אני קניתי מיונז כשר לפסח ברמי לוי ברחובות.
פ פנינה10כחולה Well-known member 27/3/21 #27 נכתב ע"י תקווה25: אני קניתי מיונז כשר לפסח ברמי לוי ברחובות. לחץ כדי להרחיב... כנראה לא בכשרות בד״צ
ת תקווה25 Well-known member 27/3/21 #28 נכתב ע"י פנינה10כחולה: כנראה לא בכשרות בד״צ לחץ כדי להרחיב... כן הכשרות בד''צ מפני שרוב הקונים של רמי לוי ההולנדית החדשה הם דתיים לכן אני קונה שם בפסח רוב הדברים כשר לפסח יש אצל רמי לוי.
נכתב ע"י פנינה10כחולה: כנראה לא בכשרות בד״צ לחץ כדי להרחיב... כן הכשרות בד''צ מפני שרוב הקונים של רמי לוי ההולנדית החדשה הם דתיים לכן אני קונה שם בפסח רוב הדברים כשר לפסח יש אצל רמי לוי.
א אפרת10512 Well-known member 26/3/21 #22 נכתב ע"י חורזת באהבה: קונים? מכינים בבית? מתכונים יתקבלו בברכה לחץ כדי להרחיב... השנה קניתי חרוסת וחזרת.
נכתב ע"י חורזת באהבה: קונים? מכינים בבית? מתכונים יתקבלו בברכה לחץ כדי להרחיב... השנה קניתי חרוסת וחזרת.
חורזת באהבה Well-known member מנהל 26/3/21 #23 נכתב ע"י אפרת10512: השנה קניתי חרוסת וחזרת. לחץ כדי להרחיב... חזרת שכחתי לקנות, אשים לימון עם כרפס
ת תקווה25 Well-known member 26/3/21 #25 נכתב ע"י חורזת באהבה: חזרת שכחתי לקנות, אשים לימון עם כרפס לחץ כדי להרחיב... אני משתמשת עם חושחש מנסה ציונה לרחובות בכביש הראשי יש עצים של חושחש בעלי קטף לי כמה יש תוספת ברכה שחינו .לימון כל השנה משתמשים.
נכתב ע"י חורזת באהבה: חזרת שכחתי לקנות, אשים לימון עם כרפס לחץ כדי להרחיב... אני משתמשת עם חושחש מנסה ציונה לרחובות בכביש הראשי יש עצים של חושחש בעלי קטף לי כמה יש תוספת ברכה שחינו .לימון כל השנה משתמשים.
שמלת תחרה1 Well-known member 26/3/21 #19 נכתב ע"י צביה.ש: לא יוצא לי להיות אצלה כשהיא מכינה..... אני בעבודה... היא מכינה ומביאה לי צנצנת לחץ כדי להרחיב... מעולה תהני.
נכתב ע"י צביה.ש: לא יוצא לי להיות אצלה כשהיא מכינה..... אני בעבודה... היא מכינה ומביאה לי צנצנת לחץ כדי להרחיב... מעולה תהני.