חרב עלי עולמי

כן עזרת נורא.

כל תגובה כאן בפורום, או במסרים אישיים, או בטלפון, עשתה לי נורא נורא טוב, בסה"כ זה כיף שהאנשים הם נורא איכפתיים. אז, תודה תודה.

האמת שלא.

זה היה הבוקר, באמצע שיעור מתמתיקה, (שכחתי את הטלפון זמין) היא התקשרה, אפי´ לא יצאתי מהכיתה, כי היה רעש נוראי, (היתה עבודת כתה) ואף אחד לא ממש שם לב שדיברתי. היא דיברה את דברה, פרצה בבכי וניתקה, כשהרגשתי שאני ממש לא יכול לדמעות, יצאתי החוצה, עישנתי סיגריה, שתיתי קולה וחזרתי לשיעור. לא התקשרתי כי אני חושב שזה מיותר, יש לי המון זמן לחשוב על זה עד שאני פוגש אותה, אני יתן לה חיבוק אמיץ ונשיקה חזקה, נדבר קצת, אני מקווה שהכל יסתדר ושיהיה טוב. אין ספק, פה בפורום ידעו על כל התפתחות. אגב, כתב מי שכתב שאני צריך ללכת לפסיכולוג. אני חושב שהפורום הוא גם פסיכולוג שלי, אני מספר לו הכל, הוא מגיב לי, ועוד עם כל מיני כיוונים, ואם יש לו תגובות לא מתאימות, אני אף פעם לא מאשים אותו, הוא-הפורום-תמיד יצא נקי.

Le Fay

New member
התוכנית שלך נשמעת כמו הדבר הכי

אנושי ונכון לעשותו, מה שחוזר ומאשר שהלב שלך במקום הנכון. כל עוד תזכור שאתה עדיין לא הולדת ילדים משלך בדיוק משום שאתה לא מוכן בינתיים לקחת אחריות על חיים של אחרים כולל לא על חייהם של אחיך ואחיותיך וכמובן לא על אלה של הוריך. לגלות את כל האמפתיה לאנשים היקרים לך, זה כבר סיפור אחר לגמרי. רק שתצליח לישון קצת עד שלישי, בין השאר כי אתה ממש לא רוצה לבוא לשם מותש רגשית. יישר כוח. ופסיכולוג זה יופי - רק באיזה תעריף? ומתי תמצא זמן פנוי גם בשבילו?

avidadon

New member
אל תקח ל- ../images/Emo23.gif,

תחשוב שזה יעבור לאחותך או לאמא שלך או לשתיהם... בכל מקרה יצא לך מזה רק טוב: אם אחותך תפסיק לשאול-אמא שלך לא תנדנד לך יותר. ואם היא תמשיך לשאול ותצא בשאלה- יהיה לך (וגם לה) עם מי לחלוק את הקשיים, ומן הסתם יהיה קשה להורים שלך לנדות את שניכם, כי זה מחיר כבר מידי.

סיסטאר

New member
../images/Emo6.gifהסר דאגה מליבך

מי לא עבר את זה ואצלך זה גם האחות. אצלי זה היה האח וזרקו אותו לסוף העולם כדי שאני לא אקלקל אותו חחחחחחחח בכל מקרה תמיד אתה היתה אשם. גם אם איזה צלחת נשברה. כך את זה קל זה החיים. תמיד אנחנו אשמים.אז שיהיה.

לא, אחותי צעירה מכדי שאני יחלוק

אתה קשיים, שטויות. ובכלל, אני ישתמש בה? לא ולא! אחותי, אם היא תצא בשאלה היא תהיה המלכה שלי, יהיו לה חים טובים, אני מבטיח. נו, כמו החים של אחי כשהייתי חרדי, שום דבר לא היה מוטל עליו, רק עלי, עד היום כשהוא עושה בעיות בישיבה אני אישית עמל בשבילו כדי להמציא לו פתרונות. אחלה בנדם.

ב מ ב י

New member
ואולי כמו במטמטיקה

אולי טעית בדרך.. תנסה שוב מהתחלה ואולי תמצא היכן טעית

אולי.

אולי. באמת אולי. במבי יקירי, אני חושב שאם אתה קצת עוקב אחרי הפורום, אתה אמור לדעת כמה אני נחרץ בעניין הזה, ושתגובתך זו קצת מרגיזה אותי. בשביל מה? אני ממש לא במצב רוח של לריב.

ב מ ב י

New member
רק קצת מחשבה

יכול להיות שטעית באמצע הדרך ולא בהתחלה אולי צריך לקחת רק שלושה צעדים אחורה ואז שמאלה לא אמרתי הכל טעות ולא מה טעות רק אתה ורק אתה תבדוק את הדרך בשח מט מפסיד מי שעושה טעות (לדוגמא) איתך אני וטוב ואור ושלומות

הלוווווווווווווו../images/Emo123.gif

מה השקר טעות? איזו טעות יכולה להיות כאן? איזה טעות שעשיתי יכולה להוביל את אמא שלי לבכי בגלל אחותי? מה קורה אתך? אולי בכל זאת אתה הוא זה שצריך להשקיע חשבה כדי להפריד בין האמונה שלך והפתרנות שלך לפיה לבעיה שלי? אולי

ידו בכל

New member
פשוט היה לך יום מחורבן

יש לך בעיות כלכליות על הראש, צבא על הראש, לימודים, אמא שהיא אמא של האמאות הפולניות ובנוסף היה לך יום כנראה מחורבן. שהבעיות הקיומיות יפתרו גם בעיות האגו יפתרו ואפילו תגלה שיש לך סבלנות לאמא הפולניה שלך. נ.ב אמא פולניה זה מנטליות והביטוי המקביל לאמא פולניה, בפולניה עצמה, זה אמא יהודיה.

R a c h e

New member
יש לי זמן קצר מדי לנושא טעון כ"כ

ובכל זאת.... הכלל הוא שכל אחד עושה את הבחירות שלו ושלאף אחד אין את האחראיות לבחירה של מישהו אחר. אחותך שואלת שאלות, מתלבטת, בסופו של דבר היא תחליט כך או אחרת. אני מניחה שאם גם היא תצא זה בהחלט יעזור לה שאתה כבר בחוץ, אבל ההחלטה היא שלה ורק שלה. ואיך תרגיש אם תדע בעוד 5 שנים, למשל שבראש היא בחוץ, אבל היא כבר נשואה לת"ח ואמא לילד וחצי......? אני יודעת שזה לא ממש מקל, אבל רק עוד נקודה למחשבה.... מאחלת לך המון כח לעבור את זה ואת השאר. רחל. <ש"אשמה" גם היא ביציאה של האחות והאח....>

אם אדע שהיא חילומית בראש

ודתיה כלפי חוץ, זה יכאב נורא, אבל אני לא מאמין שזה יקרה לה. עכ"פ מחר, כשאדבר אתה, לבטח אהיה יותר חכם.

פעם ראשונה שלי בפורום הזה, אבל אני

מאחל לך הצלחה מכל ה
. ובאמת שלא כדאי לך (לדעתי) לשהות יותר מדי בקרבת המשפחה כמו שהיא, אני חושב, שהפתרון הטוב ביותר לבעיה התקציבית (מקווה שזמנית) היא שתלמד (שמעתי שאתה מאוד חכם
), תשמור בשיניים על ה80% שלך!!! אלה תעז לרדת מהם!!! ובכלל בהצלחה!

טוב שבתאי

נראה לי יומרני מדיי לתת לך עצות. לא ממש מכיר את הנסיבות, או אותך, אבל ממה שאתה מתאר אני מתרשם שנפלו עלייך יותר מדיי דברים במכה, וזה מעייף אותך גם פיזית וגם נפשית. לדעתי, חשוב ליהות מעשי ולא להעמיס על עצמך יותר מדיי, פשוט לוותר על דברים פחות חשובים.(מקווה שכתיבה בפורום לא אחד מהם...) ברור שתתקשה בלימודים אם אתה כל הזמן עייף. טוב, בקשר לאחותך תראה, אין לדבר סוף. נגיד שלא היית יוצא בשאלה רק היית הופך לשבבניק מצוי, גם אז היו מאשימים אותך שאתה מדרדר את האחים והאחיות. אני מניח שגם אם אתה שלם לחלוטין עם ההחלטה שלך לצאת בשאלה, עדיין אי אפשר להכחיש שגרמת כאב רב להורים. ולדעתי זה מה שמציק לך יותר מכל דבר אחר, שהכאבת לאנשים שאתה מאד אוהב. אז אולי תנסה לפייס אותם לא יודע איך ומה, סומך עלייך שכבר תדע, אתה נראה לי אחד שיודע להסתדר... המון הצלחה בכל אשר תעשה!

../images/Emo26.gifלא ולא../images/Emo36.gif

לא!!! בשום פני ואופן לא!!! ההרגשה שלי היתה זהה, גם אם אמא שלי הייתה מתקשרת ואומרת שאח אחר שלי יצא בשאלה, ושבעקבותיו אחותו חושבת מחשבות. ושאני חייב להחזיר את שניהם בתשובה. אני לא מרגיש אשמה, לכן אפי´ ברגעים הקשים ביותר לא חשבתי לרצות אותה בכך שאעשה אי אלו פשרות עם עצמי בכל מה שנוגע לאורח חיי.

למעלה