אחי, שבוע טוב ומבורך
אני וכן אנשים חכמים רבים מכל המגזרים שמכירים את התורה יש להם לבטים לגבי התורה, הם לא מקבלים אוטומטית שום דבר שקשור לתורה . אז יש מצב שאני אעלה כאן נושא לדיון על דבר בתורה שלא מובן לי, אין מצב שאעלה כאן 10 דברים שלא מובנים לי בתורה, כי זה נראה שאני מנסה להחזיר את החבר`ה בשאלה, זו התרסה, זה לא מנומס . בדרך כלל אני גם לא מעלה כאן שאלות על התורה כי אין כאן הרבה גולשים תלמידי חכמים . *בעבר נכנסתי לפורום של האנוסים והתרשמתי שהרבה מהם משוכנעים שמי שהוא חרדי הוא דפוק, ושהחברה החרדית היא דפוקה ומושחתת, לפעמים הזדהתי ואהבתי ביקורות מסוימות שהיה להם נגד החרדים ונגד היהדות, כי זה היה נכון והם צדקו . היה תקופה קצרה שכתבתי שמה והפסקתי, כי קבלתי משוב שלא מעניין אותם מה שאני אומר, ושאני דפוק כמו כל החרדים שלא רואים את האמת.. למרות שהיו שמה כמה שכן הקשיבו -עזבתי את הפורום הזה כי הרגשתי שלהיות ב`מושב לצים` זה משפיע עלי לרעה, ושזה סוג של `שטיפת מוח`, כך גם מופיע במקורות שלצנות הורסת לך את שיקול הדעת (משהו כזה), היה כבד עלי שטף העלילות השטויות וההתרסות . . . ואני עוד אמור לשתוק כדי לא להציק לחבר`ה . . הם מתלוצצים על היהדות באופן גורף, בלי קשר לניתוח העובדות -אם הסיפור שמישהוא הביא מעיד על בעיה בחברה החרדית או אולי ההיפך , אלא שהיה בעיה נקודתית מסוימת וכדומה