוכה כשרוצה. זה היתרון שבי. זה החיסרון שבי. חיה... ככה. .......

שווארמה

New member
מורני נשמה....

אם נשב פעם ונחשוב על מה שהיה ומה שעשינו ואם נצטער על זה ואם נחשוב מה היה קורה אם היינו עושים אחרת ואיך היה נראה האחרת הזה ואיפה ולמה וכמה ואיך לא נשים לב וההווה יהפוך לעבר וגם עליו נחשוב ונצטער ונגיד אם היינו עושים אחרת וכו` לא מצטערים על כלום וזה המוטו שלנו נכון?? לא חושבים על טעויות וזו הגדולה שלנו נכון??? אז הלוואי שמהיום לא תצטרכי אפילו לעלות בדעתך משהו שהיית עושה אחרת!!! ותזכרי תמיד שגם היום הכי חרא בחיים הוא סך הכל יום אחד (24 שעות) שיעבור ויעלם בדפי ההיסטוריה המאובקים של הנפש. ואם לא נחשוב עליו הוא סתם יעלה אבק במדפי המוח שלנו. חוצמזה חולה עלייך....

מורני !

New member
חומד..

תודה... חולה עלייך גם... החלטת מה קורה איתך בטיול? אולי תבוא ליומיים ולא ליום אחד? אני רוצה שלפחות יהיה יום אחד שכולם יפגשו ביחד... :)

bduya

New member
וואו..

מורן. חשבון נפש...? זה טוב. אבל לא, אני לפחות לא חושבת שאת סותרת את עצמך.. אני מאמינה בך ובאמתיות שבך עברת הרבה והרבה תעברי בכית המון והמון תבכי אהבת עד אין סוף ותמשיכי כך לעד הכי חשוב- שזה היתרון שבך.. כן. והחסרון? אולי החסרון היחיד שלך הוא שאין בך כזה.. אוהבת

t@gel

New member
מזל טוב על הודעה נבחרת H-)

מכורח הנסיבות... סותמת את הפה ושותקת

למעלה