חרבות בקלפי החצר ?

נועָה

New member
../images/Emo68.gif אשה חכמה, מקורית

אינטליגנטית ואידיאליסטית. קלפי החצר מייצגים את המזלות האסטרולוגיים ואת מצב השואל. למשל: נער הגביעים - מזל דגים - מצב מעורפל ולא ברור. מלך המטבעות - מזל גדי - מזל שיתמיד לאורך זמן. לעניין הלקוחה: בעלת שכל חריף (אביר החרבות ונער החרבות - מזל תאומים). מחשבה רוחנית ובעלת חוש צדק (מלך החרבות - מזל מאזניים). מהירת מחשבה, תקשורתית, שנונה והגיונית (נער החרבות - מזל תאומים). מחשבה יצירתית, יכולת להילחם בקשיים, בעלת אידאלים חברתיים (מלכת החרבות - מזל דלי). כדאי לה לנצל את כל התכונות הללו שיש בה ולהשתמש בהן. זה יכול להביא לה הרבה תועלת נפשית ומעשית. בייעוץ בטארוט או בעבודה רוחנית בכלל, לא מאמינה בלתת ללקוח "ביקורת בונה". ביקורת רוחנית "בונה" הורסת אותו, וחיזוקים ותמיכה בונים אותו. את הביקורת הבונה הייתי משאירה לפסיכולוג מקצועי שמכיר את רקע ואת נפש הלקוח היטב ופנימה, ושיש לו כלים מקצועיים.

נועָה

New member
../images/Emo142.gif במבוש, ובנוסף הערה נוספת

הערתי לגבי הביקורת הבונה נגעה באופן כללי בלבד , לגבי לא להגיד ללקוח את "האמת". נגיד, ורק נגיד לא להגיד לו שהוא תקוע. ואם רואים שהוא חכם, לומר לו שהוא חכם. פשוט מפני שאם אומרים לו שהוא חכם, יוצרים בו מוטיבציה חיובית. ואם אומרים לו שהוא תקוע, זה כמו להגיד לו - "אבל אל תחשוב עכשיו על פיל לבן." מה שיקרה, הוא, שהפיל הלבן לא ייצא לו מהראש. כלומר התקוע ייתקע אותו עוד יותר עמוק. וחוצמזה מבקשת להעיר לגבי הדברים שכתבתי קודם - אלה היו התכונות של הלקוחה. לגבי המצבים: מלך החרבות, מזל מאזניים - אומר שהמצב הוא ככה-ככה, ללא הכרעה. נער החרבות, מזל תאומים - מצב של תקשורת והידברות. מלכת החרבות, מזל דלי - מצב עקרוני, מקורי, החלטי, הולך בכיוון אחד, יש לדבוק במטרה. אביר החרבות - תנועה מתוך תנופה ודריכות במטרה, אך בשום פנים לא להיות נמהר מדי.

ב מ ב ו ש

New member
חושבת שהבנתי אותך. ובעניין זה

לגבי "תקיעות" כל אדם שתגידי לו שהוא תקוע, לא יזוז ממקומו. החוכמה היא לראות כיצב אפשר לנווט אותו לדרך שתהיה פתוחה בפניו, ואולי, אולי לפעמים זה בדיוק איפה שהאדם צריך להיות. ואגב,, כך גם לגבי אדם שהוא חכם. צריך לראות את האדם עצמו ואת התגובות שלו, ואת זה כמובן את יכולה לראות ולהרגיש בטארות. ותמיד, אני חושבת לא צריך להיות קדוש יותר מהאפיפיור
. אני עדיין המומה מכמה קריאות שעשיתי, ולא ידעתי במה מדובר. והיום זמן מה אחרי, מתגלים לי הדברים. וזו קריאה נקיה מבחינתי.

נועָה

New member
../images/Emo141.gif במבוש

נכון, לא צריך להיות יותר קדוש מאלוהים.... מצד שני, לא צריך להיות האמא הנודניקית של השואל... במבוש יקירתי, ממש אין צורך שתחליפי את דעתך בדעתי. מבחינתי קריאה נקיה היא להזיז את עצמי ואת הביקורת שלי מהתמונה, ולשים את השואל במרכז. בקריאה אני הסנגור של השואל. דיברתי גם על האיך, לא רק על המה, ומפרגנת לך על הקריאות בכל לבי.

נועָה

New member
../images/Emo182.gif ועוד הערה חשובה

הדברים שאמרתי לגבי הדרך שלי לפנות לשואל, איך לדבר איתו בקשר לעצמו, הם הדרך שלי בלבד, ואין בהם משום הטפה לאחרים לנהוג ככה. ואם הצגתי את הדברים אחרת, אז טעיתי וסליחה. אין לי כוונה להטיף לאף אחד, או לומר שזו הדרך הטובה ביותר. אלא אך ורק שבעיניי ועבורי זו הדרך הטובה ביותר.

ShirShir

New member
לכולם,אני חייבת לשאול ולהבין../images/Emo27.gif

איך ידעתם להחליט אם תכונות האופי שלה הן מהפן השלילי או מהפן החיובי? הרי לכל קלף זה יש גם מזה וגם מזה, ולנו לא הייתה כאן שום אינדיקציה נוספת המטה את הקלף לחיובי או לשלילי..... ספרו לי

רשף כשף

New member
לא יודעת לגבי שאר המפרשים

במקרה שלי לא נקטתי עמדה. אם יש ריבוי של יסוד מסויים על חשבון יסוד אחר, זוהי עובדה, כמו שאומרים- מה שיש. אלו הם הכלים העומדים בידה של אישה זו ועימם עליה לפעול כעת. אם פעולותי המושתתות מראש על שכל והגיון (חרבות) או שמא היא בוחרת להנהיג את השכל וההגיון, זה כבר תלוי בפריסה עצמה, ברקע, בשאר הקלפים שהופיעו וכו'. לתחושתי האישית, לא ניתן להכליל לכאן או לכאן בנוגע לאופיה של אישה זו לפני שמכירים את הפריסה.

למעלה