חרטה

אין משמעות במקרה שלי

לשחרור. אני לא יכול להחליט לא לאהוב אותה. היא משפיעה על כל נפשי ומחשבתי. זה מאד חזק. אני שמח שאני אוהב אותה ועצוב שהיא לא אוהבת אותי. היא האדם הכי משמעותי בחיי. יש בי הרבה געגועים אליה.

Animal Raw

New member
תשמע, אני לא מכיר אותך

גם אם יש לך בעיה להשיג מישהי אחרת שתאהב אותך- אני אישית מאמין שלא משנה כמה בנאדם הוא מכוער/ נכה/ פגום חיצונית וכו'- כל עוד הוא עושה מאמץ אמיתי לחפש- הוא יכול למצוא מישהי שתאהב אותו בחזרה. כל המשפטים האלה- יש סיר לכל מחסה וכו'... זה לא סתם, זה אמיתי.
שחרר את הבחורה הזאת, אתה לא מחמיא לה בזה שאתה מחזר אחריה, אתה רק משפיל את עצמך. היא לא מעוניינת בך, לא צריכה אותך ולא את האהבה שלך, היא תשמח אם אתה תמצא לעצמך מישהי ותפסיק לאהוב אותה. תמצא מישהי שתאהב אותך.

תשובה

אני כל הזמן מוצא בחורות ואהבות, אבל אותה תמיד אהבתי הכי הרבה כי היא האישה הכי מתאימה לי בעולם. אני בטוח שגם שבעתיד אוהב אותה יותר מכל אשה אחרת בעולם. אני לא משפיל את עצמי, אני גאה בכך שאני אוהב אותה וזה רגש כן ואמתי מאד.

המשך

מה שכתבתי זה לא כאילו האחרות בררת מחדל, אלא שהיא האדם שאני הכי אוהב ולכן אני רוצה להיות אתה בקשר קרוב ככל האפשר, וככל שיהיו בינינו קשר קרוב יותר אהיה מרוצה יותר. לכן גם כשיש לי חברה אני יכול לחשוב על עובדת ההשמה באופן אפלטוני ידידותי, אף שרב הזמן כשאני פנוי אני מקווה להתחתן אתה.

Animal Raw

New member
אני גם אוהב את הקופאית שלי בסופר

איך שהיא מביאה את המוצרים, איך שהיא שואלת אם יש חבר מועדון ואם אני רוצה משהו מהמבצעים, היא פשוט בנאדם מקסים ואני רוצה להתחתן איתה.

אל תדבר אלי ככה

אני באמת אוהב את עובדת ההשמה ורוצה להתחתן אתה כי יש לה אישיות נהדרת, ולא סתם בגלל דברים פשוטים שגרתיים וחסרי משמעות רגשית שהיא עושה. צריך להעריך אהבה של אדם לאחר אחר, זה רגש חשוב מאד.

היא חמודה עדינה ומלאה שמחה ורגשות

זה התבטא בכך שאמרה לי שהיא מצטערת שאין לנו זמן לשוחח על דברים אישיים, שאמרה שהדרך שסידרנו סחורה נראית יפה, שצחקה מבדיחותיי ומהדרך שחיקיתי עובדת, שדאגה לי כשקיבלתי מרק חינם שזה לא מקובל, שאמרה לי שיש לה חיי רגש מלאים ושכשקניתי לה מתנה הנחתה אותי כל הפגישה להגיד אם זה מאהבה או כתודה על הטיפול. עשיתי בשבילה הרבה דברים: כשחלתה שאלתי אותה ואת הפקידה בדאגה למצבה, סיפרתי לה על דברים שקראתי, נתתי לה סיפורים שכתבתי, שאלתי אותה על עבודתה, על לימודיה ועל מה שאהבה לקרוא, שוחחתי אתה על ספרות, פטפטתי וצחקתי אתה, אמרתי לה שהיא האישה הכי נהדרת שהכרתי והעובדת הכי טובה שהכרתי, הכנתי לה קפה וקניתי לה מתנה מיוחדת ויפה

2461

New member
אתה שם לב שכל הודעה אתה כותב את אותו הדבר?

בחיי הבנו שאתה אוהב אותה והיא מקסימה ובלה בלה...
אם אתה לא רוצה שהיא תתלונן עליך למשטרה אז תשחרר גם ממנה וגם מהכתיבה עליה.
מציעה לך בשיא הרצינות

למעלה