חרטה

חרטה

אני כל-כך מצטער. אני מרגיש שעשיתי דבר נורא. הטרדתי את עובדת ההשמה במשך 20 שנה. אני כל-כך אוהב אותה, כל-כך קשה לי עם זה שהיא לא רוצה אותי. לא הצלחתי להתמודד , לא שלטתי בעצמי. היא מצידה ניתקה לי את הטלפון מיד בבוטות, ואולי היא צודקת. יש לי ייסורי מצפון ויחד אתם געגועים חזקים. שתהיה מאושרת.

Megie

New member
אני לא מסוגלת יותר

חרטה זה משהו שמבינים-מפנימים-ולא עושים שוב.
סיפרת לנו בעבר שאתה מתחרט על ההטרדות..ושוב התקשרת אליה?
ניסית להיעזר ברופא מקצועי שאולי יוכל לעזור לך לצאת מהדכאון והרגשות אליה?

תשובה

אני מתחרט והחלטתי יותר לא להתקשר ולא לפנות, גם כי לא יפה וגם כי יכולים להעניש אותי על זה ואמרה שיש לה בעל משוגע שיכול להכות אותי. אני משתף ברגשותיי חברים ואנשי מקצוע. אני באמת מתחרט, היה לי קשה לא להמשיך להטריד אבל כיוון שזה לא בסדר הבטחתי לעצמי שאפסיק.

הערה קלה

אל תגידו לי שכיוון שהיא נשואה אני לא אמור לרצות אתה קשר. אני באמת אוהב אותה ולכן רוצה אתה קשר רגשי קרוב ככל האפשר, ולכן מוכן להסתפק גם בידידות אתה והעקר שאהיה אתה. אמנם אני מקווה להתחתן אתה כי היא האדם הכי חשוב לי בעולם, אבל אם אי אפשר גם קשר פשוט כמו ידידות טוב.

n l m

New member
ואם אי אפשר קשר טוב כמו ידידות?

גם ידידות אתה לא יכול לכפות על מישהו
לקשר צריך 2 צדדים

sani48

New member
לא כל מה שאנחנו רוצים בחיים

אנחנו צריכים לקבל,יותר עצוב שאתה מטריד מישהי 20 שנה,שלא רוצה שום קשר איתך,אם אתה באמת אוהב אותה,תכבד אותה,ותתגבר על הרגשות שלך(זה לא אומר שאתה צריך להפסיק לאהוב אותה,פשוט תתעלה על עצמך,בשביל שיהיה לה שקט נפשי ממך)

Animal Raw

New member
אתה פשוט לא מבין נשים זה הכל

דבר ראשון- להתאהב באישה נשואה? מה עובר לך בראש
דבר שני- להקשר לאישה אחת כאילו היא היחידה בעולם?

אתה חי בסרט של דיסני חביבי. תחזור למציאות

אני אומר לך את זה הכי ישיר שיש, אבל זה לטובתך.

לא התאהבתי בה

אני אוהב אותה, בגלל אופייה הטוב כאדם. עם אדם שאוהבים אפשר גם להיות ידיד, העקר להיות בקשר טוב. גם לא נקשרתי אליה, אני באמת מאד אוהב אותה והיא האדם שהכי אהבתי בחיים כי היא אישה נהדרת, ואני מרגיש שאף-פעם לא אוהב אדם אחר כמו אותה. יש לי אהבה אדירה אליה ורצינית מאד. אל תדבר אלי בזלזול כזה.

2461

New member
אבל למה אתה ממשיך להגיד את זה?

לא הגענו למסקנה פעם קודמת ששלב ראשון זה להפסיק להגיד לעצמך ״אני אוהב אותה היא בלה בלה בלה....״??

אגב

הרגש הזה עדיין קיים בי חזק ואני מרגיש שתמיד יהיה, וזה רגש שנורא קשה להתמודד אתו ולכן אני נזכר בו כל הזמן. לא אוכל להתכחש לו, גם אם לא אדבר עליו יישאר. יחד אתו יש בי גם שמחה על כך שהכרתי אשה עם אופי כל-כך טוב. אני מקווה שלא הרסתי את חייה או משהו, בוודאי החמיא לה שכל-כך הרבה שנים אני מתחנן לקשר אתה.

Animal Raw

New member
היה בינכם פעם משהו?

היא בגדה בבעלה איתך או שהכל רק בראש שלך?

לא

היא הייתה עובדת השמה שלי 4 שנים, ובטיפול למדתי להכיר את אופייה ולאהוב אותה. אני לא יודע מתי התחתנה, בתחלת הטיפול כשכבר אהבתי אותה לא הייתה נשואה. מעולם לא היינו בקשר אישי ולא רצתה ותמיד סירבה לי, אבל גם בטיפול וגם שנים אחר-כך התחננתי והתאמצתי ככל יכולתי לשכנע אותה וליצור אתה קשר. זה לא קשור לדמיון, אני אוהב אותה בגלל מעלותיה כאדם ולכן חשוב לי להיות אתה בקשר ועצוב לי שלא מתממש. אני מקווה להתחתן אתה אבל מוכן להסתפק גם בידידות אתה.

למעלה