חרדים בטיש?

כעיקרון אני בעד אבל כיוון ש...

מני, מבולבלת, אתאיסט, כופר, ברור, הזוג הנחמד קסדה ודתיה אבל שובבה, וכל הג'מעה לא יוכלו להגיע אני נגד!!! והלוואי הלוואי שאצליח להגיע לטישים! והלוואי שכבר זה לא יהיה דיסקרטי כי כולם יחליטו מה הם!

אתה פרנואיד

זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא מחפשים אותך. זה שלא תגיע לטיש לא אומר שדיסקטיותך נשמרת. אנשים שרוצים למצוא אותך, הטיש אולי יקל עליהם (ואולי יהנה אותם), אבל הם ימצאו אותך איתו ובלעדיו. אתה אומנם לא הומוסקסואל, אבל אתה מכיר כאלה - תשאל אותם איך זה לחיות בארון ואיך זה לחיות מחוץ אליו. אין באמת ממה לפחד וגם אם כן, כבר אמרתי, הדברים שאתה מפחד מהם - יקרו לך בכל מקרה בסופו של דבר. זה בסדר לפחד, כל עוד זה לא משתק אותך, כל עוד אתה מקבל את הפחד. עכשיו, בנאדם שמגיע לטיש - אם הוא קורה בפורום: הוא יהיה המום מהמציאות, לחבר פנים לניקים וכאלה, אתה מכיר את זה, אני זוכרת את הפעם הראשונה שלך ושלי. אם הוא לא קורה בפורום: הניקים יבלבו אותו נורא, הוא לא יצליח לזכור חצי מהפרצופים שהוא יראה, שלא לדבר על הניקים. בכל מקרה - אם אתה סותם את הפה - אף אחד לא יזהה אותך (וזה ממש לא משנה מי אתה, אם אתה מדבר עם אנשים שאתה מכיר, לא תהיה לך בעייה). ומקסימום, בדרך חזור תשים לב שאף אחד לא עוקב אחריך. ללא קשר, אל תטרח לענות לאנשים דפוקים. מי שרואה אפליה ושנאה במקום שאין אפליה או שנאה - לא שווה התייחסות. (הדפיקות צריכה להיות מטופלת ע"י אנשי מקצוע, בהקשר של הפורום המקסימום שסיס יכול לעשות זה לנסות לדרת לאסטרו. אני אומרת לנסות, כי אני לא יודעת עד כמה הוא גמיש :) >ספל חמאה לא מוכנה לפחד בגלל אפחד<

סיסטאר

New member
ספל חמאה מה אני עושה בפה שלך?

יש לך פה מלוכלך . בליכלוכים אני אלוף העולם.אין לי אלוהים. אז תתעסקי עם החברים שלך לא איתי. שאני חושב משהו על סמך הדיבורים פה ובצאט על חרדים. אז אני מגיע למסקנה משלי.את יכולה לא להסכים איתי אבל להגיד שאני דפוק וצריך אנשי מקצוע? מי את בכלל שתזרקי מילים כאלה .ולרדת לאסטרו מה את חושבת שיש לך חופש ללכלך עלי ככה חופשי.בפעם הבאה זה יהיה אחרת.

היי חמאה

בגלל שאני מחבב אותך לא איכפת לי שאת קוראת לי פרנואיד. אני ממש לא פרנואיד. יש הבדל גדול בין להיות פרנואיד, ולבדוק כל הזמן אם מישהו עוקב אחריך, לבין מפגשים עם אנשים חרדים שחיים בחברה החרדית והגילויים על חלק מאיתנו הם מהממים בשבילם. אני לא בא למפגשי הלל מהסיבה הפשוטה שכל פעם שבאתי, שמעתי דרישות שלום שהזיקו לי מאד אחר כך. ומאז שהפסקתי לבא לשם, גם הדרישות שלום פסקו. והסיבה היא שבהילל ישנם תמיד יוצאים בתחילת דרכם שעדיין לא ממש יצאו וקשה להם לשמור על הפה ולהתאפק מלספר לחברה את מי הם פגשו. אני יודע שאי אפשר להסתיר דברים לאורך זמן. אבל יש הבדל בין דברים שמתפרסמים בצורה טבעית ולא מעוררים יותר מדאי גלים לבין דברים שמתפרסמים כרכילות חמה. בקשר לחרדים שבפורום כמו חילוני בתחפושת, אטאיסט וכויפר שהם חלק בלתי נפרד מהפורום, אני לא מדבר עליהם בכלללללללל. איך יעלה על הדעת שאני מדבר עליהם. אטאיסט שאל בקשר להבאת חרדי שאינו משתתף בפורום והוא גם לא יוצא בשאלה. (לפי כל הדעות) ועל זה הגבתי. חייקוקה אתה יודע שאני אוהב אותך.

MAYA20

New member
אני בעד

יהי רצון שיום אחד אמצא את הכח לגרור את עצמי לשם גם.

סיטרא

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

בכל חור אפשרי, גם אם בהתחלה הוא נראה ליברלי, אני פוגש חרדים, נמאס לי. ( וסליחה עם החרדים, אבל אשמתכם שהמאסתם את עצמכם עליי. )

איזה מניאק

בחיי. זאת שאלה תקדימית. אם להיות מדוייקת, למעשה השאלה כבר נשאלה - ותמיד קיבלה תשובה שלילית, אבל בגלל שאתה מאושיות הפורום ומכירים אותך כאדם אמין, עצם הצבת השאלה, בציפייה לתגובה שאינה בהכרח שלילית - זה תקדים. ובכן, אני בעד בעיקרון. אלא שבעוד שהתשובה שלי היא חד ערכית ועקרונית, אני לא בטוחה שזאת הראייה כאן. מה לגבי דתיים המשתתפים קבוע בפורום? מה לגבי ידידים של משתתפים אחרים בפורום? מה לגבי טרולי הפורום? התשובה צריכה להיות מתאימה לכל. אם אתה XXX אתה יכול להגיע לטיש. אם לא - לא. ההצעה שלי - אם אתה משתתף קבוע (לפחות 3 חודשים) ומוכר בפורום , ויש 3 אנשים שמביעים נכונות לפגוש אותך - אתה יכול להגיע. אם לא - לא. כי אני חושבת שזה מפגש פורום - וככזה הוא צריך להיות פתוח לכל משתתפיו. אז מה אוי, אתה עושה נפשות? >ספל חמאה מצוננת< >ספל חמאה

זו אכן לא שאלה להצבעה...

אם יש אחד מהמשתתפים הקבועים שחושש מהופעתו של "דתי אמיתי" (להבדיל ממחופש וכופר ועוד שרק נראים ככה), אז אני לא אביא אותו. הענין הוא, שהטיש כבר חרג מהיות "המפגש של משתתפי הפורום" והוא פתוח לכל מי שלייזער חושב שחשוב שיהיה..... לייזער לפחות נאמן לשיטתו, ומסכים שיבוא גם הדוס הזה..... אבל מכיון שיש מתנגדים, אני לא אביא אותו!

יעלוש2

New member
הטיש כבר ניפתח כמעט לכל אחד

בזמן האחרון באים כל מיני אנשים שבא להם לראות מזה הטיש,הם לא עוברים את מיבחן הכניסה ,אולי צריך לחזור לזה שכל מי שמגיע יעבור את מיבחן הכניסה.

אליה1

New member
יעלוש יקירתי...

אני שמחה שאת עברת את מבחן הכניסה!!

תראה........

אנחנו אנשים מספיק גדולים . אני הבאתי חברים לא דתיים והבאתי איתי חברים דתיים והכל היה בכיף בסבבה....בייגר ולא הפריע לאף אחד.

עד כמה שאני יודע.

מי שאני הבאתי עימי אני לוקח עליו את האחריות. אבל לא את התשלום .

avidadon

New member
לא איום ולא נורא בכלל,

רק אני הייתי מציע להודיע מראש על בואו, כדי שאותם הסולדים\חוששים ממנו לא יופתעו.

אופס!!! שכחתי לכתוב למה!!!../images/Emo2.gif

בזמן האחרון כולם רוצים לראות אותנו ולזרוק לנו בוטנים ועצמות!!! חילונים מתחילים לגלוש פה חופשי ואין לי בעייה עם זה, הבעייה שיש לי עם זה, זה שלעולם הם לא יבינו אותנו כמו שאנחנו מבינים אחד את השני. ובכל זאת מרגישים שיש להם את הזכות להעביר עלינו ביקורת. ואז כולם רוצים לבוא למפגשים לראות את ה"יוצאים" כמו לראות את הקופים בגן החיות. בסה"כ הפורום הזה הוא מיועד להיות איזה שהוא אמצעי תמיכה ליוצאים בשאלה, לדבר עם אנשים שעברו או עוברים מה שאתה עובר ולקבל תמיכה נפשית ופיזית ביחד במפגשים. אני יודעת שאני אקבל על הראש עכשיו, ואולי מגיע לי, אבל הפורום הוא לא מה שהיה ונמאס לי. כואב לי שיש פה אנשים שמרגישים שהם יודעים יותר טוב מה שאנחנו עוברים. כואב לי שיש אנשים שלא מבינים את הצורך שלנו להתפרק ולכתוב דברים רגשניים בפורום. וסתם ככה כואב לי, כי הקלמנטינה כבר לא מאושרת כאן!!!! אז ביי!!!!!!!!!!

למעלה