מעניין
בתגובה הראשונה שלך כתבת: "יש דברים בחברה החרדית שהם לא בדיוק כפי מה שלמדנו בתורה הקדושה" וכשביקשתי לפרט, הכשלים שאתה מוצא הם ברמת ניקיון הרחובות...
כמה לא מפתיע. בין הערכים הנפלאים שבחברה בחרדית מנית אהבת אדם, אני מניח שדעתך על האנוסים "פנאטים היו ופנאטים נשארו" מקורה באהבת האדם,
כמו כן "החילוני המצוי", התנשאות שלך שהזכירה לי תגובה ששקראתי בפורום המשוקץ של האנוסים, והרי היא .
"אציין פה כמה ערכים שמאפיינים באופן מובהק את הציבור החרדי:גזענות קשה (נישואי חצי חצי, רבע רבע, ושליש שליש), פלגנות, חטטנות, מציצנות,
רכלנות, שיפוטיות, אלימות מילולית, שנאת השונה והזר, דורסנות, התנשאות, וחוסר ביקורת עצמית מינימלית."
אגב, בנוסף להפגנה נגד חילול קברים כנענים, למה שלא תפגינו בעד הפרדת הדת מהמדינה?
כחילוני מצוי אך סקרן החלטתי לפשפש בארכיון הפורום, ויד נעלמה או השגחה עליונה הביא אותי להודעה הבאה:
•
זה היום עשה ה נגילה ונשמחה בו
הנסיך מהגבעה
08/01/07 18:06
סוף סוף יהיה לי מקום ובית כדי להביא את הדעות השפיות שלי ,ולפעמים לא תמיד מקובלות על כולם במגזר החרדי , ואולי גם להוציא קצת כביסה מלוכלת החוצה זה לא נורא ,
ולך חברי היקר מיין פיערל הרבה הצלחה וברכות לרגל קבלת הניהול של פורם חשוב כמו זה , קח בחשבון שזו עבודה קשה , אבל אני סומך עליך בעינים עצומות ,
ועכשו חברים יקרים מפורום חרדים , האם תרגישו פה יותר חופשי לכתוב ? או שתמיד תשארו במצב סטאטי ולא תכתבו על נושאים בוערים , יש לנו הזדמנות להראות לכולם שאנחנו הציבור החרדי ציבור חזק ולא פחדן ושאנחנו לא מרובעים כמו שחלק מעם חושבים אותנו ,
בתקוה שפורום זה ירומם את המגזר החרדי ללא פחד ומורא לכתוב הכל ועל הכל .
ותשובת פייערל
הסגנון כאן יהיה
מיין פייערל
08/01/07 18:14
ברמת הפתיחות של בחדרי חרדים
ערב טוב