חשבון נפש

jaky

New member
מזל טוב גם ממני

העניינים נעשים פה רציניים מדיי,דרך אגב על הכביסה והמדיח אני אחראי,משהו יודע מה עם הגמל...

סו

New member
מישלולי

יש אחת שמלווה אותי הרבה אני גונבת לה מידי פעם ציטוטים אבל בחן אין דבר כזה סתם היא אמרה לי פעם פעם בלילה סהרורי וכן לא סתם דווקא עכשיו הפחד שעליו דיברת נגע בי כל כך כמו שאין סתם בדרך בה הוצגה לפנייך באוויר העולם השאלות שישבו בך כבר דיי זמן... אהבתי }{ סו

../images/Emo140.gif

אחד הקטעים המרתקים שקראתי עד היום כאן בפורום . רוצה להוסיף שגם התגובות מרתקות ומעניינות . מזל טוב מישל
יהונתן 38 .

From NY

New member
Hi Jonathan ../images/Emo13.gif and everybody

If I remember right, your birthday is sometime now..... You made me promise not to forget it (was it you?) so .....happy birthday and you Mish Mish.....I´m going tp sleep now but I´m shure that when I wake up in the morning I´ll have a lot to think of because of your message not because of the fear but just to think about life... Enjoyed reading your message and the comments on it Take care Claudia from Milwaukee

סוזי סורפרייז ../images/Emo6.gif

קלאודי... תודה על התגובה, חיממת את ליבי, לכי לישון בובה, אל תחלמי אל פחדים פשוט תחלמי עליי... בוקר טוב ישראל ( what the fuck r u doing there)

From NY

New member
Mish -Mish

First of all I hope you had the best birthday ever second......I´m not sure I cam dream at all (I´m just too tired) but I´m sure that if I do have a dream it will be about a big boat ....somewhere in the caribians....... the only thing I hope is not to find my self in the water..... you see, I sleep on a water bad so it feels like a boat.....hahahaha ,And you Giora You tell me to come back soon ???"Are you like the "polaniyot can´t see someone enjoying himself??? Kisses Claudia

נו טוב.....

אז תחלמי שגם אני איתך על הסירה... רק תוודאי קודם שרשום שם עד 4 טון
אחרת תמצאי את עצמך רטובה מהמים ולא מה...

גיוRא

New member
ואווווווו יפיופה ...געגעתי...|נשיקה

האב פאן בייבי.... אנד כאם באק ..סוןן.......

י פ ע ת

New member
../images/Emo25.gifתמיד כיף לקרוא אותך

הקושי לבצע שינויים בחיינו הוא כה גדול, חוסר הבטחון מהלא מוכר הלא ידוע גורם לנו לפעמים לדרוך במקום ומקפיא את צעדנו בחיים. סומכת עלייך שתשרדי גם אם ההחלטות שתקחי על עצמך יהיו הימור לא הכי מוצלח...אך אם לא ננסה, איך נדע????חייבים לקחת צ´אנסים בחיים!!! בהצלחה ויום הולדת שמח מכל הלב!!!

רקדן

New member
מישל ../images/Emo25.gif

איזה כיף לפתוח את הבוקר עם הודעה שלך... נוגע..<כמה זה נכון> פוגע..<כל אחד חוטא> והחשבון נפש הוא של כולנו

למעלה