חרישת השבוע!

britney4u

New member
חרישת השבוע! ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של בריטני:
שיר השבוע בכלליות:
זמר/ת או להקת השבוע:
תמונת השבוע:
הופעת השבוע:
קליפ השבוע:
סרט השבוע:
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע:

britney4u

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע של בריטני: I'm crazy for feeling you
שיר השבוע בכלליות: קרייזייייייייי... ועוד כמה שירים של גד אלבז זמר/ת או להקת השבוע: בריטני
תמונת השבוע: של ג'יידן ג'יימס הופעת השבוע:
קליפ השבוע:
סרט השבוע: נשים מושלמות
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: סלין דיון - Beauty And The Beast..... שיר מושלם

britney4u

New member
חייב להוסיף לשירי השבוע את

Everytime We Touch של Cascada
בגירסת הדאנס המעולה עם הקצב המ-ט-ו--ר-ף
וגם בגירסת הבלדה שבו היא נותנת ביצוע של הלייף!!! איזה שיר מדהים.

Invisible Boy

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של בריטני: Crazy [שני השירים
], סטרונגר, אופס, כל ITZ, בורן, נוט א גירל. [השבוע ממש התחשק לי לשמוע בריטני] שיר השבוע בכלליות:כל האלבום של קווין
, כל האלבום החדש של אוונסנס
, נלי- כל האלבום החדש
, כריס- הורט. Darin - Want ya Jesse Mccartney - Blow Your Mind זמר/ת או להקת השבוע:אוונסנס, קווין [
], נלי. תמונת השבוע:
הופעת השבוע: AMA 2001 - סטרונגר קליפ השבוע:
סרט השבוע:
שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Evanescence - Bring Me To Life

Britney Style

New member
מההההה../images/Emo2.gif

אני לא מכיר את ההופעה הזאתי חיפשתי אותה ביו_טאב ולא מצאתי

tali44

New member
אני..

שיר השבוע של בריטני my prerogative שיר השבוע בכלליות: my love זמרת השבוע: חוץ מבריטני, לא יודעת..... כריסטינה? תמונת השבוע: (לקוחה מהופעת השבוע שהתכוונתי אליה..)
הופעת השבוע: של בריטני שזה היה ביבי ואן מור טיים וקראיזי שהיא התהפכה באוויר ... שהיא הייתה עם חצאית אדומה... בקיצור אים לי מושג איך קוראים לזה. קליפ השבוע: hurt סרט השבוע: לא ראיתי סרט השבוע.. שיר שאני ממליצה: my love ו- lose control של קווין.

britmel

New member
עונה ../images/Emo13.gif

שיר השבוע של בריטני: ATWK שיר השבוע בכלליות: Jessica simpson- i belong to me זמר/ת או להקת השבוע: jessica simpson תמונת השבוע:------------>>> הופעת השבוע: אין קליפ השבוע: גיסיקה סימפסון סרט השבוע:---- שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: aslee- simpson- pices of me

בריט23

New member
עונה ../images/Emo192.gif

שיר השבוע של בריטני: She'll Never Be Me שיר השבוע בכלליות: הגר - בשמים מרגישה זמר/ת או להקת השבוע: בריטני! תמונת השבוע:
הופעת השבוע: קליפ השבוע: מי לאב...של ג'סטין סרט השבוע: שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: בשמים מרגישה..... של הגר.

שלי../images/Emo204.gif

שיר השבוע של בריטני: Let Me Be שיר השבוע בכלליות: Crazy של בריטני וקווין, Rich Girl של גוון סטפאני ואיב (נוסטלגיה...איזה שיר, אחד המדהימים שאני מכירה
), Irreplaceable של ביונסה
זמר/ת או להקת השבוע: בריט
תמונת השבוע:
הופעת השבוע: Just so you know של ג'סי מקרטני (
) מ-TRL. קליפ השבוע: Irreplaceable של ביונסה. סרט השבוע: 'נשים מושלמות' שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: Rudebox של רובי וויליאמס..חחח הוא כזה ממכר ויפה... :) והאנשים בקליפ רוקדים כ"כ טוב

עונה!!!!!

שיר השבוע של בריטני: and then we kiss שיר השבוע בכלליות: אני מאבד אותך זמר/ת או להקת השבוע: ג'קו אייזנברג תמונת השבוע: הופעת השבוע: בריטני ב-VMA 1999 קליפ השבוע: MY PREROGATIVE- BRITNEY SPEARS סרט השבוע: האלמנט החמישי שיר שאתם ממליצים לכולם לשמוע: אני מאבד אותך

למעלה