אתה פרנואיד
זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא מחפשים אותך. זה שלא תגיע לטיש לא אומר שדיסקטיותך נשמרת. אנשים שרוצים למצוא אותך, הטיש אולי יקל עליהם (ואולי יהנה אותם), אבל הם ימצאו אותך איתו ובלעדיו. אתה אומנם לא הומוסקסואל, אבל אתה מכיר כאלה - תשאל אותם איך זה לחיות בארון ואיך זה לחיות מחוץ אליו. אין באמת ממה לפחד וגם אם כן, כבר אמרתי, הדברים שאתה מפחד מהם - יקרו לך בכל מקרה בסופו של דבר. זה בסדר לפחד, כל עוד זה לא משתק אותך, כל עוד אתה מקבל את הפחד. עכשיו, בנאדם שמגיע לטיש - אם הוא קורה בפורום: הוא יהיה המום מהמציאות, לחבר פנים לניקים וכאלה, אתה מכיר את זה, אני זוכרת את הפעם הראשונה שלך ושלי. אם הוא לא קורה בפורום: הניקים יבלבו אותו נורא, הוא לא יצליח לזכור חצי מהפרצופים שהוא יראה, שלא לדבר על הניקים. בכל מקרה - אם אתה סותם את הפה - אף אחד לא יזהה אותך (וזה ממש לא משנה מי אתה, אם אתה מדבר עם אנשים שאתה מכיר, לא תהיה לך בעייה). ומקסימום, בדרך חזור תשים לב שאף אחד לא עוקב אחריך. ללא קשר, אל תטרח לענות לאנשים דפוקים. מי שרואה אפליה ושנאה במקום שאין אפליה או שנאה - לא שווה התייחסות. (הדפיקות צריכה להיות מטופלת ע"י אנשי מקצוע, בהקשר של הפורום המקסימום שסיס יכול לעשות זה לנסות לדרת לאסטרו. אני אומרת לנסות, כי אני לא יודעת עד כמה הוא גמיש

>ספל חמאה לא מוכנה לפחד בגלל אפחד<